Кобрата срещу финландския гигант Роберт Хелениус

Срещата между двамата ще се проведе на 20-и април в САЩ
Обновена: 19 яну 2019 13:57 | 19 яну 2019 13:06,
65
Кобрата срещу финландския гигант Роберт Хелениус
Снимка: Архив, Булфото

Кубрат Пулев ще се изправи срещу финландския гигант Роберт Хелениус в следващия си мач. ESPN твърди, че срещата между двамата ще се проведе на 20-и април в САЩ, но все още няма яснота за щата в който ще се проведе този двубой.

Това ще бъде и дебютен мач на родната боксова звезда на американска земя. Детайлите между двете страни все още се уточняват, но ако всичко е наред мачът ще бъде част от галавечер на "Топ Ранк".

Все пак обаче главното събитие на галата се очаква да бъде двубой между Терънс Куфорд и Амир Хан.

Хелениус има само две загуби в 30 мача и е висок 2 метра. Кобрата пък има едно единствено поражение от Владимир Кличко и 26 победи на сметката си.

Четете още спортни новини в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tva li e sichko ot sporta dnes v sofia? Hahahaha....
39
2
 
6
 
! Отговори
Skunka преди 5 години
Точно стратегията на Майк Тайсън го изстреля на нивото, на което бе.Всеки проучва съперникът първите рундове- такава е психиката на боксьора. Тайсън, по-скоро Къс ДМато знаеше това и пускаше тийнейджъра да атакува от първата секунда. Тайсън разполагаше с необходимата бързина, сила и ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЗАЩИТА peek a boo, за да изненада и нокаутира.В сегашно време Фюри е най- грамотноя боксьор, но никога няма да стане undisputed зарафи точкуването. А.J. Е след Уайлдър и Фюри.
38
4
 
4
 
! Отговори
game1 преди 5 години
Българският Касиус Клей! Ако някой въобще е чувал за него !!!
37
4
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до 37 Уайлдър няма грам техника? Момък, ко един боксьор няма грам техника, то той не може в 40 мача да не позволи даже един път да бъде свален в нокдаун.Момче, Уайлдър има най-великата защита.Уайлдър е и голям психолог.Не се впуска вабанг както го правеше Майк Тайсън, а изчаква да опознае слабите места на противника.Нищо не знаеш за Уайлдър, брат!Уайлдър когато надуши кръвта, тогава размята ръцете като хамал...а дотогава само проучва слабостите на съперника. Както с Шпилка впрочем и Ортиз.
36
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 23Не става ясно, Тайсън Фюри е истински мъжага- боец без грам страх или е наркоман.Уайлдър няма грам техниха, само ги размарва теа ръки на късмет.Джошуа е единствения истински боксьор от изброените
35
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-вероятно скучен мач и някой от двамата ще бие по точки, последните рундове ще са бутания и прегръдки!
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше излязъл срещу Уайт щях да го призная! С Хелениус ще стане грозен мач предвид височините, а и Хелениус си е слаб играч!
33
1
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
Свършено е с Кубрат.Мача ще е по точки в полза на Хелениус.А след този мач нашия вече няма и да иска да се боксира.Е, може и да се пробва и с 10 годишен след това.П.С. Ники Кънчев тъпaнара говори на Майк Тайсън в студиото преди да влезе в Брадъра преди 2 години : " Какво ще кажеш сега да се биеш с Кубрат?Тайсън го поглежда невярващо, че му задава тоя идиoтски въпрос и му казва с усмивка: Нееее..аз вече и с 10 годишен не искам да се бия. Стига с тоя бокс".
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мислех си че след като Кличко му смаза психиката на нашия, и след отказването за мач с Джошуа, нашия вече ще се бие само с пенсионери докато се пенсионира.Браво, ще се бие с по-млад от него и по-висок и то с респектираща автобиография.Похвално!Дано това не е обаче последния мач на нашия, че като го гледам оня 2 метров исполин как бъхти......!(((
31
1
 
0
 
! Отговори
thug life преди 5 години
Терънс Куфорд...срам нямате.
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tрябваше на 29 март да му насрочат мач с Джошуа, че да се знае дали и бокса им напуска Европа и света.
29
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 23 Аз си мисля друго- след като видя какъв зловещ бой направиха Уайлдър и Фюри помежду си, Джошуа е нацапал гащите тотално вече. Няма да иска да се бие с никой от двамата никога.
28
2
 
7
 
! Отговори
Аскювския преди 5 години
Тоя кой номер е в ранглистата? С какво шкембе е, колко кутии пуши на ден?
27
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пулев ще го бие..... ама на карти или шах! Тогава по-може!
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видяхме в ММА най- дългоочаквания сблъсък между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър- най-великите имена в този спорт в тази категория преди 3 месеца, ред е на Уайлдър- Джошуа в тежка категория в бокса. Дано да е тази година, че ни се изчака изчакването.Другото е смехория....това с Опулев и сие.
25
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смешен и жалък самохвалко като всички българи. Преди мач не можеш да му затвориш устата, а на ринга не можеш да го намериш като се скрие между въжетата. Същия като Бойко Праните ***.
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато не го видя на ринга не му вярвам! Излъга за контузия срещу Джошуа, сега до тогава може и да си измисли пак някое "разтежение"
23
2
 
15
 
! Отговори
Буйрум Ефенди преди 5 години
Турската звезда Каракоч Серевдере е световната звезда в прескока на коза!А тук не обелват и дума за него!Не ви е срам!
22
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Катиле, твоя анаболник Джошуа дано тази година се срещне с Уайлдър.Преди това обаче Дионтей ще пребие наркоманската *** Фюри на реванша до 2-3 месеца и Джошуа ако пак му откаже мач, то значи си наври Джошуа знаеш къде.Бяга като мишка от 2 години за мач с Уайлдър бай ти Джошуа.Уайлдър даже му предлага 50 милиона долара да се бие с него и оня нацапа гащите. Тайсън Фюри е истински мъжага- боец без грам страх и предприе предизвикателството на Уайлдър.Дано приеме и реванша.
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано не размисли и пак да се скрие или да симулира!:)