Любо Пенев пак погна съдиите: Реферът на дербито - бушон

Този човек не е международен съдия и няма опит да се справи, смята той
Обновена: 23 фев 2019 16:42 | 23 фев 2019 16:33, Красимир Ангелов
32
Любо Пенев пак погна съдиите: Реферът на дербито - бушон
Снимка: Булфото

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев за пореден път в последните дни скочи на съдиите. Той даде пресконференция преди вечното дерби и изрази недоволство към избора на съдия за мача.

"С футболистите сме в прекрасно настроение преди дербито с Левски. Времето малко ще наруши подготовката ни, но в крайна сметка трябва да се справим. При мен всеки мач е важен и играем за победа без значение от противниците. Нашата цел е да завършим първи в класирането", отсече Ел Голеадор.

"Имам притеснения от съдията. Този човек не е международен съдия и няма опит да се справи. Трябваше да бъде друг човек. Вълков не е готов да води такъв двубой. Ще го ползват за бушон и после ще му намерят място в БФС. Съдийският делегат е счетоводител в хлебозавод, където акционер е Боби Михайлов. Реферите искат да изпъкват, да бъдат по-важни от футболистите и от празникът, който ни предстои", смята треньорът на ЦСКА.

"Това е един специален мач. Не винаги в тези мачове побеждава фаворита. Футболистите трябва да мислят за това, което сме тренирали, за колективната игра и удовлетворението от представянето. Трябва ни време, за да играем по начина, по който искаме. Има подобрение в играта", заяви още Любо Пенев.

Какво каза още той преди мача с Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Племенник стягаш синиото шалче утре гилдията дае строена на Герена аз си отивам на армията ми теб да видя деси
27
3
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 5 години
Любо Пенев е като *** Нинова, тя още от сега намери поводи, като ЦИК, преференциалния ВОТ, Венецианската комисия ... и Ланшния сняг за да оправдае загубата на БСП на предстоящите избори, а Чичовото се хвана за съдията, Боби Михайлов и лошия терен, за да оправдае задаващото се фиаско на Литекс, пардон на ЦСКА. Да не говорим че символите и на БСП и ЦСКА са едни и същи, все свастики които наследихме от времето на Тошо и "нерушимата българосъвеЦка дружба" ... !!!
26
0
 
12
 
! Отговори
Цска умря преди 5 години
По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
25
1
 
8
 
! Отговори
Андрейчо преди 5 години
Тоя *** пак се прави на интересен - като го гледам ячко момче,а пък слабо пипа :)))
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво ше каже за симитлийскио рефер-депутатин,по- способен ли е?
23
9
 
4
 
! Отговори
redordead преди 5 години
гов.едата яко зависит, защото дори най-успелите им играчи, взети всички заедно, нямат 1/10 от успехите на Любо...Гудни дето най-голямото му постижение е гол в приятелски мач, после Гомньо, дето беше резерва в Рен...въобще, гов.едата, винаги са били комплексирани от това, че ЦСКА е над тях...мрънкаха за комунизъм, а реално, нямат и един собственик, който да не е бил комунист...да не говорим, че преди 1944 са само с 3 титли и 1 купа за 20 години...
22
3
 
13
 
! Отговори
Тъпи преди 5 години
Духай си супата .Никой не те уважава Фукльо
21
0
 
12
 
! Отговори
Цецка Ганчева преди 5 години
За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата, чичо Венци Стефанов (шкембето) и турските сериали...
20
0
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Но съдията, ах, този съдия, който отмени чисти 4-5 гола на ЦДВ-Съдийско знаме, прекъсна играта и извади Ваньо Костов от терена, за да си завърже връзките на бутонките.
19
1
 
12
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Чичовото много се е разпенил.
18
5
 
8
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
БФС трябва да мине изцяло на частно финансиране или да се закрие.И тогава перуански ще си бие камшика!
17
1
 
18
 
! Отговори
aa1830 преди 5 години
Легендата Любо Пенев или чичовата супа както е по-известен.
16
4
 
26
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 5 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка стотинка от държавата за футбол трябва да СЕ СПРЕ НЕЗАБАВНО.БФС трябва да мине изцяло на частно финансиране или да се закрие.Не виждам защо с пари на болни и безработни трябва да се угояват нагли, селски чалгаджии !
14
3
 
27
 
! Отговори
Глупакът Л.Пенев преди 5 години
Любо Пенев е много глупав, изглежда е генетично, защото вижте и чичо му Д.Пенев...
13
8
 
8
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Мачкай чичовото на пияницата кyxaта кpaтyна!Докато той е в БФС футбол в тая държава няма да има!! Вечно 3-4 в квалификациите, защото футболистите гледат от шефовете и те тъй-слабо мотивирани на терена и много мотивирани в чалготеките с кифла на коленце!
12
20
 
11
 
! Отговори
Шефа преди 5 години
Разположението на силите е такова че на Левски и 3 -*** съдии ще му са малко , но 3 гола ще им стигнат да паднат подобаващо!3 на 0 за ЦСКА!
11
9
 
23
 
! Отговори
Чичо Митко преди 5 години
Ей, на чичо момчето, колко пъти да ти казвам че на калпава ракета космоса и крив а?!?Ай стига си ривал чи излагаш родата.Мушморок такъв!
10
7
 
20
 
! Отговори
Стани богат преди 5 години
Кой е другият треньор на ЦСКА,освен Стойчо Младенов,на който при загуба или равен ,винаги им е виновен съдията!Отговори:Чичовото,Любчо,Пенев, Едномад!
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Локум София