Тръмп може да е руски агент? Кремъл: Пълни глупости!

Темата бе засегната и от руския външен министър Сергей Лавров
16 яну 2019 21:21,
44
Тръмп може да е руски агент? Кремъл: Пълни глупости!
Снимка: БТА

Кремъл окачестви днес като "абсурдни" и"глупави" твърденията на някои американски медии, че президентът на САЩ Доналд Тръмп може да е работил за Русия, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Още по темата

"Това са пълни глупости, какво има да се коментира тук?", каза в отговор на журналистически въпрос Юрий Ушаков, помощник на руския президент Владимир Путин, цитиран от АП и ТАСС.

"Нещата вече отиват толкова далече, че е даже неудобно да се говори. Как може президентът на САЩ да бъде агент на друга държава?", попита с недоумение той.

По-рано днес същата тема бе засегната и от руския външен министър Сергей Лавров на обзорната му пресконференция в Москва. Той бе запитан дали Русия би публикувала протокола от разговора на четири очи между президентите Доналд Тръмп и Владимир Путин при първата им официална двустранна среща в Хамбург през 2017 г. Лавров отхвърли идеята, като каза, че това противоречи на основните правила на дипломацията.

Според него подобни искания са израз на незаконна намеса в конституционните правомощия на президента на САЩ да провежда външната политика на страната.

А по повод самата поява на предположения, че Тръмп може да е действал като руски агент, Лавров отбеляза, че те свидетелстват за срива на журналистическите стандарти в американските медии.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Агент е на Мелани.И аз искам да съм такъв агент.
38
0
 
3
 
! Отговори
Историк преди 5 години
Тръмп преди беше агент на баба си, всичко говорено и сторено под юргана го докладваше.
37
1
 
0
 
! Отговори
ДО 31 преди 5 години
Виж г-н министъра при кой живей и ще се сетиш--нали знаеш че финансовия м-р командва , а и откъде компетенции да контролираш нещо от което не разбираш нищо в детайли.....а и няма да е само този министър те са подсигурени поне 3-но.
36
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не знам Лавров да е признал за нещо... а хората могат ли да се съмняват в Президента без нищо...тя работата тръгне ли така няма да я бъде ,струва ми се че мистър президент ще има проблеми с щатските институции ...май ще има да се ядосва ,че е спечелил изборите.
35
5
 
1
 
! Отговори
Смехурко преди 5 години
А бе, Гошо, кого друг да изберат? Да не би да са имали избор?Путин е поредният "бащица". Какво да очакваш от народ, който продължава да се кланя на мумията на Ленин, дето съсипа Русия, и боготворят Сталин, който ги изтребваше по списък като мухи?Все ми се струва, че на руснаците в един момент ще им писне и пак ще трябва да изпращаме жито за гладуващите в Поволжието.
34
4
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
До СмехуркоТе и за това руснаците го избират Путин ,щото работи против интересите им
33
9
 
4
 
! Отговори
Смехурко преди 5 години
Бе Тръмп дори да е руски агент и да работи за руските интереси, едва ли би помогнал кой знае колко, като се има предвид с какво старание Путин работи против Русия.
32
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп може да е руски агент? Кремъл: Пълни глупости!Наистина твърденията на Кремъл са пълни глупости.
31
7
 
2
 
! Отговори
К6 преди 5 години
Струва ми се че Путин го държи за топките, явно Доналд не си е държал ципа на панталоните си закопчан когато е гуляйствувал в Москва преди години , бедничкия не е знаел че КГБ записва всичко и сега няма мърдане
30
2
 
7
 
! Отговори
ss преди 5 години
както се казва с техните камъни по тяхната глава, да видят сега кравите хубаво ли е, както те внедриха Горбачов, историята се повтаря винаги има баланс само, че сега те са от прецаканта страна....
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майната му на Тръмп. Мен ме интересува за КОЙ работи Баце?
28
2
 
5
 
! Отговори
Ако наистина преди 5 години
Руските хакери са помогнали на Тръмп то тогава Путин е рядко проста болшевишка пръчка;))
27
6
 
5
 
! Отговори
Тръмп е изперкал преди 5 години
Дедо с млада женаПо-скоро е дементиралВиж Вовката с тез дръпнати очи може да е ГМО китаец който служи на велик КитайМдаа
26
5
 
4
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Само Тръмп може да спаси Америка и единствения начин това да стане е да се договори с Русия*!Обаче демократите се опитват да попречат и така загробват собствената си страна.*Всъщност това въобще няма да излезе скъпо на САЩ,Русия може да бъде зарибена с минимални разходи.
25
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
естествено, че тромпета е ***!всичките му действия го показват в кое поле играе!
24
0
 
5
 
! Отговори
Мда преди 5 години
До ХммА бе туй са вътрешноеврейски работи.Как си точно разпределят парсата не можем да знаем.Но е очевиден факт,че Сорос и неговата команда бяха отритнати!Че то преди 2-3 години само като напишеш "Сорос" и те банваха,а сега далеч не е така!
23
0
 
1
 
! Отговори
Хмм преди 5 години
До МдаПред еврейската фамилия Барух (строго секретно) - кланът Ротщилд са като беднячета!
22
0
 
2
 
! Отговори
Мда преди 5 години
До АнонименРотшилд е фамилия,която си има доайен-най-старшия.И става въпрос за трилиони.
21
1
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Разбира се, че са пълни глупости - български е...
20
2
 
6
 
! Отговори
1лев =60 йени преди 5 години
Нали това не значи,че ние живеем 60 пъти по-добре от Япания.Това е за ония с коня на име "1долар=100руб"