Калина скрила SMS от Васил, той я удушил... А после – написал на баща си

В последните дни имало напрежение между тях
Обновена: 17 яну 2019 18:21 | 17 яну 2019 16:15,
303
Калина скрила SMS от Васил, той я удушил... А после – написал на баща си
Снимка: Булфото

Ревност и скрит SMS са причината за убийството в столичния кв. "Банишора", съобщи прокуратурата на брифинг.

За убийството на 25-годишната Калина е задържан 23-годишния Васил, с който тя живеела на семейни начала.

По първоначални данни причината за смъртта на момичето е задушаване. Няма информация за упражнено насилие спрямо жертвата преди това.

От събраните до момента доказателства е установено, че убийството е извършено на 15 януари вечерта. Има достатъчно данни, че 23-годишният мъж е извършител на убийството, посочи градският прокурор на София Емилия Русинова. Повдигнато му е обвинение и прокуратурата ще иска постоянен арест.

Още по темата

Обвиняемият и жертвата са се познавали от около три месеца и почти веднага са заживели заедно. От свидетелски показания става ясно, че през последните дни е имало скандали между тях. Най-вероятно младата жена е искала да прекратят отношенията си.

Повод за скандала им станал получен от жертвата SMS, който тя отказала да покаже на убиеца си, уточни шефът на СДВР ст. комисар Георги Хаджиев.

Мъжът се е свързал с баща си и негови приятели по телефона чрез есемеси, от които е станало ясно, че жертвата е убита и е в апартамента, а той иска да се самоубие. Написал е, че си е прерязал вените.

Жертвата е намерена на дивана в хола. Открити са празни бутилки от алкохол. Обвиняемият е бил в съседната стая на леглото.

"При влизането на служителите в апартамента, вратата била заключена, наложило се да бъде срязана, жертвата е намерена гола в хола, дрехите й са били разхвърляни, намерени са празни бутилки алкохол и безалкохолни. Извършителят е намерен в съседната стая гол до кръста, лежащ в леглото", уточни градският прокурор на София.

Има данни, че той е опитал да се самоубие и през 2015 г. Предполага се, че отново повод за това е била раздяла между него и предишна приятелка. Тогава се е срещал с психолози, като това се е случило извън България и затова по делото няма медицински документи, които да установят състоянието му.

Тогава не са му били предписани лекарства. По данни на прокуратурата през последните дни той е приемал болкоуспокояващи. Пил е и алкохол и твърди, че не си спомня как е убил момичето. Предполага се, че решението му е взето спонтанно.

След престъплението е направил два опита да се простреля с въздушен пистолет, не е успял и нараняванията му са повърхностни. Още вчера е откаран във Второ районно управление.

По делото са назначени експертизи, предстои да се установи дали е употребил наркотични вещества.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
3
 
11
 
! Отговори
Kaval преди 5 години
Хора, научете се да губите с чест! Двойки се развеждат след 30 години брак, а какво да говорим за 3 месеца. Не се погаждате, има друг(а), гледай напред ! Живота е такъв! Не можеш насила да накараш някой да те обича, що за *** сте! Това е човешки живот не е муха! Що за изкривена психика имат някои хора! Имам думи, нямам обяснение за насилието!
223
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бягайте от луди!"Значи по логиката на повечето мъже тук, аз самата трябваше да убия един дето"Няма такава логика, кой ти каза, че е такава логиката. Виждам само 2-3 които ТВЪРДЯТ, че някой бил казал така. А всъщност никой не го казва. Защо спекулираш?Не е нормално да убиеш, но не е нормално и да изневеряваш. Човек, който не изневерява, няма да изпитва трудност да си покаже СМС-а и другият да види, че не го лъже. Пък после нека се разделят културно, ако им пречи. Сменяш ключа и толкова.
222
4
 
2
 
! Отговори
Бягайте от луди! преди 5 години
Значи по логиката на повечето мъже тук, аз самата трябваше да убия един дето ми се кълнеше в любов и случайно го видях с друга.След като го видях просто разбрах, че ме е лъгал, обича да върти по няколко, не му пука за чувствата на другите и го разкарах.Кофти хора има, ама не е нужно да ги убивате, просто се махнете от тях.А в този случай, този убиец си е бил психично зле, щом е правил опити за самоубийство и ако не беше смс, утре щеше да я убие защото някой мъж я погледнал на улицата.
221
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До GhostИли си лека жена на която и се иска в обществото всеки мъж който намери да и позволява да си развява гащитe пред други мъже без последици за връзката......... или просто си слабохарактерен мъж, който се примирява с това, че жена му му слага рога, обаче е изпаднал в душевна слабашка безизходица и си мълчи от страх, само и само да не вземе случайно женкатa да го изостави и да го нарече "лош". Пък дали е лошо да си нормален, е друг въпрос.
220
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма нищо по-нормално и красиво от това в едно семейство да са открити един към друг, искрени, честни, да нямат тайни един от друг, да споделят радости и тревоги и да си помагат в трудни моменти. Няма нищо по-ценно за отглеждането на дете, от това да го възпиташ така, че да може да ти споделя тогава когато нещо се случва, когато нещо нарушава душевния му мир. Отношенията между мъжа и жената също трябва да са приятелски, а не враждебни, мнителни и криещи, както обяснява тоя писал се като Ghost.
219
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До GhostСамо ти говориш някакви такива неща. Какъв ти е проблемът? Ти си вероятно някакъв също толкова луд, колкото и убиеца на тая девойка. Тук ти изчетох всичките коментари и нямаш нито един нормален. Хората ти показват всички гледни точки, хората се опитват да ти отворят очите и да видиш неща от друг ъгъл, а не че те самите не са се сетили за тия неща за които ти говориш. После им вменяваш думи (което е психопатско), после ги обвиняваш в неща които НЕ са направили (което също е психопатско)
218
6
 
3
 
! Отговори
Ghost преди 5 години
На всички, които са ми отправили разни абсурдни възражения по коментарите, в основата на които лежи единствено тезата, че НЕ Е НОРМАЛНО човек да загуби живота си заради смс, ще пожелая щастлив живот н скотската ви реалност! И се молете следващия път да не е сестра Ви/майка Ви/приятната колежка от съседния отдел!
217
5
 
2
 
! Отговори
237 преди 5 години
Явно по-лесно е да убиеш, отколкото да се самоубиеш...Поредният изверг!!! За него смърт, за момичето - поне сега покой!
216
9
 
6
 
! Отговори
Мартисан преди 5 години
От опит ще кажа, че колкото пъти е имало нещо за криене от мен все си е било нещо лошо. Търпя защото съм средноинтелигентен човек с нормално психично здраве. Уви, тези номера на нискоинтелигентни хора не минават. Ако не беше търсела на хляба мекото и на живота лекото вероятно щеше да е жива сега.
215
4
 
10
 
! Отговори
Hyprocrisy преди 5 години
И аз намирам всичко това с личното пространство за просто оправдание. Сегашната, която още от началото започна със силна ревност от нейна страна, го използва често. Аз в началото нямах никакви проблеми, даже си държах телефона без кодове и pattern-и. Усъмних се с тази ревност от нейна страна - нещо гнило. Хванах я сигурно 3-4 пъти да си пише с момчорляци - Ей, брат, побеснях! Мина време, писа ми една бивша, отоговорих и на пук и си скрих телефона. Разбра ми пин-а и го отвори докато се къпах...
214
6
 
2
 
! Отговори
Дрогиран преди 5 години
Аз един път убих една така ама след 5 минути стана и проговори на френски .Та казвам ви наркотиците и хапчетата са опасни за вас и животните около вас .
213
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ауууу, който живее морално и в хармония с брачния си партньор (според някои хора "старомодно", казвайки го с цел да обидат с това определение даже)... бил "примитив". Хе хееее хеееее!
212
8
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
момичето е образовано завършило е финанси но не е възпитано каква работаможе да има с момче готвач какви интереси може да ги свързват и ето го резултататя знае как е завършила предишна връзка и въпреки сигналната лампа гоприбира в дома си
211
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Как си днес, скъпа?" "-Не е твоя работа, спри да ми се бъркаш в личното пространство!"АХАХАХ!!!-Спри да ровиш и да ме контролираш! Представяш ли си? :)))
210
4
 
10
 
! Отговори
Щастливо семейство преди 5 години
До GhostОсъзнаваш ли, че описваш като съвършено едно семейство в което всеки е отделно от другия, ядат на различна маса, всеки се затваря в стаята си и крие информация за себе си. Майката и бащата не знаят какво правят децата, дали ползват наркотици, дали проститyират и т.н. и не им пука, защото ги оставят да си седят в "собственото лично пространство". Жената изневерява на мъжа си, мъжа изневерява на жена си. И двамата крият за това, носят болести в семейното ложе, XИВ, лихен, гъбички, HPV.
209
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ghost"Скачени съдове" е нещо съвсем различно, което няма отношение по темата, но спекулираш, защото вероятно вече някога друг път си забелязвал, че в тоя сайт има масово *** и вероятно няма да обърнат внимание, но ще се впечатлят от каква простотия си измислил и ще им се хареса именно защото те самите са прости. Отново никой не говори за "скачени съдове". Пълен глyпак си!
208
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИЗВОДА- ВНИМАВАЙТЕ КОЙ ПУСКАТЕ В ЖИВОТАСИ, В ДОМА СИ, В ЛЕГЛОТО СИ ИНАЧЕ ЩЕ "ЗАСПИТЕ" ЗАВИНАГИ, А ПОСЛЕ ТОЙ/ТЯ ЩЕ СЕ "САМОУБИВАТ"МНОГО ВНИМАТЕЛНО И ПРЕДПАЗЛИВО- ДА СИ СПОМНИМ МЕЙЗЕР И ДРУГИ ПОДОБНИ, НАПОСЛЕДЪК СТАНАХА МНОГО.
207
11
 
9
 
! Отговори
Ghost преди 5 години
Второ, в едно нормално семейство няма такива "лични" работи.Ни искам да съм в твоето семейство!!! В едно НЕНОРМАЛНО семейство няма лични работи. Партньорство е два независими индивида, всеки със свой вътрешен свят, да градят взаимоотношения (семейство) заедно. Това не означава, че трябва да са скачени съдове! Но това един примитив няма как да го разбере...
206
6
 
4
 
! Отговори
Ghost преди 5 години
Първо, никой не е казал, че непоказването на СМС е достатъчно основание да я убие, но фактът, че искаш да го изкараш така, те прави ***.Заключения кой е *** и кой не, ги прави пред огледалото - от теб към теб, не можеш да съдиш хора, които не познаваш. Става дума и за мен, и за жертвата! Аз нищо не изкарвам, полицията твърди, че агресията на този младежчик е била отключена от факта, че жертвата не му е показала смс. Всеки има собствен вътрешен свят, който може да сподели САМО ако иска!
205
3
 
18
 
! Отговори
9889 преди 5 години
Само не мога да разбера тея жени защо все по някакви *** си падат?