Садист подмами бездомно куче и го хвърли от 8-ия етаж

Възрастният мъж се ядосал на животното, защото лаело
84
Садист подмами бездомно куче и го хвърли от 8-ия етаж
Снимка: Булфото, архив

Възрастен мъж уби бездомно куче като го хвърли от стълбищната тераса между седмия и осмия етаж на жилищен блок в Силистра.

Кучето живеело пред блока, а за него се грижили съседите. Било кротко, доверявало се на хората и те често го пускали в общите части.

Към 18,40 часа в сряда 69-годишен мъж го примамил да влезе във входа, след това да се качи с него в асансьора до осмия етаж. Там го грабнал и го изхвърлил надолу от междустълбищната площадка, съобщиха от полицията.

Кучето починало на място.

Мъжът е живеел в същия блок. На въпросите на съседите си защо е убил животното пенсионерът отговорил, че лаело и да не го разпитват, защото имал болно сърце.

По случая е образувано досъдебно производство за противозаконно причиняване на смърт на гръбначно животно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: кучепенсионерСилистра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
3
 
! Отговори
А преди 5 години
Ей, спрете се е
33
1
 
10
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
А някоя бала с пари не е ли метнал? Изверг!
32
0
 
7
 
! Отговори
шаман преди 5 години
Постлал си е човека бъдещето
31
4
 
24
 
! Отговори
Психолог преди 5 години
Виждам доста коментари на някой одобряващи подобни зверства, и си давам сметка колко много изпростя и подивя този народ! Точно тези хора са с много нисък коефицент на интелигентност, изключително първични, полугладни и само с един действащ инстикт, на преживяване. Човек който казва "браво" на нещо такова е за лекуване и за съжаление! Този тип хора се избиват с роднини за земи, със съседа си за оградата итн. Долни и първични елементи! Направих ви диагноза без пари! Жалки сте, докараха ви до там!
30
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е човек, който е толкова смачкан от живота, че за него това действие е нещо нормално, напълно съответстващо на жалкото му съществувание. На този му пожелавам да продължи да е смачкан и от мизерния си живот и да последва кучето през терасата, а когато го съберат от паважа никой да не му пука аз *** му и да бъде забравен от всички. Подобни същества нямат място в цивилизовано общество (говоря за дъртака, не за кучето)
29
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МилицаДа, така е, в САЩ на всяка патица с патенца се полага патрул полицаи.Боже, колко изкукал народ в тази държава... един мята кучета през прозореца, друга пък съпровожда патките с патрулка. Сега очаквам да ми даде и линк от ютуб, че да видя лично:))
28
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Психопат! Има ли гаранция, че няма да подмами дете и него да хвърли затова, че го дразни!
27
14
 
16
 
! Отговори
Питам преди 5 години
И друго да попитам кучелюбите, кога ще се сложи ред при отглеждането на животните (кучета и котки). Намордници, ваксини, такси към обината, пространство за отглеждане и т.н. Бездомните в екарисажа. Саморазправата е глупаво нещо, къде са община и организации за грижа за животните. Благодаря.
26
8
 
13
 
! Отговори
Да преди 5 години
Какво прави това куче на улицата, доста институции, които взимат пари за грижа за животните, не са си свършили работа. Пак отиваме до правилата. Проблемът с отглеждането на кучета и животни като цяло е от 30 години. Някой станаха милионери от тази дейност.
25
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човекът е въдворил ред. В крайна сметка това е жилищен блок, а не селска къща с двор.
24
4
 
9
 
! Отговори
Оскотяла работа преди 5 години
Meн друго ме шокира, как кучето е бездомно и никой не носи отговорност за него и не полага адекватни грижи. Това не е грижа пред блока. И това е тъпо с хвърлянето от етажа. Ние сме толкова сбъркан народ, без ценности. И нещо пак има кампания за кучетата, в последните дни това е трета или четвърта такава новина. Къде в случая преди умъртвяването на кучето е общината и организациите за защита на животните.
23
6
 
29
 
! Отговори
Милица преди 5 години
В Холандия, САЩ, ЮАР и т.н за патица с патенца спират движението и полицаи ги съпровождат...
22
10
 
24
 
! Отговори
Жаборан преди 5 години
Една държава и народа и се съди по отношението и към околната среда и опазване на животните...
21
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шокират ме коментари на хора които викат "браво" ! Това е доказателство за деградацията на този народ! Болни мозъци, изпростяли и подивяли полугладни същества! Докараха ги до там да бъдат първични и преживяващи! Същото се отнася за дълтия бклук който е направил това! Да преживее останалата част от черния си мръсен скапан живот, в мъките които е причинил на живо същество! А за да имаш болно сърце, трябва първо да имаш такова! Вечно да гори в ада! Из.род мръсен
20
17
 
12
 
! Отговори
От блока преди 5 години
Това куче хапеше в гръб
19
6
 
15
 
! Отговори
Звероокротител преди 5 години
Това което е направил меринджея си е чиста диващина.
18
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе да утепаш неагресивна животинка ей така...си е психопатия!
17
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя *** бих го удушил с чиста съвест.
16
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подобно поведение е проблем съпътстващ разлагащите се общества. Само лекичко се замислете - тези общества са толкова силно разделени, че по всеки въпрос съществуват две крайно противоположни мнения и почти нищо по средата.От психокраен хуманизъм към животните, до психокрайна жестокост, това е просто нормален случай в ненормална държава.
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еее, друго си е в мазохистка като цяло България! ПОне не сме садисти, нали? А на Запад защо нямат проблем с кучетата си остава мистерия. Явно имат някаква технология която крият от нас