Тръмп може да е руски агент? Кремъл: Пълни глупости!

Темата бе засегната и от руския външен министър Сергей Лавров
16 яну 2019 21:21,
44
Тръмп може да е руски агент? Кремъл: Пълни глупости!
Снимка: БТА

Кремъл окачестви днес като "абсурдни" и"глупави" твърденията на някои американски медии, че президентът на САЩ Доналд Тръмп може да е работил за Русия, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Още по темата

"Това са пълни глупости, какво има да се коментира тук?", каза в отговор на журналистически въпрос Юрий Ушаков, помощник на руския президент Владимир Путин, цитиран от АП и ТАСС.

"Нещата вече отиват толкова далече, че е даже неудобно да се говори. Как може президентът на САЩ да бъде агент на друга държава?", попита с недоумение той.

По-рано днес същата тема бе засегната и от руския външен министър Сергей Лавров на обзорната му пресконференция в Москва. Той бе запитан дали Русия би публикувала протокола от разговора на четири очи между президентите Доналд Тръмп и Владимир Путин при първата им официална двустранна среща в Хамбург през 2017 г. Лавров отхвърли идеята, като каза, че това противоречи на основните правила на дипломацията.

Според него подобни искания са израз на незаконна намеса в конституционните правомощия на президента на САЩ да провежда външната политика на страната.

А по повод самата поява на предположения, че Тръмп може да е действал като руски агент, Лавров отбеляза, че те свидетелстват за срива на журналистическите стандарти в американските медии.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не бе севернокореец е. Като го гледам е истинския баща на Ким.
18
1
 
3
 
! Отговори
WTF преди 5 години
Той всъщност от самото начало е руснак под прикритие. Службите изтрили предишния му живот, обаче наскоро го потърсили от АВТОПРОМ, понеже му излязла вноската за ладата от 1981. И така истината била разкрита.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашите пари ни ги върнаха като кредити и инвестиции! Върховна наглост. България е богата държава и българите сме богати.Проблемът е че винаги сме били грабени,кога от османците,кога от комунистите,сега от капиталистите от запад.Дори най-нагло ни изнасят златото в канада.Щото канада са бедняци! Защо не показаха договорите за концесиите? Сега Русия си го връща за Горбачов.Разбива ги отвътре.
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко се връща.Едно време Горбачов разби по най-брутален начин соц.строя и предаде на пълно разграбване изграденото.Откраднаха парите и златните резерви на държавите от соц.блока. Не случайно един американски политик беше казал че,е дошло времето да си платим за студената война защото сащ били вложили милиарди в нея. Всичко е истина.България като най-верен съюзник на ссср пострада най-жестоко! Истината ще излезе един ден наяве. Нашите пари ги изнесоха с помощта на ***.
15
0
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До АнонименТо и Баце се прави на евреин,ама си остава банкянска мутра!К'во като ходи редовно в Израел да се кланя,да не би да е хванал Мойсей за шлифера?
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виждам, че САЩ вече започнаха да взимат насериозно анализите ми. :D :D :D
13
1
 
11
 
! Отговори
Майтапчия преди 5 години
Крим вече е усвоен,ред е на Аляска!И мост може да се построи-едни 86км са,а дълбочината-само 40м.Китайците ще го опаткат за 5-6 години.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МдаБла-бла това е клан, а не определена личност.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв Сopос ви гони, какъв Рoтшилд, какви 5 лева? Тръмп е ЕВРЕИН! Вие ако сте християни или атеисти, ще ходоте ли да си биете главата в стената на плача в Израел??? И да пъхате листчета с желания и молитви между камъните. Няма да ходите, нали???Да, ама Тръмп ходи! И снимки има и видео има! А нима не сте проверили още и не сте наясно, че жена му също е приела юдаизма? А че всички близки в обкръжението му са евреи???
10
3
 
10
 
! Отговори
Мда преди 5 години
До АнонименТрябва да се уточниш-Тръмп е неудобен на клана на СОРОС,а не на цялата евре.йска върхушка!Което е голяма разлика.
9
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Та той е започнал бизнеса си с руски мътни пари. Хранили са го от години. Спяща клетка е бил. Ахахахах, сетих се за анимацията в която още преди години предричат, че Тръмп ще стане президент, даже с поразителна точност и изборите даваха. Цялата работа накрая стана една такава, че когато светът разбере истината за Тръмп, той вече ще е напакостил достатъчно в полза на Русия. И под диктовка на Русия. :) И всички ще цъкате с език как са се ГАВРИЛИ хората в ГРУ, за собствен кеф, да унижават САЩ
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е, а САЩ са колония на руската империя, а Тръпм е просто назначен генерал-губернатор.Тия отвъд океана тотално изтрещяха ...
7
1
 
7
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Между Тръмп и Путин има връзка и тя се казва Ротшилд!Някой да смее да се изправи срещу него?
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук няма сензация - Тръмп стана неудобен на еврейската върхушка и типично по сороски се пускат фалшиви слухове .
5
3
 
2
 
! Отговори
А+ преди 5 години
Мей не я свалиха .
4
1
 
5
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Тзи манджа докога ще я претопляме?
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как може президентът на Мексико да е взел 100 млн от Ел Чапо. Президентът на Мексико е президент, а не корумпиран мафиот. Истинският агент на Кремъл е Хилъри иска да изобличи Тръмп, като такъв и тъй да се замаскира. Тръмп е някакво недоразумение още не знаят как да го разкарат заради ония 80%.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
To за умните хора беше отдавна ясно това. Американците даже късно се сетиха.
1
1
 
12
 
! Отговори
А+ преди 5 години
Те(някои сенатори и медии) и Кисенджер бяха казали преди години ,че е агент на КГБ.Парония гони някои американски сенатри.