Тялото на Емилиано Сала извадено от потъналия самолет

Машината се разби над Ла Манша на 21 януари
8 фев 2019 07:26, Елка Василева
6
Тялото на Емилиано Сала извадено от потъналия самолет
Снимка: Reuters

Полицията в британското графство Дорсет обяви, че тялото, намерено в отломките на самолет, изчезнал над Ла Манша на 21 януари, е на аржентинския футболист Емилиано Сала.

Още по темата

"Тялото, докарано в Портланд, беше официално идентифицирано от съдебния лекар на Дорсет и той потвърди, че това е Емилиано Сала", обяви полицията в Тwitter. Семейството на Сала е било информирано.

Самолетът на родения в Аржентина двайсет и осем годишен нападател изчезна от радарите на 21 януари, след като излетя от френския град Нант към уелския град Кардиф, където Сала трябваше да направи дебют за новия си клуб "Кардиф сити", припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Гошо Сливата преди 5 години
Този футболист за сефте го чувам, а се интересувам доста от футбол. Трагедията си е трагедия-такива стават всеки ден-струва ми се, че прекаляват медиите с вниманието към този случай...
5
0
 
0
 
! Отговори
До АнонимеН преди 5 години
И си прав, и не си! Въпрос на късмет и на траектория, пилот, работещи/неработещи устройства за управление и .т.н. Може да падне като тухла четворка поради внезапна загуба на подемната сила, както и би могъл да се плъзне по повърхонстта, където ще остане няколко минути преди да потъне. Дори и да се е случило 2-то, няма много избор - трябва не само да се преплува до най-близкия брят, но и да се знае къде е.Колкото до парашута и скачането, и там не е лесно, иначе щяха да ги продават по моловете
4
0
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ТОВА НЕ Е КАТО ПО-ФИЛМИТЕ!ПРЕДСТАВЕТЕ СИ С КАКВА СИЛА СЕ УДРЯ ПАДАЩ САМОЛЕТ ВЪВ ВОДАТА И КАКВО СЪТРЕСЕНИЕ Е ТОВА ЗА ОРГАНИЗМА ОТ УДАРА!ЕДНО Е ДА ПРЕЖИВЕЕШ УДАРА ВЪВ ВОДАТА! ВТОРО ДА СЕ ОСВОБОДИШ И ДА ИЗЛЕЗЕШ ОТ САМОЛЕТА ТОВА СИ Е НАПРАВО КАТО МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА!МИСЛЯ , ЧЕ КАТО ВИДИШ САМОЛЕТА , ЧЕ ПАДА И СИ НАД ВОДА Е ПО-ДОБРЕ ДА ВЗЕМЕШ ПАРАШУТА И ДА СКОЧИШ ПРЕДИ САМОЛЕТА ДА СЕ Е УДАРИЛ ВЪВ ВОДАТА ЩОТО ШОКА ОТ УДАРА Е НЕЩО СТРАШНО ЗА ОРГАНИЗМА А ПЪК ИЗЛИЗАНЕТО ОТ САМОЛЕТА ВЕЧЕ Е С ШАНС 1%!
3
22
 
8
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Ей,оревахте орталъка с тоз младеж!Хиляди гинат ката ден-дайте това спортистче да го разнасяме като прасе блажен вестник няколко седмици!И интернет,и телевизиите и те.....Тц,тц,тц.
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Не е съвсем така. От Кардиф са искали през уикенда да играе в някакъв приятелски мач, но самият той е настоял да се върне в Нант, за да се сбогувал. Така или иначе не знаем условията на договора... Има си съдилища и арбитраж за тази работа
1
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кардиф да плаща на Нант, че човека щеше да е жив ако нямаше сделка !