Майката на Алберт Попов: Той може, има качества!

Да усмирим "Зелените", които пречат на спорта, призова тя
1 фев 2019 13:58, Анисия Иванова
27

Блестящото представяне на Алберт Попов върна България в ТОП 6 на световния ски спорт. 21-годишният спортист завърши на шесто място в слалома за Световната купа в Шладминг и накара цяла България да се гордее с постиженията му. Как се става победител - разказва пред Bulgaria ON AIR майка му Мартина Попова.
Още по темата

"Бях изключително горда и щастлива. Но това постижение не беше изненада за нас. Всички знаехме, че той може и има тези качества. Беше въпрос на време и шанс да постигне победата. Той е спокоен в тези среди и вярва, че е подготвен", сподели майката на Алберт.

Щастливата Мартина Попова отбеляза, че още от първия момент, в който Алберт се качил на ски, тя се вълнува. Надява се всеки родител да може да преживее толкова велики емоции с децата си.

"Всички трябва да усмирим "Зелените", които пречат на развитието на спорта и на децата да тренират. Липсва ми, че децата ми не могат да карат ски в България", посочи още тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
0
 
! Отговори
Янчето преди 5 години
Хората в държавата, които искат да видят децата си успешни на родна земя, разсъждават точно като майката на една от най-големите ни звезди в момента, с потенциала да стане световна, и точно теези хора ги боли като гледат упадъл заради чужди и лични интереси
22
0
 
5
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Да усмирим тези които искат спорта да е организиран и някой да печели от това !!!Интересно дали Алберт Попов има клауза в договора за реклама, на една банка ,майка му да говори такива работи. Добре де лифт, а текущите нарушения кога ще се разследват , май им духнаха под опашките от ЕС и сега се снишават, щото знаят че са със *** ***.
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типична герберастка наглярка. Въобще не съм учуден.
20
1
 
5
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Всички знаем за далаверата с лифт-а. В момента, в който има 2ри лифт, цените на имотите в Банско автоматично стават двойни (минимум). Целта е едни хора да усвоят едни пари и после да печелят наготово от усвояването. За спорта на никой от тях не му пука, те искат само и единствено печалба.
19
1
 
6
 
! Отговори
Дацо преди 5 години
Има потенциал момчето ! Да ни радва с още по-големи успехи . А майката е много красива и интелигентна жена ! Адмирации !
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До mikoПротестират си по морето и то доста, ама като си кон с капаци, нито си чул, нито видял!
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С право се гордее жената, само да не се бърка в политиката. Хубаво е да има къде да се тренира и да се карат ски, ама чичковците с дебелите портфейли си гледат само тяхната касичка и не им пука какво рушат.
16
2
 
5
 
! Отговори
Ники преди 5 години
По-добре да няма скиори отколкото да няма природа!Иначе всички плачат колко е мръсен въздуха - природата дава кислород, а не скиорите, бизнес или всякакво краткосрочно мислене за някой друг лев като коне с капаци.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аман от дърти чанти като майката и сина на *** мачкан лак дето бръмчат из квартала и всеки ги е мачкал . Той още не си подал и............
14
6
 
4
 
! Отговори
Мия преди 5 години
Горда майка - с право се гордее със сина си. Алберт има бъдеще, дано покаже потенциала си на 100 процента, ще бъде страхотно за бг спорта като цяло. А колкото до зелените, права е жената, някой трябва да ги усмири, тоест трябваше вече да са усмирени!
13
10
 
8
 
! Отговори
opt_news преди 5 години
Права е майката на Алберт, не трябва да позволяваме на Зелените да пречат на децата ни да спортуват в планината. Стига вече глупави жалби и протести.
12
7
 
10
 
! Отговори
miko преди 5 години
Аз да попитам тези уж зелени хорица, защо само по зимните курорти протестират?Защо не протестират по морето?Давам пример - в момента Валентин Златев строи хотел на 10, да десет етажа, на първа линия море и то на мястото на бивш санаториум(Свети Влас). Изсякоха стотици дървета много от които уникални за България. И къде са зелените - сигурно не им се плаща да протестират и затова не протестират.
11
12
 
3
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Абе що и на Гришо и на Бербо сега и на тоя момък все майките им на първа линия? Нямат ли си глави? Аман от дърти чанти мачкан лак дето бръмчат из квартала и всеки ги е мачкал . Той още не си подал главата изпод юргана тя вече имтервюта дава
10
2
 
13
 
! Отговори
коментар преди 5 години
От дълго време не съм се кефил на такъв скиор.Сърдечни поздравления към него и маЙка му.
9
1
 
21
 
! Отговори
аре у лево преди 5 години
Аз предлагам да усмирим алчните хотелиери и собственици на куророти, които ни цакат със скъпи карти, скапани хотели, развалена храна и високи цени и накрая не си плащат и данъците и таксите към държавата.
8
1
 
6
 
! Отговори
до 6 преди 5 години
Съгласен с теб. Но коментар, написан, с толкова много правописни греши олеква. Как може да напишете "геограВски", "глеДчер"...
7
3
 
16
 
! Отговори
дрън дрън преди 5 години
Истината е, че последните 2 десетилетия, Витоша я изоставиха, за сметка на Банско. Такава е политиката на държавата, Цеко да печели. Какви зелени, какви 5 лв...Иначе браво на момчето.
6
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо да поздравя майката на Алберт. Браво че е отгледала такъв спортист и и пожелавам да има още по-големи поводи за радост. Всички се гордеем с него. Но отностно призива за "зелените". Не че съм "зелен" но втори лифт в Банксо или нови писти няма да върнат синът и да тренира в България, не за друго но чисто геогравски няма как да тренира тук. Всички скиори тренират по гледчерите по Австрия и Норвегия.
5
3
 
12
 
! Отговори
Мамата на Алберт преди 5 години
Никога не е излишно да изчеткаш някой потенциален спонсор.
4
7
 
7
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 5 години
Ами то е ясно, че всички зелени са кафяви... и миришат лошо, преди да им дръпнеш водата да пътуват по каналния ред...