Побоят над Кремена във Варна – изненада за съседите

Никой не чул кога съпругът й я пребил до смърт
27 фев 2019 14:40, Нели Христова
51
Побоят над Кремена във Варна – изненада за съседите
Снимка: Pixabay

Съседите на 40-годишната Кремена Николова, пребита до смърт от съпруга си, били изненадани от случилото се в блока, съобщават от 24 часа.

Жената, заедно със съпруга си Борислав, живеела под наем на втория етаж в жилищна сграда на ул. "Никола Конев" 32 във Варна. Двамата били женени от няколко години, но бракът им не вървял и за това подали документи за развод. Кремена подавала няколко жалби за домашен тормоз срещу Борислав.

Още по темата

Апартаментът е собственост на домоуправителя Ангел Караиванов, но той отказва да коментира случилото се. Никой от съседите в околните апартаменти не е чул нищо.

На последния етаж живее възрастна жена - Желязка. "Аз не излизам никъде по принцип. Живея сама, не ги познавам тези хора. От новините научих какво е станало в блока ни", споделя възрастната жена.

Под апартамента на семейство Николови живее млад мъж, който работи от дома си. Той също  не е чул какво се е случило при съседите му.

Трупът на Кремена е намерен на 25 февруари след като 40-годишната жена не вдигнала телефона на майка си. Аутопсията показва, че тя е загинала в следствие на жесток побой от страна на съпруга си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
10
 
! Отговори
Една преди 5 години
Свекървата също е за затвор.Масово жените се оплакват от свекърви, но тази направо би всички.Аз не знам каква жена е това и какъв изкривен мозък трябва да има, за да напусне хладнокръвно жилището и да не помогне на страдащ човек. Да се беше обадила на Бърза помощ. Ужас и трагедия в бг семейство... масово мамини синчета и зли свекърви сакън да не им вземе някой милото.Като линчуват една виновна като тази другите ще се замислят дали да тормозят снахите си.А за жертвата, Бог да прости.
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ко? Не!Kaкво сравняваш катастрофа с убийство бе, ***. Държали го 3 часа в полицията и край, бай *** е омерзен от системата и вече ще е пас за всичко което се случва около него.
42
2
 
13
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Днес се женят, утре се развеждат и пак, все едно си търкат смартфоните. Убихме ценностите в обществото, семейството загуби значение и... смисъл! Като че ли взаимното уважение изчезна, потъпкано от болни амбиции и еманципация. Е какъв очаквате да бъде резултата!
41
3
 
12
 
! Отговори
Моше преди 5 години
Ненормална нация от рецидивисти бият жените си.Обаче ако дойде кафяв от малцинствата и бегат.
40
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки месец умира по една българка заради ненормален мъж, гадже. Това е третия случай от началото на годината . Какъв е извода? А да не говорим за масовите убийства на цяло семейство?Има ли останали нормални? Ако търсите причината на психическите заболявания в ниските доходи и високите сметки ами не е така. Преди 100 г всички са живеели в черпичени къщи и са се превозвали с каруци, но семейството и църквата е било издигнато на пиадестал. Има ли мир и любов вкъщи може да живееш и с малко.
39
0
 
12
 
! Отговори
Аб преди 5 години
Няколко жашби за тормоз и никакъв резултат. Родни институции, български. Институции, които ние издържаме, за да служат на нас, уж суверенът на тази държава. Или трябва да се криеш от насилниците или да прилагаш закона на джунглата. Сега какви ще са последствията за "служителите" неглижирали апелите за помощ на жената. Нещо ще притесни ли затлъстелите им седалища? Няма нужда от отговор.
38
2
 
10
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Тук някакви пишат че съседите не са подали сигнал.ХехеНа кого да сигнализират
37
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като подаде жалба, че като тръгнат един през друг с тях да се занимават, че да видиш!
36
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредното доказателство колко е зле системата в тази държава цирк.
35
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно никакви закони анархия 1000%Само в бг е така 21 век диващина !!!!
34
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само в бг са тези няколко жалби. В др европейски държави още на първата жалба и ще е осъден там няма няколко
33
1
 
29
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
И навремето имаше такива изцепки,но един дето уби жена си в квартала от ревност,после го осъдиха на СМЪРТ,а днес този ще лежи няколко години и ще излезе да убива пак,защото има права и демокрацията му позволява ;) !!!
32
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доколкото разбрах я е удрял многократно в главата. Ако няко си е удрял силно гвата знае какво се случва. Замъглява ти се съзнанието, губиш ориентация, губиш равновесие и падаш. Абсолютно неадекватен си и не знаеш какво се случва. При това положение може да е загубила съзнание и да не е викала. Какво ще чуеш? Другия вариант е той редовно да я бие и съседите да са звъняли в полицията, но не може и през ден да звъниш! И стига с тази ИК, в државите, които я приеха изведнъж изчезна престъпността ли?!
31
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой няма да ти разреши да подадеш жалба току така, защото ако го направиш ще трябва да работи. Освен това ще им развалиш статистиката, а отгоре натискат за добри статистики. Това е българската полиция - грижи се единствено за себе си.
30
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде сега. Дай за това, че някакъв психично болен пребил жена, която е била достатъчно неумна за да живее с него, да си направим децата гейове и да разрешим на феминитките да торможят мъжете законно... Това ли искаш, фене на истамбукслите социопатични насвтоявания? Трябва да се върне смъртното наказание и да се приеме закон, налагащ такова за опит да се наложат *** отношения в обществото ни! Както и за рекламиране на истамбулските социопатии!
29
2
 
33
 
! Отговори
Хахо преди 5 години
По новините казаха, че и неговата майка е била там. "Майка". Никой, било съпруг, мъж или жена, няма право да бие, пребива и отнема чужд живот.И няма адекватно наказание. И сто години затвор да получи.
28
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Българския Гражданин не подкрепи Истанбулската конвенцияГордеете ли се българи....
27
1
 
20
 
! Отговори
До 22 преди 5 години
Нас ни караха да стоим на студа 4 часа с бебе на ръце, за да подадем жалба и нищо. 6м по-късно ни се обадиха, че прокурорката разпоредила да осигурим достъп да снемане на отпечатъци .... ако не искаме, да подадем молба, че се отказваме
26
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ярък пример на юго-източно-европейски ценности .Така БГ-тата доказват че нямат нищо общо с джендъризма . някъв българин пребива редовно жена си години наред, накрая я убива - и никой от входа нищо не чул и не видял ?!? И в предишния вход нищо не чули и не видели . Азиатски варвари , довлекли се птреди 13 века да цапат Европа
25
0
 
35
 
! Отговори
северозапада преди 5 години
към всички коментиращи - някой от вас имал ли е ненормални съседи наркодилъри -е аз имах . И Като се обадиш в полицията какво -нищо.Трябвало да се обадят двама съседи.тоест полицията я забравете.Да се намесиш ,ами то преди няколко дни един младежсе мамеси и го наръгаха смъртоносно с нож 88682