Гришо след победата: Запазих спокойствие и победих

Опитах се да играя по-добре от миналата година, отчете българинът
22
Гришо след победата: Запазих спокойствие и победих
Снимка: БТА

Най-добрият български тенисист Григор Димитров бе видимо доволен от победата си над Джон Милман (Австралия) на турнира в Бризбейн.

Още по темата
Димитров, който е шампион в турнира от 2017 година, игра преди 12 месеца отново срещу Милман в Бризбейн. Тогава той спаси два мачбола и спечели след повече от два часа и половина игра.

"Спомням си какво се случи миналата година. Мислех си за това в последните дни и знаех как трябва да играя срещу него. Просто се опитах да играя по-добре от миналата година", каза Димитров след мача.

"Изпитвам голямо уважение към него. Той е невероятен боец, както видяхме отново днес, особено във втори сет. Но успях да запазя спокойствие през целия мач, особено при 4:4", добави Димитров.

Милман похвали играта на българина и каза, че заслужава да продължи на четвъртфиналите.

"Той играе страхотен тенис. Беше много агресивен, особено в първия сет. Всички знаем на какво е способен Григор, когато играе добър тенис, а днес мисля, че той демонстрира защо хората го виждат като играч от топ 10", каза австралиецът.

Още тенис новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
1
 
! Отговори
Лимона преди 5 години
До До 18 ЛимонаСъжалявам, сигурно наистина не ми стига акъла или годините. Мислех че човек е добре, когато ТОЙ и другите около него са добре. И около него визирам семейство, приятели, съграждани... За това трябва самият човек да работи, а не да се осланя на чужди герои, които да го накарат да се гордее. Иначе сме само бедни хорица, които се хвалят с делата на дедите ни и псуват правителството. Евалата на Гришо, желая му успех, просто той не спада към "хората около мен".
19
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 5 години
До menТоп 25 са проблем за всеки!
18
0
 
6
 
! Отговори
До 18 Лимона преди 5 години
Общността момченце, тя е важна. Човек е добре, когато другите около него са добре, но за това се иска и акъл, за да се разбере. Затова е нормално всеки българин да се гордее с успехите на другите българи, иначе ставаш дърво без корен.
17
3
 
3
 
! Отговори
Лимона преди 5 години
До АнонименНяма лошо, но не разбирам как така хората се гордеят с постиженията на някой друг като ти нямаш грам заслуги за това. Единственото, което ви свързва предполагам, че и ти и Гришо сте родени в България.
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялата година да си живеете в панелките и да пишете остроумия!
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На снимката изглежда все едно зашепва Баба Никол Шерцингер отдад.....
14
4
 
4
 
! Отговори
Трябва... преди 5 години
...спокойно да приемаме факта, че някои сънародници не могат да преглътнат успехите на Григор Димитров. Нормално е поне 5-10 % от лузърите да са и хейтъри!
13
2
 
10
 
! Отговори
До Чекрък преди 5 години
Господин Чекрък, Григор Димитров няма имение в Монако, там обитава сравнително скромен /за стандартите на Княжеството/ апартамент. Разбира се, момчето ни е вече милионер, но не разполага с парите, позволяващи да с поддържа скъп имот на най-скъпото място на света.Да ни е жив и здрав Григор и през тази година, за да продължим да се вълнуваме от битките му в един от най-елитните спортове на света
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Надал се отказа, явно се уплаши, че нашия Гришо пак ще го тепа като маче у дирек.
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Дришу!
10
2
 
6
 
! Отговори
Чекрък преди 5 години
Също панелните зверове в интернет не разбират че е трудно да имаш имение в Монако, десетки милиони долари и да останеш някакъв който кара биволи и кози на паша каквито си представяте хората от Хасково. Има всякакви там, ама БГ комплекса за малоценност е толкова яростен че всичко се взима навътре и насериозно. Можеше да е смешно или леко или да е лека подигравка но не, тежкия софийски комплекс за селяния се е изродил в глиганска диващина докато си представят че са Виенчани. Доста сюреалистично е.
9
6
 
6
 
! Отговори
Чекрък преди 5 години
Гледайте сега аз съм от Хасково и Димитров почти винаги ме е дразнил заради начина по който медиите го популлизираха, стори ми се неестествено по някакъв начин. За него не бях чувал докато не стана голяма работа, защото не съм от тези среди. Не ми задържа вниманието и самият спорт.Преди много години писах негативни коментари когато медиите прекаляваха. В днешно време разглеждам негативните реакциите към Димитров като диагноза на самите пишещи. Най-вече комплексите им за селяния...
8
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормалните хора се гордеем с българина Гришо. Хейтърите не знаят какво е това гордост.
7
7
 
9
 
! Отговори
Горд българин преди 5 години
Цитат: "Той играе страхотен тенис. Беше много агресивен, особено в първия сет. Всички знаем на какво е способен Григор, когато играе добър тенис, а днес мисля, че той демонстрира защо хората го виждат като играч от топ 10", каза австралиецът.*Всички знаем, но в България някои не знаят - те знаят само да оплюват известните и успелите, надявайки се покрай успелите и тях някой да ги забележи. Все пак срам е да се наричат българи.
6
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като я няма мъжествената му приятелка има сили и бие, да дойде днес и си тръгват утре
5
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Григор Димитров е най-добрият български тенесист, достигнал 3-то място в световната тенис ранглиста. Това е факт, а пред фактите и боговете мълчат. За разлика от тях обаче ганчовците не мълчат и не престават да бълват жлъч. Проявата на неуважение към постиженията на техните съграждани е основна тяхна черта.
4
11
 
5
 
! Отговори
Григор Димитров преди 5 години
Много моля текезесарчетата от Шоплука да не коментират,а да си копаят картофите и да си ядат филиите с мас...
3
6
 
7
 
! Отговори
men преди 5 години
поне почна да бие от 40-то место надоле, национален герой. проблема на него са му обаче топ 25 и тези надоле с малко воля. жапанеско ей сега например така ше му надуе корема на нащо пишлигарче, че ше роди близнаци по време на срещата си от първи кръг на АО и че отпадне като пич и после че разпусне малко с леля никол. и после пак от начало.
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, айде пускай си Цеца!
1
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОЯ МНОГО СИ ПОВЕРВА!!!!