Как се справят зодиите, ако са необвързани

Повечето отлагат сериозна връзка
6
Как се справят зодиите, ако са необвързани
Снимка: Pixabay

Според много изследвания все повече хора отлагат създаването на сериозна връзка и/или брак за по-късно в живота си. Една част от тези хора истински се наслаждават на живота си без сериозна половинка, но друга част вътрешно се нуждаят от постоянен партньор и се чувстват потиснати от факта, че са сами. Представителите на различните зодиакални знаци различно се справят със статуса си „необвързан/а“. Ето и как:

Овен
 
Всеки човек, роден под знака Овен, копнее за независимост. Тези хора не се привързват особено лесно и нямат нищо против да са необвързани за по-дълъг период в живота си. Соловият живот освобождава представителите на този знак от отговорност към друго човешко същество и те са свободни да правят каквото си искат, според собствените си условия.
 
Телец
 
Телците също ценят независимостта и автономията, макар животът без партньор да ги плаши донякъде. Те са силни и волеви, но са традиционалисти и искат животът им да протече по обичайния начин – кариера, любов, брак, деца и т. н. Те обичат да вършат нещата по свой собствен начин, но са склонни на компромиси в името на това да създадат здрава връзка.
 
Близнаци
 
Близнаците също притежават ярка независимост. Те са енергични, импулсивни и много неспокойни по натура. Те не обичат да се чувстват „вързани“ и лесно се отегчават, дори в рамките на привидно задоволителни взаимоотношения. В резултат на това те са склонни да предпочитат случайни запознанства с малко или с почти никакъв ангажимент.
 
Рак
 
Хората от зодия Рак имат сложна натура. От една страна те обичат своята независимост, така че да нямат партньор, за тях не е проблем. От друга страна, те се нуждаят от човек в живота си, за когото да се грижат. Човек, който да ги подкрепя в справянето с емоционалните им проблеми, което означава, че в крайна сметка те не могат да остават дълго време без половинка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лягат и стават с който им е на сърце. На туй се казва хора с големи сърца винаги има място и за още един и за още една.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Близнаците са вятърничави.
2
1
 
1
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Аз като Близнак се справям идеално. Кеф ти платени, кеф ти по любов. Даже след раздялата с моята се чудих как можах толкова време да съм с нея, а не да се разделим по-рано. Преди: "по-тихо с телевизора, че ще спя", "намали музиката", "*** до магазина". Вечер не можеш да гледаш някой филм, че и свети плазмата. Сега си правя каквото ми е кеф :)))
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Арно ми е без кацала.