В метрото в Париж: Мъж залят с течност, с тежки изгаряния е

Не е изключено да става дума за киселина
15 фев 2019 12:45, Елка Василева
16
В метрото в Париж: Мъж залят с течност, с тежки изгаряния е
Снимка: архив, Reuters

Мъж е получил тежки изгаряния, след като бил залят с неидентифицирана течност на перона на метростанция в Париж тази сутрин, предаде Франс прес, като се позова на добре осведомени източници.

Не е изключено той да е бил залят с киселина, съобщи полицейски представител. В същото време той направи уговорката, че все още не е установено какво вещество е било използвано.

По случая има заподозрян, който е избягал.

Пожарникари са се притекли на помощ на пострадалия, който има изгаряния по лицето и предмишниците. Човекът е бил в съзнание, когато е бил откаран по спешност в болница.

В сряда вечерта по друга линия на метрото във френската столица мъж и жена получиха изгаряния от сярна киселина, след като са били в контакт с оставена на седалка във влак малка бутилка, съдържаща този химикал, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Федотов, ГРУ, Путин, Русия ... санкции!!!
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аххххаахаха тия които пишат коментари че животът им е променен и работят от вкъщи сигурно става въпрос за руските *** и не им плаща Гугъл ами руското посолство хахахаха
8
0
 
1
 
! Отговори
Борислав преди 5 години
В чужбина всичко е по-хубаво... нали така казват
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова всички трябва да носят забрадки от непромокаем материал. Бизнесът ще усети пазарната ниша и ще започне да поръчва такива забрадки от Китай.
6
1
 
16
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Един нормален ден в мултикултурна Франция! Заливането с киселина е културна особеност на ислямския мултирасов мултикултурализъм. Е, избягал извършителя, какво сега, голяма работа, да не забравяме, че франкистанските полиция, войска и жандармерия имат къде-къде по-важни задачи, от това да гонят извършителя! Например като да вадят очите и да осакатяват жълти жилетки, които, видите ли, протестирали били срещу цените на бензина, не ги е срам!
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е нещо ново, преди година гледах документален филм как с всяка година се увеличават нападенията с киселина в Лондон. Всяка година има хиляди такива нападения. Доколкото разбрах трябва бързо да се измиеш с вода преди киселината напълно да ти е разяла и обезобразила лицето. Боже опази!
4
0
 
11
 
! Отговори
Европедерал преди 5 години
Културно обогатяване
3
7
 
0
 
! Отговори
Ман преди 5 години
3 болен ли си бе човек, имаш и двама одобрители до сега? Пълна деградация е тук .
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е при ГЕРБ
1
1
 
24
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
ДА НЕ СА ГО ОБЪРКАЛИ С НОВИЧОК. СТАНА МОДЕРНО НАПОСЛЕДЪК ДЕ ЩО СТАНЕ ПРОБЛЕМ ДА Е ВКЛЮЧЕН НОВИЧОК. ЕЙ ТОЯ ПУТИН КАК НЕ СЕ ВРАЗУМИ. ЦЯЛА ЕВРОПА ЗАЛЯ С НОВИЧОК. И БЪЛГАРИЯ СТИГНА. ЖУРНАЛЯТА СА ПОСЛУШНИ ДЕЧИЦА И ГОСПОДАРИТЕ КАКВОТО НАРЕДЯТ ТОВА КОМЕНТИРАТ И СИ ВЪОБРАВЯВАТ, ЧЕ НЯКОЙ ИМ ВЯРВА. БОЖЕ КАКВА НЕГРАМОТНОСТ СЕ ШИРИ В БЪЛГАРИЯ.