За повече деца: Заеми, пари за коли... Орбан: Това е, не имиграцията!

Унгарското правителство с нови данъчни облекчения за семейства
98
За повече деца: Заеми, пари за коли... Орбан: Това е, не имиграцията!
Снимка: БТА

Унгарският министър-председател Виктор Орбан обяви днес нови данъчни и кредитни облекчения за семействата, предаде Ройтерс.

Мерките са част от усилията на правителството за подсилване на раждаемостта, като в същото време то следва твърда политика срещу имиграцията.

Те включват разширяване на програма за субсидирани заеми за семейства с поне две деца за покупка на използвани жилища, субсидии за покупка на автомобил и освобождаване на жени, които отглеждат поне четири деца, от данък върху личните доходи.

"Това е отговорът за унгарците, не имиграцията", каза Орбан в годишното си обръщение за състоянието на държавата.

Той заяви, че унгарското правителство ще се стреми да поддържа икономическия растеж два процента над средното ниво в Европейския съюз в идните години въпреки очакваното забавяне в световната икономика. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
6
 
21
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Браво Браво- !! Унгария върви напред- а не назад както е България- Докъде стигнахме да живеем най лошият живот - ДИВ КОМУНИЗЪМ ( в пъти повече забрани спрямо СССР- за църкви кръстчета дрехи и т.н. ние бяхме НАЙ НАЙ КОМУНИСТИ!!) и ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ (неплащане на заплати, подигравки с хората с увеличаване на заплати пенсии -никаква переспектива за никой без връзки) работа по 12--14 часа дневно НИЕ СМЕ НАЙ НАЙ ДИВИ КАПИТАЛИСТИ )
53
32
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сериозно ли бе, Викторе? И това при положение, че амуджите не щат да чуят за Унгария и минават транзит, а държавата ти е фул с трансилвански роми? Или те не са миграция, ама хич? Само като спреш на някоя бензиностанция и се втурват да ти продават часовници и джунджурии разни?
52
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Унгарското население постоянно намалява, въпреки парите, давани от Орбан. И сега няма да е по-различно. Дава по 30000 евро за трето дете, но хората пак си напускат Унгария. Реално пазарът веднага ги изяде тези субсидии. Както ще стане и сега.
51
29
 
9
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
АКО ГЕРМАНЦИТЕ СИ ИЗТЕГЛЯТ ЗАВОДИТЕ ОТ УНГАРИЯ, ЩЕ ПРАВИ ЛИ ПОПУЛИСТА ТАКИВА ЩЕДРИ ДАРОВЕ? ЩОТО ТО Е НАБЛИЖИЛО, ОЩЕ МАЛКО АКО СЕ ОАКА... ВИДЯХТЕ В ТУРЦИЯ КВО СТАНА- НЕЩО ИМ СЕ СРИНА ЛИРАТА, ЕРДОГА НЕ ЛАЕ ВЕЧЕ... АЙДЕ, ВНИМАВАЙТЕ, ДА НЕ СИ НАРИТАТЕ ТОРБИ1КАТА ...
50
19
 
7
 
! Отговори
АЛО, преди 5 години
РУБЛОФИЛИТЕ, НЕ МИ ГО ХВАЛЕТЕ ТОЯ БЪЛГАРОМРАЗЕЦ! ТОЙ УКРИВА АНТИБЪЛГАРИНА ГРУЕВСКИ ОТ СПРАВЕДЛИВ СЪД!!!!!!
49
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това при нас не може да се направи поради наличието на египтяни или тъмнотъмни индийци. ха цензурурай това. Всеки лев ще отиде диспропорционално при тях.
48
10
 
55
 
! Отговори
до 55 преди 5 години
Орбан води една от най-социалните политики в Европа. Ако бяхте попрочели нещо, /което е достъпно и във интернет/ може би нямаше да напишете глупостите по-долу. Именно тази социална политика и грижата му за обикновените унгарци го прави толкова популярен и това е причината да то избират за трети път с над 60% от гласовете.
47
48
 
10
 
! Отговори
... преди 5 години
Не знам защо все ни влече да хвалим супер корумпирани лидери - Унгария, Русия, Китай, и тн. Дай му на българина лидер който да му вдига националното самочувствие докато му бърка в джоба и ще е хем доволен, хем гладен.
46
8
 
38
 
! Отговори
един преди 5 години
Няма ли някой да го обяви за нацист и злодей ? Да му се наложи демокрация нещо ?
45
6
 
36
 
! Отговори
Накратко преди 5 години
Унгария още 1995 години почти нямаше разлика с Австрия.Хората там са се борили за правата си много преди 1990 година.
44
4
 
34
 
! Отговори
Истина преди 5 години
Ще се преместя да живея в Унгария
43
30
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За повече деца отнемете правата на жените да гласуват и да се развеждат, и да отказват секс на своят мъж. Друго няма да помогне.
42
1
 
35
 
! Отговори
Гент=Хент преди 5 години
В Белгия е същото. Имаш над 2 деца падат надолу данъците и здравните. Детските нарастват. Комунизмът в Белгия не сме го сънували ние в Бг.
41
7
 
43
 
! Отговори
Седящ чайник преди 5 години
Строеж на некачествени магистрали до дупка, че от ТОЛа ще пада лапачка. А народа да си ходи. Ама без народ ще сте никой. Винету милеещия за асфалта.
40
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винету на тиквите, виж ко прай аверчето ти. Айде копирай нещо добро от него за народа. Стига копира само как да налагаш данъци въздух, данък че сме живи, данък семейство и прочее. Мисли за нас, че скоро никой няма да мисли за теб. За зеленият чорап под чехъл важи същото обръщение. Шапчо, не се води по акъла на женурята, че заприличваш на ***.
39
2
 
49
 
! Отговори
Др. Уотсън преди 5 години
Унгарците не ги мислете, тях ги поддържа Австрия, която пък се поддържа от Германия.Имат инфраструктура, магистрали, производство и търговия. С кадърни политици, и малко напъване , ннямат стигане.
38
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 39.Обикновено говорят за ниските данъци, но това е лъжа. Нисък е корпоративния данък, който е 10 % и това касае фирмите. За обикновения човек първо е 10 % плосък данък като си взема заплатата, като я похарчи плаща още 20 % ДДС, отделно като ползва кола, пуши, харчи електричество или купува алкохол плаща акциз, който е много голям, често пъти няколко пъти повече от цената на стоката. Отделно плаща данъци за имоти, смет, автомобил и др. Българинът връща около 45 % на държавата.
37
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Данък доходи е само 10 % в България, но няма доходи и няма данък.
36
7
 
27
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Гербери гроздето май ви е кисело.Що не бяхте днес на протест бе.Ще ви отрежат от надениците да знаете.И както писа един,ако Радев беше купил една кутия бонбони щеше да почерпи протестиращите.Ама Радев скрънза.Айрес нормални хора,бягай те че гербери те като бълхите оправи се времето и налазиха
35
3
 
53
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Орбан е лош и недемократичен!Как може да дава стимули на бели хора да се размножават!Това е недопустимо!Помощите са само за горките *****!Както е тръгнало,някой ден ще ги накара даже да работят!Веднага оставка!