Моторист се оплака от полицейски тормоз, спретна гонка

Рокерът се оказа и апаш, крал гориво и акумулатори
Обновена: 3 яну 2019 21:08 | 3 яну 2019 21:04, Камелия Цветанова
9
Моторист се оплака от полицейски тормоз, спретна гонка
Снимка: Булфото, архив

21-годишен криминално проявен от созополското село Росен опита да избяга от полицията, предизвиквайки гонка на пътя, а след това се оплака от полицейско насилие с жалба в РУП Созопол.

Заради твърденията му от Областната дирекция на МВР Бургас разпространиха официална информация по случая.

По жалбата на младежа е заведена преписка, по която тече проверка. Към преписката обаче все още нямало приложено медицинско свидетелство.

От бургаската дирекция на МВР припомнят, че 21-годишният мъж е регистриран през 2012 г. и 2013 г. за две кражби на акумулатори и гориво.

Последният инцидент с рокера е от 2 януари.

Около 15 ч. 21-годишният мъж е засечен на мотор край село Росен от полицейски патрул, който  се опитал да го спре за проверка.

Рокерът обаче отпрашил с мръсна газ в посока към село Веселие, като по този начин за втори пореден път в рамките на няколко седмици се опитал да осуети полицейска проверка и да избяга, застрашавайки сигурността на участниците в пътния трафик, коментират от полицията.

С включени звуков и светлинен сигнал служителите от Районно управление Созопол последвали мотоциклета, като констатирали, че поставената му регистрационна табела е от друго МПС. Водачът успял да избяга и укрил мотора, но полицаите го намерили. Малко по-късно 21-годишният мъж се явил в районното управление в Созопол заедно с баща си, като е задържан за срок до 24 часа.

Откаран е до Спешния център в местната болница за медицинско освидетелстване, но категорично отказал. По случая е образувано бързо полицейско производство, а мъжът е освободен от ареста.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: полициярокермоторист
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Криминално проявен" когато е бил на 15-16 години
8
0
 
39
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Бащата да му удари един бой, друго ноказание няма да получи криминалнопроявеният.
7
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ми прилича на стар виц.Един милиционер пита друг:За какво е тази превръзка?Пресичах Графа,Тока на обувката заседна в релсите.Двойката идваше. Но за късмет докато се опитвах да освободя обувката трамваят мина по другите релси.Е , тогава превръзката? А, това е друга история!
6
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Верно нищо не разбрах.Някой преди време крал гуми и бензин.Сега го последвали с полицейска кола под сигнал, после го освободили.Обяснете!
5
1
 
36
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Какво е предизвикал?Я преведете на български.
4
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
к'во, к'во, нищо не разбрах !?
3
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що само у нас подобни келеменца си разиграват коня и като ги сгащат симулират невиност и накърнени чевства. Що не пробват в някоя друга държава да бягат от полицията... да видим после ще имат ли наглостта да дрънкат за полицейски тормоз?!
2
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Става вече практика всеки такъв екземпляр да се жалва от " полицейски произвол"... Сигурно произвола се състои в това, че полицаите са се опитали да го спрат, нарушили саму кефа да си джитка с мотора.
1
2
 
45
 
! Отговори
БГ преди 5 години
*** ! Така да ми липсват строителни войски ! 2 годинки там редом с братчедите и ще излезе примерен като свещеник !