Луела Мичи умира от свръхдоза пред камерата на гаджето си

Момчето й дало наркотици, а след това я наричало "кралица на драмата"
7 фев 2019 22:00, Нели Христова
57
Луела Мичи умира от свръхдоза пред камерата на гаджето си
Снимка: ZOE BARLING/PA WIRE

“Ти си кралица на драмата!“, през смях заявява гаджето на Луела Мичи, Сион Броутън, докато прави видео с телефона си. Момичето се превива от болка, иска да се обади на майка си и накрая... умира.

Причината за смъртта на 24-годишната Луела, дъщеря на актьора Джон Мичи, е свръх доза наркотици. Приятелят й Сион Броутън я снабдил с 2-CP на музикалния фестивал Bestival, а когато видял, че състоянието й се променя, започнал да я снима.

Кадрите, които съдебните заседатели виждат, са ужасяващи. Те са заснети часове преди рождения ден на младата инструкторка по йога.

Момичето плаче, докато Броутън се смее и я нарича "кралица на драмата“. 

В продължение на часове, мъжът снима как Луела става все по-зле и по-зле. Тя се моли да звънне на майка си, Броутън и заповядва да "остави телефона си на страна“.

В 6 сутринта момичето все пак успява да се чуе с майка си, която я чува как "крещи зловещо“.  Семейството й веднага се втурва към мястото на фестивала, макар че се намират изключително далеч. В паниката, звънят на брат й Сам, който е в района. Той се опитва да се свърже с Броутън и го моли да повика медицинска помощ, но от него получава само SMS гласящ: "Ще ти се обадя след час“.

През цялото това време видеото не спира. Записът запечатва смъртта на Луела в гората край сцените на фестивала, а Броутън продължава да снима дори и след като тя вече е мъртва, часове преди да навърши 25 години.

На  Сион Броутън е повдигнато обвинение за убийство и търговия с наркотици. Ала той отрича да е извършил престъпленията.

Според обвинението обаче, той е можел да спаси Луела, ако не се е страхувал от последствията. Броутън вече имал една една присъда за търговия с наркотици. Също така се е признал за виновен, че е дал от същия наркотик на Луела и нейна приятелка на фестивала "Гластънбъри“. За това той не вика помощ. Страх го е каква ще е присъдата след поредно провинение.

Първия си контакт с друг човек прави едва когато момичето вече е мъртво. Най-близката болница е на няколко километра от мястото.

Според експертите, Луела е можела да бъде спасена, тъй като 90% от тези случи завършват положително след намесата на медицински екип.

"Кралицата на драмата“ обаче няма този шанс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напоследък в Англия има бум на некачествените наркотици. Особено фентаниловите чудесии са страшни - заради тях чак Скрипал измислиха само и само да не се разбере колко се друсат местните.
25
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е, това си е проблем на жените.
24
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Журналистката, уточнявай къде е мястото на събитието, че тука се скъсаха да плюят САЩ и американците, а всъщност действието се развива в Англия.
23
2
 
22
 
! Отговори
01:45ч преди 5 години
Е.гати сайта и водещите новини - грък затрива дъщеря си и няма лопата да я зарине(статията вляво) и вдясно-надрусана и екзитираща мъчително млада брекзитка.
22
0
 
4
 
! Отговори
До, 22.... преди 5 години
Будете- хората,...Да- ви- будят, и, вас....
21
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото нямат акъл жените ...Не разбрахте ли вече 2000 год. За това се хващат с ***. Защото са на еднакво интелектуално ниво.
20
15
 
0
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Наркотиците- се- използуват, от- деца,..Преди- първи- клас,...Дорй, като- пудра,..Срещу, свидетели,...- На, портокали,...Или, възможно- да- дойде, лице....Разни- неща, да- се- рамбосаш,..Из, 51 км. Държавата ....
19
3
 
43
 
! Отговори
Златко Златното преди 5 години
Абсолютно неразбираемо е защо хубави жени се хващат със *** и ***. Всъщност жените сами са си виновни за дебилските си постъпки, не са им виновни извънземните.
18
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От къде ги намират тия химии бе? Дал и наркотици ....снимал я. Тоя ***, С такова хубаво момиче вместо да я скъса от секс той дал химиии.Толкова ли не могат са изпушат една трева.....и после яко секс. Ние така правехме навремето. Загинали не е имало. Най много някой да "умре" от смях.Днешните поколения явно са много смотани. Дори и наркотици не могат да вземат като хората.
17
3
 
4
 
! Отговори
1 преди 5 години
До до 1Еднакво мислим, явно не си обърнал внимание на кавичките в коментара ми :)
16
1
 
21
 
! Отговори
ddd преди 5 години
това е новина от 2017 ...защо чак сега?
15
11
 
32
 
! Отговори
до 15 преди 5 години
Не, не съм в грешка и ще обясня защо. Първо дори тъмните в днешно време конкретно в САЩ се изнежиха, второ- в природата на всеки мъж е да е агресивен, това се дължи на естественото хормонално ниво. Третото и най-важно нещо е как един мъж насочва агресията си. С жена ми сме заедно от 2006-та, никога не съм си и помислял да й посягам. Винаги й влизам в положението и насочвам агресията си към външните фактори, които я атакуват. Не се смятам за еталон на истинския мъж, но вярвам, че това е начинът.
14
6
 
52
 
! Отговори
do 14 преди 5 години
Ти си в грешка. Я потърси в гъгъла как изглежда тоя Сион. За тея дет ги мързи - чернилкa, явно дето си има нарко-пари. Доста далеч от "метросексуален". На нормално момиче изобщо няма да и хрумне да се хваща с подобна отрпка. А кой знае колко са въздишали по нея.И тука в БГ се нагледахме последните години на разни красавици, хванали се с последните аресивни типове, дето ги убиват. Покажи на жена вида 100 обувки- ще избере най добрите. Покажи й 100 мъже - ще избере най-големия ***.
13
17
 
39
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Нещо си в грешка. Думите "кралица на драмата" отсъстват от речника на алфа мъжкаря. Този е от новото поколение- метросексуален "модерен" лигльо- телефончето, заучените лафчета от филмите, а като е разбрал какво се случва се е наакал в гащите. Истинският мъж е алфа мъжкар, който обаче държи на жената до себе си и прави всичко възможно за нея. Преди години пропътувах 2 километра разстояние посред нощите, само за да занеса един аспирин на гаджето си, настоящата ми съпруга.
12
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Северна Корея няма никакви наркомани! Само от снимката на Ким получават оргазъм. Скоро и снимката на Корна ще ни действа така! Друго си е социализма!
11
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една нарко-йога по-малко.
10
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова", бе ***! "За това" означава друго!Колко сте имали по български? "За това" ви пиша среден:)А бе умняк, ти нали разбра за какво става дума?Педант!
9
10
 
5
 
! Отговори
Joey Greco преди 5 години
o demos, o kratos...
8
4
 
26
 
! Отговори
Някой преди 5 години
"Затова", бе ***! "За това" означава друго!Колко сте имали по български? "За това" ви пиша среден:)
7
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес.бг, с какво Ви вдъхнови тази история от преди година и половина?