Деветият протест на "жълтите жилетки" започна с арести

29 души са в ареста, някои са носили оръжие
12 яну 2019 14:45, Александър Попов
45
Деветият протест на "жълтите жилетки" започна с арести
Снимка: Reuters

В Париж започна деветият протест на движението на "жълтите жилетки", съобщава БТА. Шествието на протестиращите потегли от Берси.

Още преди началото на протеста бяха задържани 24 души за носене на забранено оръжие и за участие в струпване на хора с цел прибягване до насилие.

Петима души бяха арестувани на път за френския град Бурж, в който също е предвиден голям протест на "жълтите жилетки". Петимата са пътували с една и съща кола.

Водачът на колата бил в нетрезво състояние, а в багажника били открити предмети, които можело да послужат като импровизирани оръжия в схватка със силите на реда.


45
Още от Театър
У-лицата: Йоана Буковска-Давидова изследва демоните ни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
ползват чипове преди 1 седмица
Чрез протестите природата предупреждава че наркоманизирани терористи
в уж спец служби за сигурност застрашават с ликвидация човечеството чрез нарочно подавани чипове в телата на хора и животни.Чужда цивилизация ги ползва .

Всички се следят поименно с чипове много от тях в лични документи телефони карти вкл банкови ис нано и микро импланти в телата..
37
0
 
2
 
! Отговори
Присмехулник преди 1 седмица
на еврейските банкери на глобализацията не им трябват жълти жилетки, а послушни гои - роби!
36
0
 
4
 
! Отговори
хммм преди 1 седмица
ако такива протести се случваха в България баба Меркел и гранито Макрон нямаше да спрат да ни критикуват че сме недемократична държава, в зората на интегрирането си и неспазването на човешките закони, но нали се случва при тях от начлото на протестите до сега парижките болници са пълни с ранени, икономиката се сви до рекордно ниско ниво, но никой не слуша народа и какво иска той. Немските овце все още спат, само франция и испания ли е европа?
35
1
 
2
 
! Отговори
Solar Power преди 1 седмица
И в крайна сметка ако вземаш 1000 евро пенсия и планираш да живееш в Париж би ти било много много трудно. И това е напълно нормално защото за пенсията трябва да се мисли още когато си на 20 !
34
6
 
1
 
! Отговори
Solar Power преди 1 седмица
До 30: Тези жилетки дори не знят за какво са там. Всички искания бяха изпълнени. Това са просто анархисти. Имало ги е и преди 100 години. Същите като тези у нас дето скачаха за бензина. Ако искат евтин бензин да бяха скачали на зелените когато забраниха да правим шистак. Ей това трябваше да направят :)
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Асад бе наречен диктатор още преди да направи това, което прави сега Бабоеб Макаронев.
32
0
 
5
 
! Отговори
Присмехулник преди 1 седмица
сега ако си помисля, че жълтите жилетки трябва да бъдат въоръжени от фондации, като "конрад аденауер"... тогава ще получим огледалния образ на "умерените бунтовници", срещу които франция изпрати дори сополоносач... кукуригууу... гордостта на французите... :-)))
31
0
 
9
 
! Отговори
Присмехулник преди 1 седмица
а като си помисля, че за същото, което върши сега макрон, асад бе наречен диктатор и бе обстрелван от целото "домократично общество"... какво мега лицемерие има в "демократичните общества" създадени от диктатурата на "фолантропите" евреи!!!
30
1
 
9
 
! Отговори
Присмехулник преди 1 седмица
евреите глобалисти и по съвместимост "фолантропи" започнаха да показват истинското си лице на диктатори. следват конц. лагери за всички, които не са съгласни със системата на безнаказаната, международна кражба от създателите на "комунизъма", който те сами свалиха за да докарат на васт най-новата си псохопатна система на куденхов калерги. жалка, психарска "работа" са евреите. много жалка...
29
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гледах видеото,почти не са останали хора да протестират,групата е много по-малка.Изглежда,че ЕС ще победи.
28
3
 
5
 
! Отговори
Само питам до 19 преди 1 седмица
Усещам че сам не си вярваш..ЕС и Европа са пред тотален демографски и културно - идентификационен срив - какво повече да ти кажа?!
27
2
 
8
 
! Отговори
за неразбралите преди 1 седмица
Това де факто си е анти си гански протест !
26
11
 
1
 
! Отговори
Само питам преди 1 седмица
Протест на кафевите гащи кога?
25
7
 
12
 
! Отговори
ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ : преди 1 седмица
СПИН Е СЪЗДАДЕН В ЛАБОРАТОРИЯ
РАКЪТ Е ЛЕЧИМ
9/11 Е ДЕЛО НА СЛУЖБИТЕ НА САЩ
ВАШАТА ВОДА СЪДЪРЖА ОПАСНИЯ ФЛУОРИД
ВИЕ СТЕ РЕДОВНО ПРЪСКАНИ С АЛУМИНИИ,БАРИИ,ЕТИЛЕН ДИБРОМИД-(САМОЛЕТИТЕ СЪС СЛЕДИТЕ -КЕМТРЕЙЛС
ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ ПРИТЕЖАВА САЩ
СТРЕЛБАТА В SANDEY HOOK Е ИЗМИСЛИЦА
ИДИЛ Е ТВОРЕНИЕ НА СЛУЖБИТЕ НА САЩ И ИЗРАЕЛ
СЪЩЕСТВУВА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НАД КЛИМАТА HAARP
ВАКСИНИТЕ СЪДЪРЖАТ ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА КОИТО ВОДЯТ ДО РАК И АЛЦХАЙМЕР
ВАШАТА ХРАНА Е СА ПЪЛНА С ГМО
24
1
 
10
 
! Отговори
скоро преди 1 седмица
У нас ще има протест на жълтите гащи.
23
10
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 седмица
Колкото и да обличат жълти жилетки, винаги ще си бъдат кафеви без тях !
22
3
 
17
 
! Отговори
До 11 преди 1 седмица
Точно така се прави протест, иначе файда йок
21
6
 
17
 
! Отговори
87 преди 1 седмица
Това е само началото на един мощен евролейски социален протест на бедните ,онеправданите , обречените !Жълтите жилетки вече заливат континента и нищо няма да може да ги спре.Трябва да се влезе в диалог с хората - полицейските мерки само катализират протекта.Нашите хора също си правят оглушки , но ще им се наложи да си отворят очите и ушите за проблемите на бедните хора.Идва ново и неизвестно поне замен време , което маже да стане много страшно - пострашно от френската и руската революции.
20
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
НА ХОМОСЕКСУАЛНОТО БАНКЕРЧЕ ОТ РОДШИЛДОВАТА ПАСМИНА-МАКРОНЧО КРАЯ МУ Е СЪВСЕМ БЛИЗО.
19
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Само питам до 16
Не четеш какво съм написал. Говоря за политиката в момента. Марсилия е на брега на Средиземно море срещу Малгреб. Там от стотици години са идвали чужденци, особено след войните в Тунис и Алжир през миналия век но сега това са установени французи второ и трето поколение които не трябва да ги смесваш с бежанците пристигащи през последните няколко години за които някой ви плаща да пишете какви ли не измишльотини. Ако искаш да помогнеш пиши за нашите роми отколкото за французите