Затворник в собствения си дом! Пребиха и заключиха старец за 340 лв.

71-годишен стоял под ключ четири дни, преди да го открият
Обновена: 20 фев 2019 09:09 | 20 фев 2019 09:09, Красимир Ангелов
140

Нагли крадци пребиха и ограбиха 71-годишен мъж от павликенско село Сломер. За капак апашите заключили жертвата в собствената му къща, където мъжът престоял 4 дни.

Още по темата
Едва в началото на седмицата той бил открит от съселяните си в безпомощно състояние, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Двама мъже нахлули в дома на пенсионера и го принудили да им даде всичките си пари. Той извадил последните 340 лева, които имал, но въпреки това те го пребили и го заключили в една от стаите в къщата му.

Четири дни по-късно продавачката в местния магазин се осъмнила да не се е случило нещо с мъжа, защото не го е виждала дълго време. Така хора са отишли до дома му, където са го открити заключен и в тежко състояние.

Жителите на селото са шокирани от жестокото нападение. Споделят, че такова нещо не се е случвало досега в селото, но въпреки това не се страхуват.

71-годишният мъж е настанен в реанимацията в болница във Велико Търново, но няма опасност за живота му. По случая са задържани двама души, но разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почти във всички случай за рекет, грабежи участниците са организирани в група срещу жертвата, която е самотна . Това показва ниското им съзнание!
35
1
 
20
 
! Отговори
Сталин преди 5 години
Има още хора по селата,има проблеми.След няколко години няма да има проблеми.
34
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Управляващите толкова си могат. На тях им трябват само гласоподаватели, друго не ги интересува. Жалко, че едни *** същества съсипват живота на нормалните хора, а правосъдието е в дълбок зимен сън, който е от години.
33
3
 
16
 
! Отговори
Не трий преди 5 години
Промени в НК за носене и употреба на лично оръжие. Който влезне да краде в двор или къща да може да бъде застрелян законно без последствия. Джамбазки или какво стана с промените.
32
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не само БСП са на СПА ами и гърбавите. Те са заети да си уредят изборите и 17 000 евро заплатки а пък тези дето ги обират и пребиват много им здраве. В това село от 30 години един полицай не се е мернал докато преди денонощно милиционери обикаляха по двойки пеша и ако някой айдук само си помислеше да прави айдущини заминаваше по етапен ред за дълго време а някои не се и връщаха.
31
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ към БСП: Пак ли сте на СПА?Очевидно цялата държавна власт и всички политици са на СПА при това от няколко години. България е обезлюдена, няма образование, няма здравеопазване, нашите баби и дядовци живеят недостоен живот и биват ограбвани, бити и убивани в собствените им домове!БЕЗСРАМНИЦИ!
30
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквата на народен съд.
29
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ем тей ще е прогониха хората от малките градове и селата умишлено към градовете за да могат да си продават имотите на двойни цени и по селата останаха само старци и норвежци който безнаказано колят и грабят .
28
1
 
57
 
! Отговори
Сократис преди 5 години
От 81 регистрирани коментара се четат само 35 Хора, които не могат едно заглавие да напишат без правописна грешка, се явяват като цензуриращ фактор, трият коментари и дори редактират и променят текста на други.Това се случва в 21 век, в демократична държава, член на евросъюза и НАТО.Същата държава, се оглавява от премиер, който твърди пред целия свят, че България е демократична, толерантна и отворена към всяко мнение страна.Кой кого лъже?!Тук прочетох много точни мнения, които са изтрити.Защо?!
27
2
 
50
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
Само да предупредя властта, че това Зло след някоя година ще дойде и в София. Инкубаторът работи !Гъмжилото расте ...Като огладнее съвсем, ще му стане тясно и ще плъзне не само по селата ....Пътят към София е открит... Това време не е толкова далеч, колкото ви се струва. Вземете спешно мерки или си вървете, докато не е станало късно !!!
26
7
 
24
 
! Отговори
Патриот преди 5 години
Не щеме комунизъм, искаме на гей-паради, искaме да лапаме банани и да си бършиме дупутата с тоалетна хартия. Hе щеме да учим искаме да гледаме голи дупета на плейметки. Ромовете са виновни. Да живее САЩ евроатлантизъма, гей парадите и Сорос само Ф-16.
25
3
 
34
 
! Отговори
Край преди 5 години
България заедно с Унгария и Румъния трябва да опита да убеди ЕС да въведе по-хард законодателство или трябва да напусне ЕС.Ние имаме коренно различни проблеми от Дания и Холандия и Австрия.Българите скоро ще сме малцинство. Самият ЕС няма да иска подобен член на съюза.
24
2
 
27
 
! Отговори
Край преди 5 години
Когато уж избираш е изора ти води до едно и също - проблема ти е системен. Сменете избирателната система и изберете други хора.В анархо-либералната демокрация на ЕС проблема с тази престъпност е нелечим.Единствените позволени наказания в ЕС са глоба и затвор - и двете не стряскат тия индивиди въобще.В Турция тия ще са смлени от бой и в затвора ще са смазани от тежък физически труд.В ЕС принудителния труд е забранен.България няма полезен ход.
23
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това си е необявена война. Нали уж НАТО, трябва да ни защитава от агресия, нали сме горди атлантици, ако НАТО, не ни защитава, защо сме му член тогава, държавата се разпада под безучастния поглед на натовците, или по скоро--с натовско съдействие.
22
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мажоритарни избори в два тура означава,че всеки,който има пари,може да си ги купи.А знаем кои имат пари-политици,олигарси,ъндърграунда и гравитиращи окло тях субекти.Как тези хора ще ти гарантират честност и почтеност,ако преди това не са се доказали.И къде са тези хора?
21
1
 
19
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Злото в Бг, няма постоянен адрес.Злото тук, постоянно е в движение.
20
2
 
19
 
! Отговори
До 23 преди 5 години
Ти наясно ли си какво значи смяна на системата?Коя система?Стига общи приказки.Проблема не е в системата,а в тези,които ни управляват.Проблема е и в нас,че не им търсим сметка,а стоим и чакаме нещо да се случи-сами да се откажат от властта или от благинките,свързани с нея.Или от кражбите,манипулациите и фалшификациите.Е,така нема да стане.
19
2
 
18
 
! Отговори
Край преди 5 години
Волен/Каракачанов и Валери не са ли на власт от 2г.?!? Патриотите щеха да я ликвидират тая престъпност УЖ.Няма значение как гласувате докато не избирате. Всички партии правят едно и също.Без смяна на системата изборите нямат значение. Системата се сменя с мажоритарни избори в два тура.
18
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Германия,на която властта се кланя от сутрин до вечер,дома ви е неприкосновен.И който влезе неканен или с взлом,имаш право да го гръмнеш.А тук трябва да му се молиш да не те убие за 5 лв.,а ако не се смили и ти посегне с каквото има подръка,имаш право да се отбраняваш,ако можеш.Сбъркана държава,сбъркани закони и още по-сбъркани политици.
17
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе какво стана с незаконните постройки във Войводиново?,дето пребиха един командос?Или събориха няколко бараки,колкото да потушат напрежението и дотук.Войводите от Войводиново и те клекнаха,май се измориха да протестират.А другите гета,докога ще ги търпим?