Среща между Путин и Ердоган, точно кога обаче не е ясно

Очаква се темата на разговорите да е обстановката в Сирия
6 яну 2019 15:40,
44
Среща между Путин и Ердоган, точно кога обаче не е ясно
Снимка: Архив, Reuters

Президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган действително имат намерение да разговарят скоро, но точната дата на срещата все още предстои да бъде съгласувана, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Песков каза това, след като бе помолен да коментира съобщение на Анадолската агенция за предстояща среща между двамата лидери този месец.

Според турската агенция срещата ще се състои в Русия, където Ердоган планира посещение през януари. Тема на разговорите се очаква да бъдат обстановката в Сирия, покупката на руски зенитно-ракетни системи С-400, двустранните отношения и регионални въпроси, посочи още Анадолската агенция.

По думите на говорителя на Кремъл лидерите са се уговорили за скорошна среща, но към момента нейната дата не е конкретизирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Жан-Люк Пикард преди 5 години
Ромуландците нещо много се ежат.
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много интересна и ключова среща. Ердо знае, че турците са 100 милиона и имат нужда от жизнено пространство. Русия и Турция са реваншистки настроени и искат да си върнат контрола над бащиниите. Ердо иска Сирия, иска да положи ръка върху Мека и Медина и да бъде обявен за Халиф и за меч и шампион на исляма. Ключовата позиция на България няма как да на влиза в сметките и поне един турски националист да не повдига въпрос за нея. Все още не смеят, но когато Европа отслабне достатъчно защо не?
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кой е мъжа в тая връзка? Путин по-нежен ми се вижда, ама знае ли човек.
26
0
 
1
 
! Отговори
Емилио Салгари преди 5 години
До 30 СандоканОще преди години ти казах да си пиеш редовно илачите, ама ти не ме слушаш.
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От съюз между Русия и Турция губеща е България, а печеливши са продажните проруски подложи, които за няколко рубли пишат пълни глупости, на които и малко дете няма да повярва, че дори и на турци се преструват във форума, машала томарищи!
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В интерес на истината този съюз е могъл да се появи още в средновековието!Но Англия и Франция усърдно работеха против такъв смъртен за тях съюз включително и с премахване на Султани и Везири!Иначе за сегашно време съм скептично настроен!Този съюз се гради не за добруване ,а за възстановяване на Руската и Османска империи!
23
3
 
7
 
! Отговори
Сандокан преди 5 години
Европа е политическо и военно джудже, а Властелините на които вече всеки им идва на килимчето са на снимката. Император и Султан.
22
8
 
12
 
! Отговори
Сандокан преди 5 години
Турция е бъдещето, работлив и плодовит многолюден народ с голяма територия в ключов регион и с държавник начело. Европа е минало, слаба, със слаби лидери, застаряваща, няма армия, наложила си е правила чрез които се самозакопава. Ще кажа само че дефакто в Германия турците са някъде около 8 милиона и то млади плодовити хора. Това си е влияние, електорат, не смеят немците да се зъбят много вече на Турция ;) Европа да си знае новото място в света и никога повече да не коментира Турция!!!
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам чуството че джуджето малко е пораснало или е с нови обувки с още по-високи токчета (15 см).
20
9
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
турция да напусне незабавно сирия и да престане да избива кюрдите
19
1
 
0
 
! Отговори
ШахинЕнУджузОруспу преди 5 години
Коментарът ми е до 24-тия анонимник.
18
1
 
1
 
! Отговори
ШахинЕнУджузОруспу преди 5 години
До 23Комшу, не съди за другите хора по себе си и твоя етнос - хорхане рома!
17
4
 
11
 
! Отговори
Османлъ Шахини преди 5 години
До Анонимен 23Не знам дали българия ще роди такъв лидер, но българите усърдно експериментират един с друг да видят дали могат те да родят! Българките ги няма в тази картина - много са заети да берат "краставиците" на Йорго и "ягодките' на Хорхе!
16
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ердоган е велик лидер! Незнам България дали някога ще роди такъв лидер!
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДжимиПравилно. И аз имам ясното усещане, че нещата силно си дойдоха на мястото след 27-МАХовия полет на "Авангард"-а по Коледа.
14
0
 
2
 
! Отговори
към 9 преди 5 години
Ако аз бъркам, а ти твърдиш, че "Тръмп не случайно се изтегли" от Сирия, то тогава може би ще бъдеш така добър да ми припомниш на коя дата се случи изтеглянето на бай Дончо от Сирия, че нещо съм пропуснал?.
13
0
 
1
 
! Отговори
Н преди 5 години
Какво ива значение за вас кога
12
4
 
8
 
! Отговори
Джими преди 5 години
Като се замисли човек, света живее в мир когато СССР или сега Русия е силна военно и икономически. Имате ли усещането, че лека полека нещата си идват на местото.
11
6
 
6
 
! Отговори
Проруски трол преди 5 години
Другари, дайте да четкаме Ердоган докато още е в добри отношения с Путин, че ако пак свали някой руски самолет - ние, *** форумни ***, за пореден път ще трябва да обърнем палачинката и да почнем да го плюем
10
7
 
2
 
! Отговори
Шахин Кючюксикиоглу преди 5 години
До Гюклердеки ШахинБългария не присъства на срещата, защото й е под нивото да е заедно с турските дипломати.