Той на 65, тя на 25 и една луда ревност, довела до... нож в сърцето

Убиецът от Стара Загора сам потърсил помощ, признал си
113
Той на 65, тя на 25 и една луда ревност, довела до... нож в сърцето
Снимка: Facebook

65-годишният мъж от Стара Загора, който уби 25-годишната си съпруга, е направил самопризнания.

Трагичният инцидент е станал около 16 часа на 7 януари, когато работещият като шофьор във фирма за хляб и хлебни произведения Митко Симеонов позвънил на свой приятел лекар, за да му съобщи, че е се нуждае спешно от помощ, защото е тежко ранен.

Още по темата

Когато пристигналият на място медик пробвал да отвори вратата на апартамента тя се оказала здраво затисната. С помощта на съсед успели да я открехнат и пред очите им се разкрила зловеща гледка: на пода лежало мъртвото тяло на жертвата, 25-годишната Юлияна Симеонова, в съседната стая плачела 8-месечната й дъщеричка Християна, а в коридора с кървави ръце седял безмълвен убиецът.

От гърдите на жертвата стърчала дръжката на кухненския нож, разказва пред "Монитор" позвънилият на телефон 112 съсед на улица "Младост" 21 в старозагорския квартал "Железник" Стойчо Канев.

Съседи обясниха, че Симеонов се познавал с много по-младата си съпруга от десетина години, когато тя пристигнала с пастрока и сестра си да живее в съседния вход на блока.

Тогава мъжът имал друго семейство – жена и две деца, с които се разделил, за да живее той с друга жена, която имала свое дете.

С Юлияна сключили брак преди 3-4 години, родило им се момченце, но то починало едва на 9 месеца.

Междувременно младата красавица завършила тукашната гимназия по облекло и хранене, записала да учи социални дейности в Тракийския университет.

Малката Християна се появила на бял свят преди 8 месеца, майката била изключително щастлива, коментират съседите, които не крият изумлението си от случилото се.

По думите им нищо не предполагало подобна развръзка – часове преди трагедията жената се прибрала с бебето си от контролен преглед при педиатър.

Мъжът не бил пияница, рядко повишавал тон.

Жилището на четвъртия етаж било под наем, собственичката му живеела в квартала и рядко се появявала.

От фирмата, където работи Симеонов лаконично споделиха, че той започнал при тях като шофьор на бусче за разкарване на стоката по магазините през миналата година, нямал провинения, не знаели да има някакви криминални прояви.

Преглед  в профила на Юлияна в социалните мрежи показва, че през декември миналата година тя афиширала, че е "обвързана" с 28-годишния Ники Иванов.

Младият мъж побърза да постави на профила си траурен знак часове след като изтече информация от МВР за смъртта на жената.

Най-вероятно тази афиширана връзка между Юлияна и Ники е провокирала агресията в далеч по-възрастния Митко Симеонов, предполагат психолозите.

Жертвата е била облечена с палто, убийството е извършено на входната врата на апартамента, ударът с нож е бил еднократен, острието е пронизало сърцето фатално, коментираха съдебни медици.

Кръстницата на малката Християна, която живее в съседна кооперация, отказа коментар за случилото се.

Предстои да бъде повдигнато обвинение на задържания за предумишлено убийство, осигурен му е служебен адвокат.

Малката дъщеричка на Юлияна е настанена в социално жилище под закрилата на полицията.

В късния следобед Окръжната прокуратура в Стара Загора повдигна обвинение в умишлено убийство на Митко Симеонов, който към момента е задържан в ареста за 72 часа.

Предстои с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде внесено искане в съда вземане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Ако Симеонов бъде признат за виновен, наказанието, което се предвижда по повдигнатото му обвинение е затвор от 10 до 20 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
11
 
! Отговори
песен без думи преди 5 години
Има ли луди
10
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкото дете, остава на 8 месеца без майка и с баща, който няма да излезе(че и по-добре) от затвора до края на живота си...
9
6
 
11
 
! Отговори
до 11 преди 5 години
Смешно е колко си наивен/а, как да не е смешно.
8
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 8 oт 3Ами да ти кажа, един от десет да се сети, и да се възгечтиса и да спре ножа - все ще е от полза!Около стотина спасени човешки живота, годишно!А, и още нещо - никак не е смешно!
7
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква поредна *** драма уважаеми телевизионни зрители..
6
2
 
38
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
почуствал се е прекаран когато се е появил някой другнай потърпевшо е детето и след като постои в ареста известно време ще му светне ква глупост е извършил
5
9
 
53
 
! Отговори
до 3 преди 5 години
Представям си този чичо с ножа как тръгва да ръга жена си, но се сеща, че сме приели Истанбулската конвенция и се спира. Хахахахххахахаха.
4
5
 
80
 
! Отговори
Polska преди 5 години
Типичен педофил. На 55 години замайва главата на 15 годишна наивна тинейджърка. 10 години по-късно самолета вече не се вдига, докато младата булка мачка денонощно чаршафите с 20 годишни юнаци. Деди-пeди не е издържал на унижението и в състояние на амок я е убил. Честито! До края на живота му в кафеза ще му правят опити да забременее. По затворите най-много "обичат и уважават" педофилите и насилниците над жени :)
3
28
 
11
 
! Отговори
F-16 преди 5 години
Само ГЕРБ
2
4
 
51
 
! Отговори
Иван преди 5 години
След като видяхме снимката всичко придоби смисъл.
1
8
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая какво търси при деда си. Толкова ли няма млади момчета да се омъжи ами е отишла при дъртия пергиш да я работи с мекия. Каква е тази изваратена кочи.на неам идея. Тази е видяла от Макарона че си е взел бабичка за жена и тя решила да си вземе старец за мъж. А и този не е ли знаел че рано или късно тя ще си търси по корав къде е тръгнал с мекия. Да го вкарват за една десетилетка и да си приготви дървения костюм че от затвора по друг начин няма да излезе,освен напред с краката.