Убийството в Пловдив: Мъжът обидил любовницата си и синът й скочил

63-годишният поискал секс от 38-годишната си приятелка, но тя му отказала
Обновена: 29 дек 2018 17:00 | 29 дек 2018 16:52,
77
Убийството в Пловдив: Мъжът обидил любовницата си и синът й скочил
Снимка: Архив, Булфото

Убитият на 27 декември вечерта в Пловдив заварчик Поли Стефанов поискал секс от 38-годишната си приятелка. Тя му отказала, а той я обидил, че навремето била проститутка.

Още по темата

Краткият им диалог станал пред 20-годишния син на жената, който пък бил именник. Стефан не издържал на обидата, че майка му е изкарвала прехраната си като труженичка и скочил върху 63-годишния.

Минути по-късно скандалът прераснал в побой. Една от стъклените чаши на масата била счупена. С нейното остро столче Поли Стефанов първо бил дупчен и ръган, като тези му рани били повърхностни. След това обаче 63-годишният бил довършен с кухненски нож.

Младата му любовница му прерязала сънната артерия с ножа, като замахът явно бил толкова силен, а острието било изключително остро, че главата на мъжа била почти отрязана, пише "Монитор".

В същата вечер майката и синът били арестувани. Оказало се, че и двамата са криминално проявени и имат досиета за кражби.

Били арестувани при опит да избягат от Пловдив и да се укрият. Мярката им за неотклонение ще бъде гледана от окръжния съд в понеделник, на 31 декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
3
 
! Отговори
Теди преди 5 години
Какво мислите за проститутките и клиентите им моля за Вашето мнение по въпроса
42
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много докачлива тази труженичка бе. Нищо нека сега да полежи 30-тина години в сливенския да и дойде акъла, тъкмо като излезе ще празнува 70 годишнината си.
41
4
 
4
 
! Отговори
Теди преди 5 години
Някъде глобяват клиентите на проститутките за да не се стимулира търсенето и предлагането . Пък и проститутките как мислите че стават такива - свързано е с много причини не е толкова просто. Пък и дядото да не се е врял при тях да искал секс - а получи ли си секса от проститутката
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Синчето е било сводник на майка си.Това е ! На 18 години малко позакъсняла за дете, ама и тяхният етнос има закъсняли . Убили са го защото е правил проблеми за парите . БХК къде са да защитят тези изтъкнати представетели на развитата демокрация ? В България е по вероятно да те убие някой от рода на "недосегаемите" отколкото от венерическа болест !
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До йНещо не ви е добре и на вас.Много сте бойна.
38
4
 
3
 
! Отговори
й преди 5 години
Я не ми казвай какво искаме ние жените. Скрий се някъде и си се карай сам със себе си.
37
3
 
7
 
! Отговори
до й преди 5 години
Вие жените обичате мъже с проблеми и такива които избухват лесно,непредсказуеми и груби.Считате ги за истински мъже.После като станат проблемите-"олеле малеле" Не може да тичаш в огъня и да не изгориш,нали?
36
7
 
3
 
! Отговори
й преди 5 години
Какво общо имат бащинските чувства с искането на секс, вие мъжете яко сте сбъркани и лицемерни. Вие сте си шизофреници по рождение.
35
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно лъжат.Най-вероятно са му искали пари той им е отказал и те са ги убили.Тя цялата история смърди на курвулък.Тя на 38 с 20 годишен син.Значи е забременяла в 11 клас.А тоя дърт коцкар на 70.Приютил попреминала пипируда и млад гангстер.Може би от бащински чувства.Апартамента на негово име ли е бил?Да не са си искали "дарение"
34
2
 
6
 
! Отговори
Живеем в лудница, преди 5 години
Ако не сте забелязали
33
12
 
3
 
! Отговори
жалко за момчето преди 5 години
Получил си е заслуженото дедето.
32
1
 
7
 
! Отговори
Поли преди 5 години
До АнонименТой не се е оженил за нея, само е искал секс и да ѝ се подиграва.
31
2
 
15
 
! Отговори
Тома Неверни преди 5 години
- Да влезе убития да потвърди версията . Упс, " чи, той умрял *** " .......Значи , каквото са се наговорили и разказали тези криминално проявени , то ша е истината . Кристалната истина . Истината и само истината .
30
11
 
12
 
! Отговори
л преди 5 години
Вместо да си гледа старините тръгнал да плюе в кладенеца дето се мъчи все още да пие вода. Ама и тази глупачка, вместо да си намери сносен мъж на нейната възраст се хванала със злобно старче
29
3
 
19
 
! Отговори
Ванката Тотев преди 5 години
Дами и господа, всички ние сме "Тугедър" ;))) и "сме от всички цветове", събрани в културната столица на Европа! Затова трябва да се зачитат тези културни особености, станали традиция в нашият прекрасен град: всеки ден да бие на умряло по едно клепало! Но и след клепалото, ние сме пак "Тугедър", но вече спиритически!
28
15
 
13
 
! Отговори
Къде им ъкалъ преди 5 години
Има ги сеакви. В опасен свят живееш. Време е да вярваш в Исус и доброто. Бъди верен. Бъди добър и мъдър. Тази постъпка от тази и този това е грях. И това е никаква човечност нямат. Затваряйте ги зад решетките. Синковеца в затвора на мъжете. А жената в женски затвор. Значи мъдрия човек дори да се обиди ако някой нарече *** и д-р роднини крвъ исмей му се не се подавай и му кажи ей ти си много прав. Кажи че има поговорка. Всички жени са кр.и дори и майка ми но не забравяй че и тя е човек.
27
3
 
22
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
До 30,да ти се връща в пъти пожеланието ,класически приом на тъпите и кресливите,като нямат аргументи да те оборят ,крякат на умряло и псуват ,продължавайте в същия дух ,нещастници ,само ме забавлявате ;) !!!
26
6
 
23
 
! Отговори
Срама нямате ей преди 5 години
Баш на светлият християнски празник на свети Стефан. Ами ако всеки именник на всеки светъл християнски празник принася по една човешка жертва на бог и на светията на когото е кръстен няма да останат българи бе!!!!
25
5
 
16
 
! Отговори
не става преди 5 години
Хем комунизъм с безплатна любов,хем демокрация с дето всичко се плаща не може!Просто няма как!
24
13
 
10
 
! Отговори
до 23 преди 5 години
От такива извратеняци като бай ти Иван - втасахме.