От ревност! Мъж намушка младата си жена в сърцето

25-годишната Юлияна имала дъщеричка от 65-годишния мъж
Обновена: 8 яну 2019 10:07 | 8 яну 2019 10:00, Камелия Цветанова
144
От ревност! Мъж намушка младата си жена в сърцето
Снимка: Pixabay

25-годишна жена беше убита в Стара Загора.

Юлияна Иванова е била намушкана с нож в сърцето.

Извършителят е съпругът ѝ – мъж на 65 години.

Двамата имат 8-месечна дъщеря. Най-вероятният мотив за убийството е ревност.

Младата жена е студентка в Тракийския университет в специалност "Социални дейности".

Била е кротко и възпитано момиче, заживяла е с мъжа на 15 години.

Сигналът е подаден от съседи, за които случилото се е шок, допълва bTV.

Те не са чували в семейството да има скандали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
8
 
! Отговори
Някой преди 5 години
До размислиУ мъжа е вината за убийството. А вината за събиране на толкова странна двойка не се знае чия е. Сигурното е, че тя не е била против, иначе за 10 години щеше да измисли как да се махне.
54
2
 
7
 
! Отговори
От Пловдив преди 5 години
До размислиСамо че в пловдивската история ученичката е новошведка, а дъртия извратеняк - бял. А тая изглежда като да е бяла старозагорка или от околните села.
53
4
 
1
 
! Отговори
batevale преди 5 години
До Анонимен40От вашето изложение се натрапва извод , че от "болеста" боледуват само жени ,а мъжете изобщо не прихващат тази "болест". Имате сексистки мироглед или криво разбран феминизъм.....Самотна сте.....
52
5
 
10
 
! Отговори
Арсений преди 5 години
Какво е очаквала когато се е омъжвала за дядо си...
51
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горките, изпитващи любов жени, невинни жертви!Почти се разплаках.
50
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не бил могъл да си намери жена на неговата възраст...Смешковци, кой си търси жена на възраст?Вие като млади не ставате за нищо, освен за .... та някой щял да търси на неговата възраст...
49
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очевидно на 15г не е избягало, а са я пуснали, иначе щяха да пуснат оплакване до полицията и те да си им я приберат. Щом са я пуснали значи не са се интересували от нея и най вероятно дори е било облекчение за настойниците и, а може дори да са я продали. Всичко това ми говори, че семейството на момичето е от един специфичен етнос.
48
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Тъй като мъжете не изпитват любов..."А вие пък щото изпитвате...
47
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Замислете се колко жени на година си отиват заради ревност. Това е абсурдно! Държавата не прави нищо, за да се бори с този вид престъпления. Дори не ги признава като отделен тип, защото естествено ние домашно насилие нямаме. А горките жени имат също толкова право на живот, колкото всички останали. Ревността не може да бъде мотив да убиеш някого. Просто нямам думи в каква държава живеем.
46
2
 
11
 
! Отговори
размисли преди 5 години
Преди години се писа за такава възрастова разлика на двойка от Пловдив.Не помня каква точно беше историята, но и там ученичка се беше амбицирала да хване състоятелен дядо и му беше родила дете. Но за онзи категорично се казваше, че е доста заможен. За този от Стара Загора нищо не съобщават.Бог да прости жената.Прав е този, който по-долу пише, че вината е у мъжа.Той е бил с житейски опит, когато са се събрали и трябва да е наясно, че когато остарее, тя ще е в разцвета си и ще й бъде нужен секс
45
2
 
5
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
25годишна съпруга на 65годишен.....явно няма да похарчи така очакваната спойка на връзката "парите".Човека вече ще търси само ракийка и възглавничка а момата -пожар в квартала .На бесилката .....
44
7
 
12
 
! Отговори
Много странно преди 5 години
Няма ли родители това момиче?Как са допуснали да заживее с 40 г. по-възрастен от нея още докато е била подрастваща? Щом като е студентка, значи си е завършила средното образование. Учителите не са ли знаели, че живее с някой, който наистина може да й бъде дядо? Не са ли алармирали съответните служби?Явно има още много подробности в тази история, които ние не знаем.
43
11
 
15
 
! Отговори
Традиционен българин преди 5 години
Важното е ,че защиШтихме 'традЕцЕонните ценности' и не приехме истанбулската конвенция(която не съм си направил труда да прочета) щото там се споменаваше веднъж думата "***" (която даже не знам какво значи).А това ,че убиват жени не е важно. Човешкият живот не е важен. Важни са традЕцЕонните ценности.
42
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Закона в България и като цяло в почти цяла Европа е 14г, даже за ентусиасти като испанците е 13г (Само Турция и Ватикана мисля че е 18г). Момичетата в Европа губят своята девственост между 14 и 16. Очевидно не е разумна постъпка да си на 24+ и да имаш връзка с ученичка която има 4 години до бала, нито пък дъщеря ти да ходи с твой връстник, но все пак те не нарушават закона, нито насилват някой..... така де този специално до днес хахаха
41
4
 
21
 
! Отговори
идиотии... преди 5 години
Абсолюте комплексар.Не си намерил жена на неговата възраст а си въобразявал си че тази млада жена ще е с него завинаги и ще му сменя памперсите.
40
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ОсманНа твойто авече ще кажа, че това е битов инцидент. Тук резултата е 1 на 1, нищо, че аверите са доста по малко. Аверчето ти убива дете защото не му дало цигара. Изнасилава и убива баба, убива и се гаври с млада жена щото така иска. Нахлува в чужда къща с група авери и убива, или бие наред щото някой му се опънал. Пребива някой щото му направил забележка. Коли таксиметров шофьор щото му се шмърка. Изнасилва жена тръгнала за работа. Изнасилва и убива момиче връщащо се от работа щото иска!
39
7
 
13
 
! Отговори
идиотии... преди 5 години
Кротко,възпитано 15 годишно момиче не заживява с мъж на 50 години.Пък и дете да му роди когато той стане на 64/86.Ако изобщо детето е от него.
38
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това прилича на сделка - той се е грижил за нея финансово, тя му е давала секс и самочувствие, чи още става. Бракът и съвместното съжителство са сделка и взаимни нужди, било то душевни, материални или физически. Един има нужда от любов, друг от закрила, трети от секс, четвърти от деца, пети от финансиране...Жалко за младата жена, за един млад погубен живот! Каквито и да са били отношенията им, това си е тяхна работа и нищо не оправдава това зверство. Жените на са предмети и не принадлежат на мъж
37
0
 
10
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
Още в първия български НК от 1951г. възрастта е 14 години. А в първия български наказателен закон (1896г.) - 13г.
36
3
 
39
 
! Отговори
xy преди 5 години
Аз съм точно на 65.Слава богу във великолепна за годините си форма,отлично здраве, имам малък бизнес и доста пари.Бях спортист на млади години и още спортувам за здраве.Но годините са си години,не можеш да излъжеш природата,няма как да си като на 25.Та се чудя,къде е бил акълът на това момиче,да се хване с един дъртак,деца да му ражда и да му търпи про стотиите.За мъжете на тези години,ако все още им става,си има ***,момичета на повикване и пр. палавници ,коита се чу кат за пари.