Юнайтед победи Челси, класира се на 1/4-финал във ФА къп

"Червените дяволи" решиха мача още през първото полувреме
19 фев 2019 08:20, Красимир Ангелов
6
Юнайтед победи Челси, класира се на 1/4-финал във ФА къп
Снимка: БТА

Манчестър Юнайтед се класира за 1/4-финалите на турнира ФА Къп, след като отстрани миналогодишния шампион в надпреварата Челси, побеждавайки го с 2:0 насред "Стамфорд Бридж".

Футболистите на мениджъра Оле Гунар Солскяер на практика решиха мача още през първото полувреме, след като Андер Ерера (31') и Пол Погба (45') се разписаха. През втората част домакините владееха повече топката, но така и не успяваха да пробият защитната линия на "червените дяволи".

Така Юнайтед записа седма поредна победа като гост и продължава да върви без загуба в Англия. На 1/4-финалите на ФА Къп манчестърци ще се изправят срещу Уулвърхемптън.

Как се разви срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки трепери , когато Юнайтед се появи. Това е гиганта на Англия.
4
1
 
4
 
! Отговори
гробарят преди 5 години
Tова е най-лесно преодолимият отбор ,Челси ,толкова са тактически неграмотни и разгадаеми,Сари им разказа играта какво му хареса ,Абрамович не знам.Куцият кон ,Игуаин ДОПЪЛВА КОЛОРИТА ОТ НЕКАДЪРНИЦИ!
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе важното е, ча Сари бил сигурен в поста си, нищо че Челси прилича на разпасана команда и не може да върже две сносни атаки за цял мач. Този ще го търпят още, защото е изгоден на оная Грановска, която си върти трансферите, както и е изгодно на нея. Да си взима багажа заедно са Абрамович и да оставят отбора на някой, който все още му пука !
2
1
 
8
 
! Отговори
абе преди 5 години
Не разбрахте ли,че целта на футбола е топката да влезе във вратата, а не разцъкването и липсата на шутове!Отбраната е трагична!
1
1
 
10
 
! Отговори
Жо преди 5 години
УНИКАЛНОТО в мача беше, че на вратаря на Манюнайтед Серхио Ромеро не му се наложи да плонжира нито веднъж през всичките 95 минути.