Той на 65, тя на 25 и една луда ревност, довела до... нож в сърцето

Убиецът от Стара Загора сам потърсил помощ, признал си
113
Той на 65, тя на 25 и една луда ревност, довела до... нож в сърцето
Снимка: Facebook

65-годишният мъж от Стара Загора, който уби 25-годишната си съпруга, е направил самопризнания.

Трагичният инцидент е станал около 16 часа на 7 януари, когато работещият като шофьор във фирма за хляб и хлебни произведения Митко Симеонов позвънил на свой приятел лекар, за да му съобщи, че е се нуждае спешно от помощ, защото е тежко ранен.

Още по темата

Когато пристигналият на място медик пробвал да отвори вратата на апартамента тя се оказала здраво затисната. С помощта на съсед успели да я открехнат и пред очите им се разкрила зловеща гледка: на пода лежало мъртвото тяло на жертвата, 25-годишната Юлияна Симеонова, в съседната стая плачела 8-месечната й дъщеричка Християна, а в коридора с кървави ръце седял безмълвен убиецът.

От гърдите на жертвата стърчала дръжката на кухненския нож, разказва пред "Монитор" позвънилият на телефон 112 съсед на улица "Младост" 21 в старозагорския квартал "Железник" Стойчо Канев.

Съседи обясниха, че Симеонов се познавал с много по-младата си съпруга от десетина години, когато тя пристигнала с пастрока и сестра си да живее в съседния вход на блока.

Тогава мъжът имал друго семейство – жена и две деца, с които се разделил, за да живее той с друга жена, която имала свое дете.

С Юлияна сключили брак преди 3-4 години, родило им се момченце, но то починало едва на 9 месеца.

Междувременно младата красавица завършила тукашната гимназия по облекло и хранене, записала да учи социални дейности в Тракийския университет.

Малката Християна се появила на бял свят преди 8 месеца, майката била изключително щастлива, коментират съседите, които не крият изумлението си от случилото се.

По думите им нищо не предполагало подобна развръзка – часове преди трагедията жената се прибрала с бебето си от контролен преглед при педиатър.

Мъжът не бил пияница, рядко повишавал тон.

Жилището на четвъртия етаж било под наем, собственичката му живеела в квартала и рядко се появявала.

От фирмата, където работи Симеонов лаконично споделиха, че той започнал при тях като шофьор на бусче за разкарване на стоката по магазините през миналата година, нямал провинения, не знаели да има някакви криминални прояви.

Преглед  в профила на Юлияна в социалните мрежи показва, че през декември миналата година тя афиширала, че е "обвързана" с 28-годишния Ники Иванов.

Младият мъж побърза да постави на профила си траурен знак часове след като изтече информация от МВР за смъртта на жената.

Най-вероятно тази афиширана връзка между Юлияна и Ники е провокирала агресията в далеч по-възрастния Митко Симеонов, предполагат психолозите.

Жертвата е била облечена с палто, убийството е извършено на входната врата на апартамента, ударът с нож е бил еднократен, острието е пронизало сърцето фатално, коментираха съдебни медици.

Кръстницата на малката Християна, която живее в съседна кооперация, отказа коментар за случилото се.

Предстои да бъде повдигнато обвинение на задържания за предумишлено убийство, осигурен му е служебен адвокат.

Малката дъщеричка на Юлияна е настанена в социално жилище под закрилата на полицията.

В късния следобед Окръжната прокуратура в Стара Загора повдигна обвинение в умишлено убийство на Митко Симеонов, който към момента е задържан в ареста за 72 часа.

Предстои с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде внесено искане в съда вземане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Ако Симеонов бъде признат за виновен, наказанието, което се предвижда по повдигнатото му обвинение е затвор от 10 до 20 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
16
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До !!!!!!!!!Ами спорен е въпроса кой с кого се е гаврил. Щото тоя ако беше се лепнал на моята дъщеря, щях аз да го заколя! Такива разгонени дъртаци не мога да понасям!!! Като искаш жена, търси си на твоята възраст, не налитай на деца. То на това толкова му е бил акъла на15 години да се занимава с дядо си. Много се надявам да го осъдят бързо и в затвора да си получи заслуженото.
50
5
 
9
 
! Отговори
иха 15:3 преди 5 години
До !!!!!!!!!Да разбираме ли, че много старци са намерили любовта на живота си в лицето на някакви малолетни женички. Ха ха хахаСтискам ви палци
49
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
естествено че дететео не е негово белите не се справят добре в кревата
48
6
 
5
 
! Отговори
до Сата нато преди 5 години
А пишман мъже, като теб да се задоволяват отзад с големи паламарки.
47
11
 
13
 
! Отговори
демокрация бе преди 5 години
Демокрация бе, капитализъм, всичко е пари ! Няма по любов вече, от един на друг. Джендърства, разврат, наркотици, феминизъм, тероризъм, американската мечта. Остава да раздадем като в америка и свободно оръжие та да се стреля кой както иска, като в дивия запад. Новия " морал ", нови ценности. Те парламента превърнаха в Б.АРДАК а вие искате това да не се отрази на улицата
46
3
 
7
 
! Отговори
Много си извратен преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !И от къде познаваш хората, които описваш?! Или те ти докладват, че изпращат приятелките си да спят с дъртаци?! Аз смятам, че имаш извратено въображение и си жалък.
45
15
 
16
 
! Отговори
Хасан Паламарката преди 5 години
Този не може да е българин ба! Я го проверете пак - сигурно е турчин! Цял свят знае, че българи такива неща не правят. Българите са най-умнокрасивите създания по тези галактични ширини!
44
5
 
22
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Какво е очаквала всъщност да се случи, след като има връзка с друг мъж и не го криела? Може бебето да е от него.
43
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Където има цикламена не ми говори, работата винаги се обърква защото те не са хора. Тази 100% го е въртяла за пари/пенсия и е имала няколко любовника настрана. Да не се окаже че детето не е от него? Май май точно така е.Писна ми от битови глупости в тази скапана държава.
42
18
 
31
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Ами, именно, защото е от по-старото поколение затова е убил ***. Ако беше от днешните младежи-*** нямаше дори да и се разсърди.Познавам много млади мъже, които ходят с "майките" си, защото са некадърни да изкарват пари.Познавам и такива, които пращат приятелките си да спят с по-възрастни чичковци за пари.Старите държат на честта и достойнството си.Младите нямат такива.
41
13
 
8
 
! Отговори
тихо там преди 5 години
До Сата НАТОЖените не трябва да се докосват, до момента в който мъжете не започнат да раждат.
40
38
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Правилно я е заклал. Неверните жени трябва да се убиват.
39
3
 
17
 
! Отговори
хаха преди 5 години
До 37Като не разбираш правилно израза, защо се ядосваш. От много гяволък накрая се настаняваш. Кажи за предишните две жени, дето ги подмятал първата зарязал заради втората, те къде са отишли, как са се справили сами, с деца
38
4
 
18
 
! Отговори
37 преди 5 години
Какво си е намерил майсторката бе ... виж какво става от много майсторлък. Голямата майсторка с забит нож в гърдите. Има вече не един такъв случай. А детето ? Ега ти и майсторката, а и на тоя също, на какво се е надявал ?
37
6
 
15
 
! Отговори
Онзи преди 5 години
Нека ври в ада! В кауша, ще му покажат някои работи.
36
6
 
19
 
! Отговори
а стига бе преди 5 години
Той имал чувства разбираш ли, а жените нямат.
35
6
 
24
 
! Отговори
поздрави преди 5 години
В случая този е захвърлил 2 жени, накрая си намерил майсторката, съвсем сам с целия си зрял акъл на възрастен мъж.
34
5
 
46
 
! Отговори
. преди 5 години
За убийство гтрябва да се дава доживотен живот без право на замяна, 10-20 години за убийстгво на човек е подигравка със самото понятие правосъдие, имаме нужда от смяна на законите за тежки престъпления, нищо друго не мога да коментирам.
33
5
 
29
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
колко му е да излъжеш едно малко кюрпенце. Обаче всеки може да го излъже щото мозъка му е колкото орех, така че тоя дядка да не си е мислил че е врътнал часовника обратно.
32
5
 
8
 
! Отговори
до Лелеле преди 5 години
А ми може, знаеш ги онези от малцинствата. Но пък напоследък не са само те. Нашите също побесняха за пари. Така ще е