Тръмп 3 часа седял на стъпалата в Кремъл, после пил водка

Той бил луд фен на Тина Търнър и се запознал с нея в Москва
6 фев 2019 20:30, Елка Василева
47
Тръмп 3 часа седял на стъпалата в Кремъл, после пил водка
Тина Търнър. Снимка: архив, Reuters

Настоящият президент на САЩ Доналд Тръмп е бил на концерт на Тина Търнър  в Кремъл през 1996 г. За това разказва Надежда Соловьова, основател и един от ръководителите на най-голямата руска промоутърска компания SAV Entertainment.

„През 1996 г. Тина Търнър имаше три концерта в Кремъл – разказва Соловьова пред Лента.ру. - Обажда ми се Зураб Церетели /съветски и руски художник и скулптор/и казва: „Надя, един приятел от Америка пристигна, много иска да отиде на концерта на Тина Търнър“. Обяснявам му, че с нищо не мога да помогна, защото нито един билет не ми е останал. „А може ли да му дам номера на твоя телефон? Сам да ти се обади“, моли Зураб.

И се обажда този човек, разказва ми колко голям фен е и как мечтае да се запознае с Тина Търнър. Обяснявам му, че всички билети са продадени. Тогава той попита дали самата аз ще отида на концерта. Обяснявам му, че естествено, че ще бъда там, тъй като аз го организирам. „А къде ще гледате концерта?“ - пита американецът. Отговарям му, че ще го гледам от стъпалата отляво на сцената. „Може ли с вас да поседя на стъпалата ляво от сцената?“, пита той. Накрая се съгласявам. И той наистина седя до мен на стъпалата по време на целия концерт.

А Тина тогава беше зверски болна, с 40 градуса температури. В деня на концерта й казвам: „Какво, ще го отменяме ли?“ А тя отговаря: „Никога в живота си не съм отменяла концерти. Главното е, да съм на топло, докато ме закарвате до Кремъл“. Беше през лятото, но ние я откарахме на площадката просто увита в одеяло. Не разбирах как ще работи тя. Мислех, ужас, всички билети са продадени, кошмар, какво ще стане! И изведнъж тя излиза на сцената, като че нищо не се е случило и започва да пее невероятно.

По време на концерта тя няколко пъти се преоблече. Стоя зад сцената и тя ми казва: „Надя, какво трябва да направя? Каква е тази публика? Всички седят, никой не танцува“. А публиката беше дошла, всички бяха седнали на местата си – и седят. А тя мисли, че не им харесва какво прави тя. Успокоявам я: „Почакай, това е Кремъл, тук публиката се държи различно“. А накрая тя просто стоеше като в цветарски магазин горе, не искаха да я пускат.

Когато концертът свърши, след бисовете тя слезе от сцената за последен път – цялата мокра и буквално падна върху одеялото. А имаме още два концерта. Мислех си, че трябва да я откараме в болница, а тя ми казва: „Чувала съм, че при вас всичко се лекува с водка“. Отговарям й: „Да, имаме две лекарства – водка с черен пипер за простуда и водка със сол за разстройство“. Та каза: „Съгласна съм“. И ние с Тина и този американец отидохме, доколкото си спомням, в „Царская охота“. И седяхме там до 6 часа сутринта, пихме, приказвахме... На следващия ден тя беше абсолютно здрава“.

„И знаете ли как се казваше този американец? Доналд Тръмп“, казва Соловьова пред руското издание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тцтцтц трябва да си пациент на ментална институция за да повярваш на подобен бълвоч.
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, имаме две лекарства водка с черен пипер за простуда и водка със сол за разстройство.Точно тези две рецепти използвам откакто се помня. Единствената разлика е, че ползвам ракия. Наблягам на бирата, ракия пия само по две причини- празник или болест.
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе как им идат такива глупости на тези журналисти,то бива да нямаш работа и да си смучеш от пръстите нещо ама това пък на нищо не прилича...
12
10
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
До Цонко 3 Цонко тръмп е Трамп-никога не си е продавал 'душата' си на руснаците.Никога никой президент на САЩ не е разгонвал руската *** като Трамп.Бюрокрацията във Вашингтон се опитва да го спре,но американският народ е 100% с Трамп.Нито демократите,нито такива като вас имате шанс.Сащ е велика страна и няма нужда от одобрение от никой на този свят.Съобразявайте се,ако имате ъкъл.
11
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aми той и Путин иска да пийне едно - две с Тръмп , но кат гледам нема да стане .
10
3
 
13
 
! Отговори
gresha vprevoda преди 5 години
Според статията Тина Търнър е пила водка щото била болна...Според заглавието Тръмп пил водка...ами сега..?
9
6
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
До Анонимен 8 Льольо?-сигурно за баща си говориш,този дето те е създал.Надящвам се не споменаваш името на моя президент.
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"А накрая тя просто стоеше като в цветарски магазин горе, не искаха да я пускат."--------------------Руснаците са я заринали с букети.
7
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, бе да тоз льольо пил водка до сутринта!
6
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой е пиян? Доналд, сладураната дето написа този шит или аз?
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво лошо, че е пил водка човека?Всеки харесва хубава руска водка, нали???
4
1
 
10
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
точно тогава да :)
3
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Бойко през 1996 беше на концерт на Кондьо.
2
2
 
15
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
какви инкриминиращи доказателства до това ли опря вече западната пропаганда!А колко пъти се е изходил докато е бил в Русия а?
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре.