Екшън в ранна утрин: Мъж потроши 7 коли, гонили го да го ограбят

Инцидентът е станал в София, нападателите - четирима
Обновена: 20 яну 2019 19:40 | 20 яну 2019 19:38, Веселина Йорданова
75
Екшън в ранна утрин: Мъж потроши 7 коли, гонили го да го ограбят
Снимка: Facebook/Забелязано в София

Извършители на грабеж се издирват в столицата.

В ранните часове днес е получен сигнал за инцидент на паркинг в района на ул. "Луи Айер" в София, а минути по-късно - за извършен грабеж и пострадал мъж.

На място веднага били насочени полицейски екипи, които установили, че на паркинга са блъснати и повредени седем автомобила.

Според обясненията на мъжа, докато чакал в колата приятелката си, забелязал приближаването на четирима непознати. Тогава потеглил рязко, но бил настигнат от тях, бит и ограбен - отнети са му мобилният телефон и наличните пари. 

Той е тестван за алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни. Заради нанесените материални щети по паркираните коли спрямо него е взето отношение по Закона за движение по пътищата, съобщи пресцентърът на МВР.

Във връзка с извършения грабеж е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: МВРграбежколищети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
2
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
За да повреди така седем, повтарям СЕДЕМ коли с колко километра в час е чакал на паркинга приятелката си този Пинокио ?
37
0
 
8
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Никакъв обир не е . Този (тази също е възможно) се е натресъл в колите на паркинга , а четиримата явно са от потърпевшите собственици , които са потърсили парично обезщетение за щетите от виновния веднага на мястото на инцидента .
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До strar womanнай-жалкото е, че в първия ти коментар даваш информация за Луи Айер и ти дадох плюс, за даденото полезно (поне за мен)сведение, никога не е късно да развалиш направеното добо първо впечатление.
35
0
 
9
 
! Отговори
Даниел преди 5 години
Единственото, което разбрах е, че полицията е регистрирала повредените коли и е написала акт на човека. По отношение на нападналите го едва ли ще се предприемат мерки. Изводът е: мачкай *** с колата или ги нашибай със стоп патрони и никаква полиция...
34
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами ако човека казва истината? Напоследък бандитите стават все по-нагли, глада е по-силен от тока...
33
5
 
36
 
! Отговори
Дрога е преди 5 години
Все повече наркомани обаче дизаинерската дрога не е хващат тестовете .Това го казаха химици по телевизията понеже е съвсем нова химия и няма как да е хжане тест за наркотични вещества .Та много станаха случките с неадекватни отговори из страната .Не се ли сещат службите за новата дрога която се пласира или са заедно с полицията на проценти .
32
6
 
5
 
! Отговори
strar woman преди 5 години
Емил Марков днес преименуван Гоце Делчев В момента работя за швейцарци и оставам с впечатление че са едни прости алчни завистливи комплексирани краварчета с държава богата на нищо И кравите им са фалшиви и мормотите и шоколада Кви са тия *** крави говорещи мормоти и шоколад в формата на х.й Явно там по пущинаците и баирите растът някакви специални гъби или треви
31
3
 
12
 
! Отговори
strar woman преди 5 години
Луи Айер роден в Бе, кантон Во,Швейцария. Поставя основите на спортното образование в България. Въвежда спортовете лека атлетика, вдигане на тежести, борба и бокс.Ръководи техническа комисия при гимнастическия съюз" Юнак". Включна се като доброволец в българската войска. Айер загива на 2 септември 1916 година като командир на рота от 33-ти полк при отбраната на град Дойран .Погребан в село Чаушли днес в Република Македония.Имах чудесно краткотрайно пребиваване на тази улица "Луй Айер" в квартал
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като го ограбили потеглил рязко и почупил колите на нападателите си за да не се измъкнат без загуби,а само с чиста печалба от грабежа,и ония си тръгнали пеша по града да се измъкват,а сега си траят да им поеме ремонта като паркирали на паркинг за очуквания с ожулвания,а че него са го ожулили заради наличните пари и мобилния телефон за връзка,кой ще му ги възстанови,че да поеме ремонта,ако колите са нечии други срещу застраховките им,че и неговата,ако не беше нападнат щял плавно да потегли.
29
0
 
24
 
! Отговори
Сп??нс преди 5 години
Като гледам потърпевшите, тези от каското ще им хвърлят по 200 лв и дгд.
28
3
 
25
 
! Отговори
селинджър преди 5 години
Хахаха Гонил го е Сандокан с двата ножа, хахахаНапоследък никаква фантазия .
27
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
амфетки
26
3
 
39
 
! Отговори
Ужас преди 5 години
Версия - колата му сама е тръгнала и е ударила другите коли, щото нещо се е изнервила. Истинската според мен ситуация - дрогирана или пияна кифла прави мармалад колите, бързо идва този, пробва неговата версия, за да има каско и ГО. Много некачествен материал, и сред хората, и наркотиците зле им понасят. Ами ако беше ударил/а хора?
25
3
 
31
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
И ВИЕ ДА ПОМЕТЕТЕ 6 АВТОМОБИЛА ДА ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТЕ ТАЗИ ЩЕТА ПЛЮС ДА ВИ ОТНЕМАТ КНИЖКАТА И ДРУГИ ПРОБЛЕМИ И ВИЕ ЩЕ ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ ВИ Е ГОНИЛ НЕ ЕДИН А ЦЕЛИ 6-*** И ТО С НОЖОВЕ :DОТ СЛЕДСТВИЕТО И ПРОКУРАТУРАТА ДА МУ ПОВДИГНАТ ОБВИНЕНИЯ, ЧЕ МИ Е ПИСНАЛО ОТ ТЯХНАТА ПРЕСТЪПНОСТ СЪЩО!
24
9
 
8
 
! Отговори
г-н Брутализъм преди 5 години
До Анонимен 38Не знам дали си момиче за каквато се представяш и не ме интересува,но не аз започнах този словесен за сега спор.Ако проследиш постовете ще видиш,че аз не съм се обръщал лично към никого в началото,а просто изказах мнение,на което право има всеки в този форум.Тук обаче един или двама индивида решиха да се дракат с мен като се обърнаха ЛИЧНО повтарям ЛИЧНО към мен с нападки.Нека се знае,че не аз започнах първи и който си го търси може да си го намери.
23
2
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЛЪЖЕ!!!ПИЕЛ СИ Е КАФЕТО КОЛАТА СЕ Е ХЛЪЗНАЛА ЛЕКО И Е ПОМЕЛ КОЛИТЕ!!!!ОТГОВОРНОСТТА Е ИЗЦЯЛО НЕГОВА!
22
13
 
3
 
! Отговори
г-н Брутализъм преди 5 години
До АнонименСбъркал си с ръста ми даже съм 135 см, и тежа 25 кг.,но това не е проблем. Като не си открил адреса кажи къде да те чакам във Враца както вече казах определи сам и ще се видим щом имаш желание няма да те разочаровам и ще задоволя любопитството ти.А може и в нас да дойдеш ще те посрещна подобаващо нали каза,че ми имаш координатите.
21
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До г-н Брутализъм /33/Какво да ти гледам? Отсега си те представям - ръст максимум 155 см, телесно тегло около 30 кг и много, ама много акне. Но за *** си най-хубавото и атлетично момче във Враца и околностите. Ако изобщо си от Враца. Нищо чудно да се намираш на другия край на България и да пращаш хората за зелен хайвер.Във Враца има ли улица "Петко Славейков"? Някой знае ли?
20
15
 
4
 
! Отговори
г-н Брутализъм преди 5 години
До Хе хе хе хе хе хеМи да психото е там ела да те видя дали ще си толкова весел тогава и дали ще ти е до смях. Като не си открил адреса кажи къде да те чакам във Враца определи сам.
19
1
 
20
 
! Отговори
Хе хе хе хе хе хе преди 5 години
До г-н Брутализъм - 26Не познавам град Враца.На ул."Петко Славейков" 145 някоя психиатрична клиника ли се намира?