Двуетажен автобус се вряза в спирка, трима загинаха

23 души са ранени при инцидента в Отава, Канада
12 яну 2019 08:10, Александър Попов
11

Двуетажен градски автобус се блъсна в спирка в Отава по време на час пик вчера и властите в канадската столица съобщиха, че трима души са загинали, а 23-ма са ранени, предаде Асошиейтед прес.

Кметът на града Джим Уотсън уточни, че двама от загиналите са пътници от автобуса, а третият е бил на спирката. Инцидентът е станал в 15:50 часа местно време на станция Уестбъро в западен квартал на Отава.

Началникът на полицията Шарл Бордело съобщи, че жената-шофьор на автобуса е задържана и полицията все още разследва причината за инцидента. На мястото са пристигнали около 30 линейки. В градската болница са приети девет пациенти в критично състояние.

Покривът на навеса на спирката се е врязал във втория етаж на автобуса. Той побира 90 пътници - седящи и правостоящи.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
До третия коментирал преди 5 години
Аз живея от 20 години в Канада и нито веднъж не съм видял каруца. Отава е много красив град и ако имаш пари да си позволиш, може да го посетиш, визите отпаднаха. И да, тук жените са уважавани, могат да бъдат всякакви, полицайки, пожарникари, шофьори на камиони, хамали ако щеш. Хората тук не робуваме на закостенелите ви сващания, че жените стават само за разплод. Тук понятието "нещастен случай" не съществува, както е в България и виновните си плащат.
8
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
До 8 Анонимен - точно в Отава проблема с цветовете нe е толкова голям защото там трябват и двата езика за добра работа. "Инжинерите" се бутат по Монреал и Торонто и околностите.
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На последък пускат разни предавания от Канада и там единствените бели са дизайнерката , посредника от фирмата за недвижими имоти и строителния предприемач Кен. Всички , които успееш да видиш на заден план са все хубави хора.
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена шофьор и *** скиор....
5
3
 
15
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Сегашните рейсове не са като едновремешните-карат се лесно.Въпросът е откъде е шофьорката и защо е забравила да извика "Аллах акбар!"
4
8
 
12
 
! Отговори
Ами преди 5 години
Жена-шофьор, това обяснява всичко.
3
5
 
8
 
! Отговори
Канадска му работа преди 5 години
Хубава работа, ама канадска. До вчера на каруците, днес двуетажни автобуси тръгнали да карат.
2
4
 
8
 
! Отговори
ined преди 5 години
до 1: Не е аллах акбар ами жена шофьор - то си пише
1
4
 
14
 
! Отговори
x преди 5 години
аллах акбар или кофти шофьор е въпроса?