Сънди таймс: Здравето на Сергей Скрипал се е влошило

Не разполагаме с информация по въпроса, заявиха от Скотланд Ярд
17 фев 2019 21:25, Анисия Иванова
46
Сънди таймс: Здравето на Сергей Скрипал се е влошило

Здравословното състояние на бившия полковник на руското Главно разузнавателно управление (ГРУ) Сергей Скрипал, преживял опит за отравяне през март миналата година, се е влошило. Това съобщи днес британският в. "Сънди таймс", цитиран от ТАСС.

Изданието, което се позовава на добре информиран източник от разузнаването, пише, че във връзка с влошеното здраве на Скрипал лекарите отказват медицинска помощ в дома му, но уточнява, че състоянието му не е критично.

Същият източник обаче даде да се разбере, че никой не може да прогнозира как ще се промени състоянието на бившия полковник от ГРУ, защото информациите за това какви могат да бъдат дългосрочните последици от отравяне с нервно-паралитично вещество са оскъдни.

Друг източник на вестника, който не е от специалните служби, а от лондонската полиция, припомня, че Скрипал, за разлика от дъщеря си Юлия, не е в разцвета на годините си и в такова здравословно състояние, че да може да понесе подобни отравяния. Юлия, по думите на втория източник, сега е в добро здраве.

В отговор на молба на ТАСС да коментира тази информация и да съобщи дали лондонската полиция е получила някаква информация за здравословното състояние на Скрипал говорител на Скотланд Ярд днес заяви: "Не разполагаме с никаква информация по този въпрос".

На 4 март 2018 година Сергей Скрипал, който в Русия е осъден за шпионаж в полза на Великобритания, и неговата дъщеря Юлия, според официален Лондон, са били отровени с вещество "Новичок" в град Солсбъри, припомня ТАСС. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този предател няма ли най сетне да мре? Какво е това най "отровно" вещество ? Не може и един гнусен продажник да убие. Гнусни британски сви.не. какви измишльотини ни разказвате от месеци. Нямате нито въображение. Добре че Тиквата обича да целува гъ3ове та ще гласува каквото му наредите.
19
2
 
24
 
! Отговори
Факти преди 5 години
Англичаните от край време ни правят мрасотии и провокации,Георги Марков, покушението срещу папата,сега уж отравянето на Гебрев....
18
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе що нито дума не прочетох за изявлението на продуцента от БиБиСи -Риама Далати , че химическите атаки в Сирия са .... ИНСЦЕНИРОВКА.Не е политкоректно ли.Да не би английските и американските мръ сници да са приятели и съюзници с някой от вас.
17
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иха ,много слаб този Новичок . А уж смъртоносен бил , ще се окаже някоя изветряла доза от склада на МИ 6 . Стига фалшиви новини . Това всичкото е заради енергийните ресурси наРусия с нефт и природен газ .Британия да не се правят на луди ,БП (Бритиш Петролиум) още има дялове в Роснефт .Скрипал е инструмент за изнудване.Както Кадафи с българските сестри за по добра сделка като атомни центарали да речем .Тук може бистава дума за по леки цени за газ за англосаксонците ???
16
2
 
19
 
! Отговори
8 преди 5 години
Нищо му няма предател
15
2
 
25
 
! Отговори
Скоро преди 5 години
Англичаните,ще го довършат зада не се разбере истината за тяхната продукция.
14
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баш пред Брекзит ще вземе да се гътне. Някой го навива ли за определени дати или си го влече? Интересно, че скоро не са откривани току що открити произведения на Шекспир, писани на пергамент и оставени до селската тоалетна/яма. Че то и той като бай Тошо не знай какво е писал,че поколенията искат да има.
13
3
 
26
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Тая манджа вече се мумифицира от притопляне....
12
3
 
29
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Да не би здравословното състояние на така строго пазения бивш шпионин да се е влошило защото е отказал да дава изявления и да "обвинява" Русия и Путин за състоянието си . Все пак друго е пострадалия лично да се изтъпани пред медиите и да обвини пряко Русия а не разни никому неизвестни бобита от полицията да дърдорят глупости и да правят предположения в ефир . Дори и изказването на Мей не хвана вяра и въобще не направи очакваното въздействие върху световната общественост .
11
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе нас само здравето на Тиквата ни интересува. Че без него сме живи загинали, къде ще намерим друг такъв капацитет?
10
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези глупашки сюжети ги игра първо *** със Сноудън и с Янукович.
9
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А как е здравословното състояние на Чепига и Мишков или вече са кремирани !
8
2
 
32
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
също като с Осама бен Ладен ,който беше умрял от бъбречна недостатъчност още преди 11ти септември ,но това попрече ли на американската пропаганда да нби психира с него и да си оправдаят агресиите и нахлуването Афганистан?И накрая какво убихме го и го хвърлихме в океана!
7
2
 
19
 
! Отговори
бай х преди 5 години
кога ще е примиерата на тоя филм
6
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, някой знае ли дали Скрипал въобще е жив, като не го показват. Толкова близко до ума е, че ще умре, че е чак тъжно да четем толкова слаб сюжет от страната на Шерлок. Случаят беше позабравен и истерията срещу Русия утихна, затова трябваше Скрипал да се разболее, та медиите да се активизират. Сюжетната линия е като с Бин Ладен, изчезне-появи се, изчезне-появи се. И се появяваше в удобно време да се обвини някой диктатор и да се бомбардира. Накрая на зрителя му писна и Бин Ладен потъна в океана.
5
3
 
34
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Тоя британските служби му ще го уморят накрая, че станаха за резил
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците са продължили да го пръскат със всякакви гадости,хербициди,инсектициди и пестициди!
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нали живееше във военна база ???
2
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото и да ни смятат за ид-иоти все пак решиха, че ако се гътне ще е по-достоверно.
1
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека позная- тоя път е бутнал обратната страна на дръжката на вратата, която също е била омазана с новичок и пак се е гътнал или тоя се е напръскал със случайно намерен парфюм в парка?