Жена "лови" ало апаши, окачи на ограда плик с 11 630 лв.

73-годишната от Червен бряг била потърсена "мним полицай"
20 фев 2019 18:48, Анисия Иванова
12
Жена "лови" ало апаши, окачи на ограда плик с 11 630 лв.
Снимка: Dnes.bg

73-годишна жена от Червен бряг е станала жертва на телефонна измама със сумата от 11 630 лева, съобщиха от ОДМВР - Плевен.

Измамата е станала вчера между 15.00 часа и 17.30 часа. 73-годишна жителка на Червен бряг била потърсена на домашен телефон.

Непознат се е представил за полицейски служител. За да съдейства в акция по задържането на измамници по указанията на обадилия се, жената закачила пред входа на улицата от външната страна на оградата черен найлонов плик със сумата от 11 630 лева.

Уведомен е прокурор от РП – Червен бряг. По случая е образувано досъдебно производство.


12
Още от Русия
В Русия забраниха смартфоните на военните, когато са на служба
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
9
 
13
 
! Отговори
Факт преди 3 седмици
Не можем да съжаляваме тези червени бабички,с хилядите,които даряват на измамниците. Тези червени бабички и дядовци са все заклети партийни членове,коиото не с положили и грам труд ,за да спечелят пари - цял живот са паразитирали на гърба на трудещите се ! Комунистите окрадоха нагло българите и днес други паразити (измамниците0 ги доят качествено.
7
3
 
6
 
! Отговори
Гледна точка преди 3 седмици
Колкото до възрастните хора ... недейте се подиграва - в Германия все още минава т.нар. "enkeltrick",

Аз съм гледал в тубата същият трик, но в лучая играеше внучката, но възрастната жена не се подаде и спипаха измамниците в момента на предаване на сумата.

И тук ги има такива "развартяни" бабички, но са малко.
В едно село пък заплашили жената, че ще и изкарат очите ще и удрежат ушите...!
6
8
 
4
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 3 седмици
Ей, да не помислите, че бабата е кътала тия пари цял живот, или е подала я нивичка, я имот? Нееееееееее, Баце ги поглези, вдигна им пенсиите с 2 лева, забогатяха, тръгнаха по екскурзии, хвърлят през терасата...
5
3
 
7
 
! Отговори
Тео преди 3 седмици
Колкото до възрастните хора ... недейте се подиграва - в Германия все още минава т.нар. "enkeltrick",или трика с внука,който се обажда от незнам си къде си,арестуван е или нещо сходно.И бабите кълват като за световно-въпреки,че полицията предупреждава, пише се постоянно,особено във вестниците предназначени за хората от третата възраст.Гледайте си майките и бащите, и говорете.Хубаво е финансите им да са под ваш контрол!Не е само при нас това.А и онези са психолози.Не подценявайте ситуацията!
4
4
 
20
 
! Отговори
Тръба преди 3 седмици
Туй същото, още с отварянето на секциите търчи да пуска бюлетини. Първа слушалка на ушевите. Акъли разлива, обича да командва. Център на вниманието да е. Ами честито! Постигна си целта и вече си в новините.
3
3
 
16
 
! Отговори
Валери Иванов преди 3 седмици
От къде толкова Пари?
2
3
 
19
 
! Отговори
yova преди 3 седмици
Очевидно не са и нужни:)))
1
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Точно колко тьп трябва да си да се вържеш на тоя номер, след хиляди предупрежения и редовно отразяване в новините?