От ЦСКА в Левски? Не, Манолев избра Лудогорец

Той става петото ново попълнение на разградчани
18 фев 2019 16:28, Красимир Ангелов
4
От ЦСКА в Левски? Не, Манолев избра Лудогорец
Снимка: Булфото

Лудогорец осъществи пореден трансфер на водещ български футболист, след като цветовете на седемкратния шампион ще защитава националът Станислав Манолев. В понеделник клубът и играчът постигнаха договорка, след което подписаха договор.

Манолев ще бъде представен пред феновете в Разград утре преди мача срещу Ботев (Пд). Националът се включва в тренировъчния процес на отбора веднага и ще е на разположение на Антони Здравков за следващите мачове в първенството на Първа професионална лига. Манолев избра Лудогорец пред оферти от България и чужбина.

Станислав Манолев е петият нов футболист, привлечен след края на есенния сезон. Преди него с клуба подписаха Адриан Попа, Пламен Илиев, Серкан Юсеин и Дейвид Рибейро.

Манолев има богата футболна кариера. В България е играл за Пирин, Литекс и ЦСКА, а в чужбина е обличал фланелката на носителя на КЕШ ПСВ Айндховен, английския Фулъм и руските Кубан (Краснодар) и Динамо (Москва). Има над 50 мача за националния отбор на България.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
човеко работи за пари. ако делиорманец са предложили повече - те кво е. най вероятно преминаването му в леефкси е било само в главите на хюмнeтaта от говедарик и клонингите им коларов и наброс
2
0
 
3
 
! Отговори
От цска- р преди 5 години
Браво на Манолев. Деликатен ход. Да продължава с успех кариерата си.
1
0
 
13
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Жив и эдрав! И все титуляр эа тypцитe да е!!!