Хакери продават откраднати файлове за 11/9! Предлагат ги на Русия, терористи...

Искат подкуп от застрахователни компании, за да не ги извадят на бял свят
2 яну 2019 16:07, Нели Христова
125
Хакери продават откраднати файлове за 11/9! Предлагат ги на Русия, терористи...
Снимка: Pixabay

“Ще надминем дори "Панамските досиета“! По този начин група хакери се заканват да покажат на бял свят купища документи свързани с атентата от 11 септември. Но преди това... искат откуп.

Какво има в откраднатите файлове, организацията Dark Overlord така и не казва, но твърди, че в тях ще се намери "истината за случилото се“.  А кой би знаел повече за това от застрахователните компании?

Близо 18 хил. документи са притежание на групата. В тях се споменават имената на Hiscox Syndicates, Lloyds of London и Silverstein Properties, всички до една – застрахователни компании. А една част от тях се оказват и информация на ФБР, ЦРУ и Департаментът на отбраната на САЩ.

От застрахователните компании, хакерите искат подкуп, за да не издадат тайните им. А ако не го получат, до края на деня се очаква да публикуват първия ключ с който всеки да може да отвори определен пакет от информация. За да докажат, че са автентични, хакерите публикуват малка част от тях в дарк уеб форума KickAss.

Освен заплаха към компаниите, хакерите отправят такава и към всеки, чието име присъства в тези 18 хил. файла.

Останалите документи, откраднати от компютрите на ЦРУ и ФБР, от Dark Overlord са склонни да продадат.

За крупна сума пари, изпратена в биткойни, хакерите подканват терористични организации, Китай и Русия да наддават за ценните данни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е лесно да си българин...всичко що се случва из вселената ти изглежда като заговор или срещу теб специално или част световна конспирация. Нищо никога не може да стане по естествен път, винаги е част от по-голям зъл план. Не е лесно.
67
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Атентатите от 9/11 бяха дело на МОСАД и ЦРУ, който всъщност е американският клон на МОСАД. Аз съм строителен иженер с над 30 годишен опит, и специалността ми е точно това - строителство на небостръгачи. Работил съм в различни проекти в Дубаи, Торонто, Истанбул, Ню Йорк и Москва. И основан на този опит убедено твърдя, че и 3'те небостъргачи на СТЦ - сградите 1, 2 и 7 бяха контролирано срутени. И на това мнение е всеки колега, с който съм обсъждал темата досега.
66
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БългаринСблъскай две топчета и виж в каква посока ще потеглят след удара,или сблъскай едно топче в стена да видиш в каква посока ще потегли след удара и престани да пишеш глупости,това е елементарна физика,която сме учили в основното училище!
65
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо самолета ще се смачка и не може да хлътне заедно с перките(както бе дадено на филма),второ сграда която е ударена във върха,а не в основата, не може да се срути,трето самата сграда няма да се срути по начина по който се срути ако е било естествено струтване и много други неща.
64
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БЪЛГАРИНСтига писа глупости,беееее!По-добре питай някой инженер дали може по такъв начин да се срути сграда от един самолет.
63
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БЪЛГАРИНАз не плюя,аз го харесвам Буш,по него време беше спокойно,нямаха и дразги с руснаците,цяла Европа беше спокойна.
62
1
 
2
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
То се писа много в интернет, че атентатът е дело на терористи които имат връзки с Израел. Като резултат нападнаха Ирак, което е доказателство, че и службите имат някакво участие в подбудителство.
61
5
 
3
 
! Отговори
АМИ , ДАААА... преди 5 години
Имаше "контролирано срутване"......ЩОТО ПУТИН СИ ИЗПРОБВАШЕ "НОВОТО ОРЪЖИЕ ЗА ЗЕМЕТРЪСИ"....!ЗНАМ ,АЗ....СЪОЩИХА МИ ГО ОТ "ДНЕС БГ"!
60
2
 
2
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА.... преди 5 години
...и на кого се е молил....на Папата ли...72...?!
59
3
 
11
 
! Отговори
Напомняне преди 5 години
Атентатите си бяха контролирано срутване на сгради, бетонните колони разпрашени като брашно и всичко това за около 10-20 секунди! Уж било от горивото на самолета...ха.ха То и една свещ от най-тънките в църква да запалиш /от най-обикновен восък/ гори поне 15-20 минути. Да не говорим ,че в сграда 7 никакъв самолет не се удари, ами се срути недокосната.
58
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименКазаха,че Буш се е молил до последно да не убиват Бин Ладен,не си спомням точно,но изглежда са имали близки семейни приятели,обаче го убиха Осамата.
57
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупости!Абе как си представяте ЦРУ да даде данни на някакви сульовци или да изтече информация от там?Тея играят някаква игра или искат да изкарат някой лев,кой се интересува от минали събития изобщо?
56
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, наистина Бин Ладен е жив, живее в Кремъл и вчера го показаха в магнитогорск!
55
8
 
9
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Това ще е интересен скандал.
54
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната помия от завода за лъжи на *** Русия!
53
5
 
5
 
! Отговори
Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ преди 5 години
АЗ , НЕ ПРОЧЕТОХ , ЧЕ САЩ , ГИ Е СТРАХ ОТ НЕЩО...ХА,ХА,ААААААААААААА...ТИ , КАК РАЗБРА ,БЕ...??!!!!ДА НЕ БИ ДА СА ТИ СЪОБЩИЛИ ПО ВОДОСТОЧНАТА ТРЪБА...??!
52
2
 
11
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Ако не са направили нищо нередно за 11/9 американските служби, не би трябвало да ги е страх от тази информация.
51
0
 
3
 
! Отговори
врата в полето преди 5 години
Защо са пропуснати в списъка на потенциални клиенти такива като Иран,Куба,Венецуела. .... а -и Мексико, разбира се.....хм.....
50
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще- дам, на- съд, който- не- докаже,...Че- има, добър- Романо ....Българйя, ще- отиде, във- запас ....
49
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продавам СеРеСе за "невидимата" ракета на Путин !За русофили които емигрират в Русия - с отстъпка !А който вземе със себе си и московската елхичка - безплатно !