Любовта между Хитлер и Ева Браун така и не била консумирана?

Красавицата се оплакавла, че той мисли само за мисиите си
20 яну 2019 20:45, Нели Христова
89
Любовта между  Хитлер и Ева Браун така и не била консумирана?
Снимка: Flickr

Едно на 5000 момичета страда от синдром на Майер-Рокитански, Кустер-Хаузер (МРКХ). Състояние, при което още в зародиш репродуктивната система се развива непълноценно или с нарушения.

От именно това заболяване е страдала и Ева Браун – изгората на Хитлер. И според историка Томас Лундмарк, това е била една от главните причини любовта между фюрера и красавицата да е била единствено и само платоническа. Или по-просто казано, Хитлер никога не е имал сексуални взаимоотношения с изгората си.

Повечето момичета прибягват към операция, за да решат проблема си. МРКХ не означава, че девойките не могат да участват в полов акт, но той би бил изключително болезнен за тях. Ева Браун също потърсила помощ, но това не променило факта, че с Адолф така и не консумирали връзката си.

Доказателство за това е календар, пазен от доктор Густав Шолтен – нацистки гинеколог, който работил в клиниката в Мюнхен. В него имало съобщение от резиденцията на фюрера, което гласяло: "Пътуване до Италия, Хитлер. Благодаря за операцията, Ева Браун".

Шолтен загива в катастрофа през 1944 година, но професор Лундмарк успява да открие сина на гинеколога – Герхард. Той разказал, че Ева Браун била под негова опека в болницата, а и че майка му наистина преживяла една страхотна почивка в Италия, а разноските за нея били поети изцяло от Хитлер.

Стаята на Ева била като цветарски магазин – изпълнена отвсякъде с цветя. А бележка, която канела доктор Шолтен на гости, е поредното доказателство, че двамата добре са се познавали.

Според Герхард, тя била прекрасен човек – когато баща му починал, Ева лично отишла да поднесе съболезнованията си, а и за да го разсее, го извела да поплува малко в близкото езеро.

Но познанството и с Шолтен не е единственото доказателство, че връзката на Хитлер и Браун била само платоническа.

Хора, близки до Ева, също хвърлят светлина. По думите им, по време на пътуване в Рим, красавицата признала на преводача си, че двамата с Хитлер никога не са били физически интимни.

"Мисия, мисия, мисия... това е всичко, което той знае. Дори самата идея за интимност ще означава оскверняване на мисията му", оплакала се Ева. И продължила: "Много пъти сме гледали изгрева заедно и той ми е признавал, че може да обича само Германия".

Това държание си имало обяснение - нацистката младеж трябвало да го гледа с уважение и да не губи респекта си към него заради някаква сладникава любов.

Две от секретарките на фюрера, както и личния му физиотерапевт, също отричат Адолф и Ева да са имали интимен контакт. Дори камериерката в имението им се опитвала да ги хване, тъй като била изключително любопитна жена. Въртяла се около стаята им нощем, на сутринта проверявала чаршафите, но не откривала абсолютно нищо.

А цялото това разследване на Лундмарк се потвърждава и от завещанието на Хитлер, в което той благодари на Браун за "дългите години вярно приятелство". Единственият път, в който споменава думата любов, е когато говори за любовта си към народа си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Стела Михайлова преди 6 месеца
Нормално е да не бъде консумирана, от ***, изтрепал сумати народ какво да се очаква?! Само нещастие и нищо друго. Жалко е за нея, че се е подлъгала и че си е отнела живота. Не казвам, че е света вода ненапита, но 15 години да отдели време и то за някой, който е бил с някакви болни амбиции, си е голяма глупост. Отделно той е бил доста по-възрастен от нея, какво е очаквала, не знам.
28
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
А!!!!!!..."Ново пет"!..Те това го не очаквах!.."Гитлер" е бил с ЕДИН тестис,това е документирано!Тоя факт определено е повлиял на поведението му!..А ако обърнем внимание на "хер Отто Флик" от Гестапо,който казва за Фюрера:-"Напротив,той е абсолютно луд" мисля,че много съмнения ще отпаднат от тая дама....изобщо много,ама много МЪТНА е историята с австрийския бояджия..
27
1
 
6
 
! Отговори
Ала-Бала преди 5 години
Изкараха го светец, които безкрайно е обичал народа и страната си. Има много малко такива хора, които сублимират цялата си сексуална енергия и я превръщат в обществено действие. За жалост не е така. Нито е бил с един тестис, нито е бил хомосексуален. Имал е нормални хетеросексуални отношения, за което свидетелстват хора от най-близкото му обкръжение. Едва ли е имал време повече от 1-2 пъти месечно, особенно по време на войната. До такива хора винаги има една любяща жена!
26
0
 
7
 
! Отговори
АДОЛФИН преди 5 години
КОЙ Е ТОЗИ ДЕТО ИМ Е СВЕТИЛ ПОКАЖЕТЕ ГО ДА ГО ВИДИМ АКО НЕ ЗНАЧИ СТЕ ДОЛНОПРОБНИ ЛЪЖЦИ
25
0
 
7
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
Ако джурналята влагаха същото усилие което влагат ежеседмично в подобни простотии, в статии за престъпления на престъпните ни политици или в градивни неща с които да наострят вниманието на гражданите като списък с дублирани данъци в държавата ни, или престъпното безхаберие на държавните служители джурналята ни щяха да са незаменими и щяха най накрая да изпълняват това за което са създадени. Но за съжаление нашите джурналя не са журналисти!
24
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
СТИГА ГЛУПОСТИ!
23
0
 
9
 
! Отговори
Lan преди 5 години
И това ни интересува защото?
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички тези работи за чаршафите на Хитлер са още от самата война. Тогава се е вярвало в психоанализата и как сексуалният живот е в основата на цялото поведение на човека. Та американците са пращали агенти да събират такава информация, за да разберат психолозите им как тика Хитлер. Нещата се препечатват до днес.
21
0
 
10
 
! Отговори
A преди 5 години
Глупости.
20
8
 
3
 
! Отговори
Христо Луков преди 5 години
Долфи си падаше по своята племеница, но тя взе че се самоуби.
19
32
 
8
 
! Отговори
Парижанин преди 5 години
Доказан хомосексуалист може ли да консумира женско?!
18
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чичкото с мустачките още възбужда разни хора да му ровят между чаршафите.
17
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За мъртвец се говори само добро или не се говори нищо!Не стига, че толкова хляб ви е дал на вас медиите, а вашата лакомия само по-голяма става!
16
11
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какво ли не правят за да изкарат Хитлер, ***, импотентен, луд и т.н.
15
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива *** са обикновено и със сексуални отклонения. Ленин е същия изврат.
14
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вероятно е била заложница.
13
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що за глупава и безмислена статия? Кого го интересуват сексуалните отношения между един тиранин и неговата любовница, 74 години след смъртта им. Бездетни са и Ленин и Гошо Тарабата Димитров... и какво от това?
12
0
 
44
 
! Отговори
Киро Скалата преди 5 години
Ехх, тези журналисти, следващите 200 години няма да оставят на мира Хитлер, Сталин, Майкъл Джексън, пророчествата на Ванга и Нострадамус и т.н..
11
13
 
7
 
! Отговори
ined преди 5 години
Къде я видяхте тая красавица така и не можах да разбера. Толкова била "хубава", че самолета на Хитлер качал като я види
10
2
 
3
 
! Отговори
ДО 11 преди 5 години
Явно си малък,не ПОСЛЕ,а ПРЕДИ ТОВА И ДО КРАЯ на живота си.!