58-годишен с 11 присъди за ало измами пак пред Темида

Излъгал трима пенсионери в Казанлък с общо над 20 хил.
14
58-годишен с 11 присъди за ало измами пак пред Темида
Снимка: архив, БулФото

Рецидивист с 11 присъди за телефонни измами отново е в полезрението на Темида.

Районна прокуратура-Казанлък внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 58-годишния мъж.

В периода от 16 януари 2019 г. до 11 февруари 2019 г. в Казанлък в съучастие с други лица три пъти се е представял за служител на МВР и за лекар.

Потърпевшите от измамите са 75-годишен мъж, кой се е разделил с 10 300 лева, 69-годишна жена - с 4 400 лева и 72-годишна жена - с 5 735 лева, съобщиха от Апелативната прокуратура в Пловдив.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя престъпник,все някога ще си намери "майстора".Дано само на "майстора"да му се размине срещата с Темида,щото е явно че вместо да го поругава с адекватна присъда,тя го поощрява с потупване по рамото.
10
0
 
11
 
! Отговори
ами преди 5 години
После само бабите ни били виновни......Какво прави този изверг с 11 присъди на свобода и всичките за тефефонни измами? По какъв начин държавата взема мерки за предотвратяване на следващи измами? Вече 10 г. повтарят едно и също- не вярвайте на телефоните. А вие какво правите като ги хванете?
9
0
 
7
 
! Отговори
БЛЯК преди 5 години
Сега ще си делнат парата с Темида и след няколко седмици/месеца като утихме пак ще е на свобода и пак ще си крадне
8
2
 
6
 
! Отговори
Ястребителят преди 5 години
Стриктно приложение на шериатските закони ще разреши поне 99% от криминалните проблеми на която и да е страна. В дадения случай: - при първо залавяне, 30 бича на гол гръб, и предупреждени, че следващият път ще му се отреже едната ръка и наложен с 60 бича, - при второ залавяне, отрязва му се ръката, налага се 3 пъти през 2 семици с по 20 бича и се предупреждава, че при трети случай му се отрязва и другата ръка и наложен със 120 бича! Втори случай ще има много рядко, а трети - никога!
7
0
 
6
 
! Отговори
Жаборан преди 5 години
Вероятно сключва споразумения, лежи година и пак на лов...
6
0
 
14
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
още след първото залавяне е ясно че е рецидивис и съдът не трябва да го пуска изобщо струва хиляди на измамените,струва хиляди за времето на полицията да го залови и струва хиляди на данъкоплтците да го хранят в затвора а каква е ползата от този ?тотално сбъркана система
5
1
 
11
 
! Отговори
Атанасов преди 5 години
Следовател Бойко Атанасов обясни, че супер-спец прокурора Гешефтов бил сключвал срамни споразумения с престъпниците. Заради това изказване Бойко Атанасов е наказан.Та нали не се чудите с какви точно престъпници се сключват срамните споразумение и имат по 11 дела. Сметнете колко милиона само е откраднал този и колко е платил на прикриватурата.
4
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива като този трябва да копаят тунел с кирка и верига на крака под Балкана и само на хляб и вода.
3
1
 
26
 
! Отговори
Тоя дърт плъх преди 5 години
тоя дърт плъх защо не е в затвора?Пак ли куките са се ocрали и събрали доказателства като за първокласник?Или е подкупил следовател или съдия?
2
1
 
23
 
! Отговори
Иво преди 5 години
Е добре ,сега щом като го хванаха ,веднага по бьрзата процедура, и в затвора 20 години ,няма значение от каква етности е боиии в затвора и яко *** .че като излезне да ходи с наведена глава ,паразита.аз сьм ром които прави този коментар ..
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Saschto go puskate toja prestapnik