Кобрата срещу финландския гигант Роберт Хелениус

Срещата между двамата ще се проведе на 20-и април в САЩ
Обновена: 19 яну 2019 13:57 | 19 яну 2019 13:06,
65
Кобрата срещу финландския гигант Роберт Хелениус
Снимка: Архив, Булфото

Кубрат Пулев ще се изправи срещу финландския гигант Роберт Хелениус в следващия си мач. ESPN твърди, че срещата между двамата ще се проведе на 20-и април в САЩ, но все още няма яснота за щата в който ще се проведе този двубой.

Това ще бъде и дебютен мач на родната боксова звезда на американска земя. Детайлите между двете страни все още се уточняват, но ако всичко е наред мачът ще бъде част от галавечер на "Топ Ранк".

Все пак обаче главното събитие на галата се очаква да бъде двубой между Терънс Куфорд и Амир Хан.

Хелениус има само две загуби в 30 мача и е висок 2 метра. Кобрата пък има едно единствено поражение от Владимир Кличко и 26 победи на сметката си.

Четете още спортни новини в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мача ще се играе в Айова , на една царевична нива.Публиката ще бъде основно от ученици от местната гимназия .
59
6
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
дo 60 Напълно те разбрах. Само че има два аспекта темата.Има Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър!Има и Дионтей Уайлдър- Тайсън Фюри!Знаеш ли кое жалкото?Че Тайсън е нацапал гащите от страх вече.Но дано си вземе дозата и се престраши отново... Тоя път май черния ще го убие.
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АТАКИСТмай изобщо не осмисли какво ти написах преди да коментираш. Коментарът ти няма общо с написаното от мен.
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен сега е времето НВО BOX да навлезе в България. Трябва да не са дадат правата за мача на бг каналите и така от НВО да прокарат НВО BOX канала в България.
56
3
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до 56Значи нищо не знаеш за братята Кличко примерно.Винаги са се отнасяли с уважение и към най-арогантния съперник през годините( Чисора, Хей, Бригс, Пулев.......) И те знаят че това им е целта- да ги провокират, но понеже братята Кличко са твърде интелигентни за тях и техните провокации...просто им се усмихваха в лицата и след това ги пребиваха от бой.
55
2
 
7
 
! Отговори
гост преди 5 години
Мачкай Гришо!
54
1
 
3
 
! Отговори
от 47 преди 5 години
До АТАКИСТподобни претенции са част от тактиките на много хора - не само боксьори, но и други спортисти, музиканти, актьори и т.н. за да ти "върви" кариерата се налага постоянно да хиперболизираш колко добра е тя. Нищо ново под слънцето. Боксьор който дава интервюта в които разказва че е средна категория и не е много добър, няма как да си урежда мачове, а от там и кариерата му пропада.
53
1
 
9
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Робърт Хелениус не е слаб боксьор.Има само 2 загуби;от Дилиън Уайт и Йоан Дюапас.С 2 години е по млад от Пулев ,което не е голяма разлика.От тактично-гледна точка Пулев е по техничен,и дори мисля ,че нашето момче ще е фаворит.
52
4
 
7
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Кобрата ще мачка и ще стане световен шампион.Ще гледаме хубав бой.Нашия може да го откаже с определени удари ,чисти ,да го излъже с перфектна игра ,но трябва да разиграе с краката.С теб сме Кобра!
51
3
 
8
 
! Отговори
Легендата преди 5 години
Хубав мач на кантар, дано нашия да победи.
50
3
 
6
 
! Отговори
гост преди 5 години
Браво, много добър мач се задава и с добър и известен противник. Има кураж Кобрата, не вярвам да е надул гащите от Джошуа, сигурно наистина е бил контузен.
49
6
 
6
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 5 години
Мачкай Кобра!После срещу Джошуа ще се пробваш с вероятност за успех някъде около 5-7 %, но ТОВА НЕ Е МАЛКО! Ще стискаме палци!
48
4
 
20
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Че няма да стане световен шампион е ясно на всички, на него включително. Да се бие докато може, да си прави парички и да е жив и здрав. Аз лично като българин се радвам, когато побеждава, когото и да е. Има си емоция, макар и малка.
47
6
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до 47 Не, просто да не се пише( да няма намерения) за световен шампион Кубрат!Той нека си тренира иначе, но да претендира за световен шампион срещу Уайлдър или Джошуа, е все едно да претендира за ядрен физик Пулев.Кое не разбра, пумпал?
46
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С две думи - очаквайте на 20ти април маче у дирек.
45
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ви разбирам простoтията и злорадството. Нашия се пробва срещи силен противник и загуби. И? Разбра, че не става за шампион и какво да прави? Да стане шивачка ли? Естествено че ще продължи да се бие докато може, но срещу по-слаби противници. Ще понатрупа някой лев още няколко години и ще се пенсионира. Въпроса е вие какво ще направите през това време? Зъбен камък и пърхот?
44
9
 
12
 
! Отговори
Стефан преди 5 години
Стискам палци за Кубрат нащо момче си е гордея се с него
43
2
 
12
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Зверските писъци на Мюмюни от злоба и завист нямат край!
42
3
 
11
 
! Отговори
Филия с мас преди 5 години
Мачкай Кибра !
41
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква е тази Кобра? Не съм чувал за него.