Той на 65, тя на 25 и една луда ревност, довела до... нож в сърцето

Убиецът от Стара Загора сам потърсил помощ, признал си
113
Той на 65, тя на 25 и една луда ревност, довела до... нож в сърцето
Снимка: Facebook

65-годишният мъж от Стара Загора, който уби 25-годишната си съпруга, е направил самопризнания.

Трагичният инцидент е станал около 16 часа на 7 януари, когато работещият като шофьор във фирма за хляб и хлебни произведения Митко Симеонов позвънил на свой приятел лекар, за да му съобщи, че е се нуждае спешно от помощ, защото е тежко ранен.

Още по темата

Когато пристигналият на място медик пробвал да отвори вратата на апартамента тя се оказала здраво затисната. С помощта на съсед успели да я открехнат и пред очите им се разкрила зловеща гледка: на пода лежало мъртвото тяло на жертвата, 25-годишната Юлияна Симеонова, в съседната стая плачела 8-месечната й дъщеричка Християна, а в коридора с кървави ръце седял безмълвен убиецът.

От гърдите на жертвата стърчала дръжката на кухненския нож, разказва пред "Монитор" позвънилият на телефон 112 съсед на улица "Младост" 21 в старозагорския квартал "Железник" Стойчо Канев.

Съседи обясниха, че Симеонов се познавал с много по-младата си съпруга от десетина години, когато тя пристигнала с пастрока и сестра си да живее в съседния вход на блока.

Тогава мъжът имал друго семейство – жена и две деца, с които се разделил, за да живее той с друга жена, която имала свое дете.

С Юлияна сключили брак преди 3-4 години, родило им се момченце, но то починало едва на 9 месеца.

Междувременно младата красавица завършила тукашната гимназия по облекло и хранене, записала да учи социални дейности в Тракийския университет.

Малката Християна се появила на бял свят преди 8 месеца, майката била изключително щастлива, коментират съседите, които не крият изумлението си от случилото се.

По думите им нищо не предполагало подобна развръзка – часове преди трагедията жената се прибрала с бебето си от контролен преглед при педиатър.

Мъжът не бил пияница, рядко повишавал тон.

Жилището на четвъртия етаж било под наем, собственичката му живеела в квартала и рядко се появявала.

От фирмата, където работи Симеонов лаконично споделиха, че той започнал при тях като шофьор на бусче за разкарване на стоката по магазините през миналата година, нямал провинения, не знаели да има някакви криминални прояви.

Преглед  в профила на Юлияна в социалните мрежи показва, че през декември миналата година тя афиширала, че е "обвързана" с 28-годишния Ники Иванов.

Младият мъж побърза да постави на профила си траурен знак часове след като изтече информация от МВР за смъртта на жената.

Най-вероятно тази афиширана връзка между Юлияна и Ники е провокирала агресията в далеч по-възрастния Митко Симеонов, предполагат психолозите.

Жертвата е била облечена с палто, убийството е извършено на входната врата на апартамента, ударът с нож е бил еднократен, острието е пронизало сърцето фатално, коментираха съдебни медици.

Кръстницата на малката Християна, която живее в съседна кооперация, отказа коментар за случилото се.

Предстои да бъде повдигнато обвинение на задържания за предумишлено убийство, осигурен му е служебен адвокат.

Малката дъщеричка на Юлияна е настанена в социално жилище под закрилата на полицията.

В късния следобед Окръжната прокуратура в Стара Загора повдигна обвинение в умишлено убийство на Митко Симеонов, който към момента е задържан в ареста за 72 часа.

Предстои с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде внесено искане в съда вземане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Ако Симеонов бъде признат за виновен, наказанието, което се предвижда по повдигнатото му обвинение е затвор от 10 до 20 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е жалко това което пишете.Какво значение има расата ,религията или възрастта при загубата на обичан човек.Факт е че има едно сираче един разбит невинен живот.Една огромна болка и празнина ....в сърцето на една майка и едно дете.
70
2
 
7
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 5 години
Човека е с уважавана професия-шофьор .Сега се търсели много.
69
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Педофил
68
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този може да и е дядо, какво е търсила при него. 40 години е огромна разлика, това са коренно различни поколения. Жалко, но българина изтрещя тотално.
67
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не е вярвал, че този 65 годишния ще надживее 25 годишната си съпруга, дори и тя!
66
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало, за кой етнос става въпрос? Тук са изписани всички действащи лица подробно с имена, адреси, лични взаимоотношения и какво ли още не. Пропуснали сте само да им напишете номерата на телефоните на героите. Обаче, когато има набит български полицай или пребит български военен, имена няма. Когато пишете за обрани, изнасилени, убити старци по селата - четем от вас че това са го сторили "младежи". Кой ви нарежда така да пишете?
65
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тази "млада красавица" май е калайджийка. Така че цялата история придобива шведско-индиански характер
64
6
 
31
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Случват е такива неща.Не се разбира ,дали първото И раждане е било още докато тя е ученичка.Може да съм предубеден,но овала на лицето,разреза на очите,формата на носа и дъгата на веждите,посочват ,че тя не е от чист произход.Освен това брака с толкова по-възрастен мъж,говори за сбъркана или по-точно липса на ценностна система
63
0
 
12
 
! Отговори
123 преди 5 години
Жалко за детето. Иначе кой не е*е - ли*е. Всеки има право да избира.
62
2
 
23
 
! Отговори
Теди преди 5 години
Еми като се жениш за някой трябва да знаеш и да се съобразяваш с него - не си вече свободен да си развяваш оная работа. Дано бебето да има късмет в живота - да е живо и здраво . Много убийства стават от ревност.
61
15
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за младата жена и детето! Пък дядото къде му е бил акъла да си мисли ,че това младо момиче ще стои с него за дълго?! + 5 годни разлика може, обаче 40!Аз съм на 36 и мъжете над 45 години ми изглеждат чичаци някак си.
60
18
 
24
 
! Отговори
Иван Иванов преди 5 години
Каквото си е търсила си е намерила! Свършиха се младите мъже.. Да беше някой богаташ, той,.. шофьор ***.. Жалко за детенцето, но пък защо, може да го осиновят читави хора и дано има прекрасен живот.. пу-пу а дано!!
59
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам на снимката дъртия е супер бизнесмен. Вижте как носи официален костюм с вратовръзка. Сигурно има мн кинти иначе за какво таз инжокитайка ли азиатка ли незнам си каква ще се върже с тоз и дори да му направи дете и детето да наследи богатството му. Всичко е заради парите. Ада продължава. Няма да го вкарат в затвора. Богатите не влизат мн мн лесно в затвора. Особено ако имат връзки с политици 1% от 99% невъзможно.
58
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !Стига с тая чест и достойнство да ги обвързваш със секс.Ти би ли правил секс с 4-5 мадами?Да нали и ще си кажеш :леле къф съмказанова истински плейбой по 5-6 мога и още искам"Една необвързана жена що да няма връзка с 5-6 мъже?.Само не ми обяснявайнче е било по любов за тия от статията -той е бил на 48 (четиридесет и осем)! .Те е била на 5 години.Виждал ли си 5 годишно момиче?Ми то е некво дете.Виждал ли си 50 годишен мъж?Виждал си.Сега ги събери и чакай любов.То е ясно че е педофи
57
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А първо закони за педафилия няма ли за да не се стига до неравностойно,извратен брак и невинно дете родено.Или откак развъждаме цветнокожи всичко е позволено.Абсолютен катун е територията,малко останалите българи се интегрират с цветнокожите много бързо
56
6
 
20
 
! Отговори
Ние не сме хора а чу преди 5 години
Чеки малко. Той е 65г пълнолетен. А тя 25 пълнолетна а не малолетна. Не виждам педофилия тук. Какво толкова има. Има двойки които са на 25г и двамата и пак става същото нещо. Просто в демото е така. Всеки си прави каквото си иска. Човек решава а не държавата и правителството както в миналото. То и в миналото е имало такива неща но просто не са ги казвали по тв за да не плашат хората. А сега като имаме нет и ги казват по тв нека се видим човечеството какво представлява.
55
2
 
21
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
Бог да прости поредната жертва на глупостта.мога да си представя, как този мъж в разцвета на силите си ако е ходел междувременно да вземе младата си красавица от "тукашната гимназия по облекло и хранене.", гледайки от прозорците, нейните съучениците и са и съобщавали: "дядо ти идва да те вземе". инак не бил пияница и бил кротък човекът, но каква трагедия е донесъл за детето... обаче тя все някога е требвало да си тръгне, защо не точно в деня на смъртта си...
54
4
 
21
 
! Отговори
!!! преди 5 години
Между 10 и 20 години? Какво трябва да стане, та да е до живот в тая държава? Или човешкият живот не значи нищо тук. Във всяка нормална държава ще е до живот!!!
53
12
 
24
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Ами като глеам, женската е с азиатски черти и доста ниско чело. Тъпо и първобитно животно. Даже не знае ка да пази дискретност или пък е искала да се направи на голяма играчка, унижавайки човека.
52
4
 
21
 
! Отговори
Неа преди 5 години
Ужас.... Не се афишира връзка докато другата е актуална ...И то при разлика 40.години ... Е как да догони конкуренцията ? Той издиша от всякъде ...А първото им дете от какво е починало ?