Зимна буря в Бавария, много полети отменени в Мюнхен

Снежната покривка достигна до половин метър
5 яну 2019 13:15, Анисия Иванова
10
Зимна буря в Бавария, много полети отменени в Мюнхен
Снимка: БТА

Зимна буря в южна Германия натрупа до половин метър сняг в райони край Алпите - за радост на скиорите, но не и на пътуващите, предаде ДПА.

На мюнхенското летище много полети са отменени или закъсняват. "Някои авиолинии имаха проблеми", каза говорител на летището и прикани пътниците да проверяват по интернет дали се изпълняват полетите, преди да тръгнат към летището.

Нарушено е и движението по пътищата. Метеоролозите предупреждават за опасност от лавини.

Някои хора обаче не са толкова развълнувани от времето, отбелязва ДПА. "Зима е. Вали сняг. Не се е случило нищо драматично", каза представител на команден център в Мюнхен. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
3
 
! Отговори
До Opa Taschunko преди 5 години
Guten Rutsch ins neue Jarhr!
6
0
 
16
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
От 170 полета досега са отменени 90. Снега е не повече от една педя, но духа силен вятър и на места образува дебели преспи. Седя си на топличко (парното функционира перфектно), слушам тропота на снегорините навън и се радвам на хубавата зима. Да му мислят тези, които са на път. Пожелавам им късмет, да стигнат там, за където са тръгнали. Съобщават на нас - рибите, които слушаме радио, че ще вали до понеделник на обяд. Guten Rutsch im Neuen Jahr!
5
4
 
5
 
! Отговори
Осан преди 5 години
До АзМеките китки не са измислили нищо освен убийствата на богомилите и катарите ако ми говориш за компютъра от който пиша, той е измислен от българин емигрант в САЩ.
4
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Османте и панелки в магнитогорск не падат.Аман от путиновска пропаганда.
3
0
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Свикнали са, имат и организация, не ги мислете. Това е като горещ ден в Доха.
2
4
 
8
 
! Отговори
Аз преди 5 години
ОСманчо неумен, меките китки са измислили всички технически неща през последните 130 г. НАли за това успя да напишеш и да видим кухоумния ти коментар. Макак такъв!
1
15
 
18
 
! Отговори
Осман преди 5 години
В Сибир и Алтай нататъка всеки ден е така, но полетите не се отменят самолети, влакове и автомобили всичко си пътува, а меките китки като видят 5 санта сняг и почват да се вайкат. Путин е велик и мъдър държавник, а ЕС се управлява от некрофили и гейове.