Смело: Роджър Уотърс спаси деца от ужаса на войната в Сирия

Фронтменът на "Пинк Флойд" откликнал на молба за помощ
Обновена: 3 фев 2019 18:07 | 3 фев 2019 17:21, Екип на Bulgaria On Air
14

Фронтменът на "Пинк Флойд" – легендарният Роджър Уотърс, използва частния си самолет, за да спаси две деца, които през последните 4 години са живеели в контролирани от "Ислямска държава" райони на Сирия.

В раздираната от война, бомби, експлозии и разруха Сирия, 11-годишният Махмуд и 7-годишният Айуб Ферейра живеят в така наречения халифат на "Ислямска държава". Двете братчета от Тринидад и Тобаго са отведени там от баща им – боец в терористичната групировка.

Двете момчета обаче се оказват изоставени на улицата. Те са настанени в лагер за семейства на убити или осъдени бойци на терористичната групировка. От преживения ужас децата са забравили дори името на майка си и пазят жив спомена за нея само чрез снимка.

Правозащитна оргазнизация се заема със случая, но той се оказва доста сложен. Адвокат, който се заема с казуса и приятел на легендарния Роджър Уотърс, търси помощ от него. И той откликва веднага.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Кондофрей преди 5 години
До Евроатлантик Пълен *** си! Дори от музика не разбираш! Чалгаджия!
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ги спасява,но не знае,че след няколко години ще го убият и ограбят за благодарност.
6
17
 
21
 
! Отговори
читател преди 5 години
Спасените деца като пораснат ще станат като татко си. Наследственост.И ще стрелят по нашите деца.Уотърс може да е гениален музикант, но е толкова късоглед гражданин, че не вижда даже до себе си какво става.
5
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във Венецуела ще се появи радикална Католическа държава. И там да отива да спасява.
4
9
 
30
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Евала на пича разкри истината за нато и ФАЩ и белите каски в Сирия и го каза на хората,истински човек на искуството борещ се за мир ,естествено това кара атлантическите третополови да помятат!Истината е като свята вода за тези изчадия!Поклон от мен пред Роджър!
3
34
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БКП РУСИЯ 2012-ТА ГОДИНА НАЛОЖИ ВЕТО В ООН ДА НЕ СЕ СВАЛЯ НЕЗАКОННИЯ РЕЖИМ НА БАШАР АСАД!!!ВСИЧКО ЛОШО КОЕТО СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА В СИРИЯ Е ПО ВИНА НА БКП РУСИЯ!
2
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, този път написахте новинката за него. Но защо не написахте какво каза за т.нар. бели каски на концерта си в Барселона?
1
28
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредният балък който е клъвнал.