15 000 ще дерат гърла на Левски - Лудогорец в неделя

"Сините" ще се радват на гореща подкрепа от трибуните
11
15 000 ще дерат гърла на Левски - Лудогорец в неделя
Снимка: БТА

Левски ще се радва на гореща подкрепа от трибуните по време на сблъсъка с Лудогорец в неделя. Двубоят е от изключителна важност, като пред възпитаниците на Георги Дерменджиев се отдава отлична възможност не само да съкратят преднината на противника на 2 точки, но и да напомпат самочувствието си преди решителните плейофи - в последния кръг преди тях те гостуват на последния в класирането Верея.

Интересът на привържениците на сините е голям. Той е подхранван от подобряващата се игра на състава, както и от трите поредни победи, включително и над ЦСКА, в които не бе допуснат гол. Затова и очакванията на ръководството са, че на "Герена" ще има 15 000 души, пише "Тема спорт".

За последно стадионът бе изпълнен почти до краен предел точно при домакинство на Лудогорец - това се случи на 6 септември 2017 година. Тогава столичани бяха водени от Делио Роси, а срещата завърши 0:0.

За двубоя с разградчани в състава на Левски ще се завърне капитанът Иван Горанов. Той пропусна сблъсъка със Славия (3:0) заради наказание. В неделя юношата на тима ще се конкурира за титулярно място с французина Луи Нганиони, който се представи на ниво срещу белите.

Добрата новина за треньора Георги Дерменджиев е, че в групата за срещата ще могат да попаднат излекуваните от травми зимни попълнения Живко Миланов и Валери Божинов. Първият все още не е играл, откакто се присъедини към тима, защото имаше проблеми с прасеца. Божинов пък контузи глезена си при успеха с 2:0 над Витоша Бистрица.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Митко Банцера преди 5 години
До мировянския пътък от свинска щавена кожа, с каишки за привързване към прасците:Ловешкото тире се биха сами и не им е виновен съдията че си ръгат автоголове както прави анадолски свекър със снаха си, а пък Славия паднаха с 3 гола разлика и дори да е имало дузпа, превъзходството на Левски беше очевадно през целия мач, така че и гол да бяха вкарали от дузпа, пак нямаше да победят. Гледай си мировянските мющерии, че от футбол не разбираш.
9
0
 
2
 
! Отговори
КАРАКАЧАНОВ ПРЕМИЕР преди 5 години
До Пената от Мировяне ЧЕРВЕН ***, СЪДИЯТА ЛИ ВКАРА ГОЛА НА ЦСКА. МАЛКО УВАЖЕНИЕ НЕ Е ЛОШО.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе Подуене ще станат шампиони, ама ако дойде пак БАТЕ Борисов ?!
7
1
 
6
 
! Отговори
Munchen_DE преди 5 години
А козирка "КОГА???" :-)Както и да е. Бийте ги тези, най-добре с разлика. Сега е моментът. Ако не, давайте още сега 8-мата поредна титла на разградчани и да приключва това смешно и предрешено първенство!
6
2
 
4
 
! Отговори
Алекс Хънтър преди 5 години
За Микре тире 1990-та ли говорите, за Аналсенал ли говорите или за Лайньо Сен Жермен? Щото съм юноша на ФК Челси, дето прекара кошмарен наем в Норич и преди да заиграе на Герена е носил фланелката на Ман Юнайтед, Лос Анджелис Галакси и Байерн Мюхнен. И не споменах Белите мишки, дето НЕ се казват РЕАЛ МАДРИД, понеже Венци шкемболяка е корумпиран.
5
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, поне сега съдията, след като надра ЦСКА и Славия, на Лудогорец няма да посмее и ще гледаме мач.
4
7
 
10
 
! Отговори
УМИРГАЩИЯ ЛЕБЕД преди 5 години
РОГАТА ГОРЕ И МОЩНО МУУУУУУУ
3
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Директивата е спусната и бездарниците от Фк Подуене ще станат шампиони. Борисов, Михайлов и съдиите са се заели с тази работа, на говедата им остава само да излязат на терена нищо друго не трябва да правят.
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БФС-то само разлайва кучетата с никому ненужни спортни събития. 15 000 души е едно нищо,показващо безинтересието на хората към корумпираното ни първенство.Хората предпочитат вместо да гледат някакво порно организирано от БФС,по добре да гледат някой турски сериал.Толкова за футболът в България.
1
15
 
13
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
И не само от трибуните ! И от БФС !!! Два мача вече им бяха подарени -срещу ЦСКА и Славия ! Детето на Голямата Перука е на вратата на ГМО ФК ,,Уеффски-Лаффчис,, 1992г...Няма как !