Стока за продан - дете на 9 години, търговецът - родният му баща!

Майката е била бита, оплакала се на социалните от мъжа си
23
Стока за продан - дете на 9 години, търговецът - родният му баща!
Снимка: Pixabay

За нов опит за продажба на дете сигнализираха от отдела "Закрила на детето“ във Варна.

През изминалите почивни дни жена от населено място в областта се е оплакала, че е била бита от мъжа си, защото той е искал да продаде едно от децата им.

Още по темата
Малчуганите са общо шест.

Бащата е искал да изтъргува най-голямото дете, което е на 9 години.

Шефът на "Закрила на детето“ Анна Конукова призна, че ежемесечно с колегите й работят средно по два или три случая на насилие в семейства с малки деца.

За щастие не при всички тях се потвърждава, че има агресия.

"Точно родители в раздяла, развод, сигнализират за насилие и недобре упражнени грижи. Всеки използва децата за постигане на някакви цели, което никак не е удачно за децата. Така че, не всички сигнали, които получаваме касаят физическо и психическо насилие“, обясни експертът.

Тя призна, че когато семейството има и повече деца, е много трудно да се осигурят мерки за закрила и всички да бъдат настанени в кризисни центрове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Да преди 5 години
То за *** децата обичайно са източник на приходи.Дали заради социални помощи, или чрез продажба, за тях децата са повече стока, отколкото човеци.Със сигурност не важи за всички, но много често в тези случай все за проблемния етнос става дума.
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Объркал си се додо и то жестоко. Всъщност не си се объркал, просто правиш внушения, но както ти така и всички знаем, че търговията с деца се извършва от лица работещи в институциите. Изтъргуваните деца от разни чиновници и служители работещи в системата надвишава стократно ромските дилетанти. Броят на продадените бели деца също е в пъти по-голям от цветните. Това е истината колкото и да се правите, че не я забелязвате.
12
2
 
15
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
Ами имаме една Истанбулска конвенция за ратифициране, затова! Тъй като става въпрос за роми обаче няма снимки, няма имена, няма по 10 статии на ден за един и същ случай. Няма ги и НПО активистите по медиите.
11
23
 
3
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Може и да е *** на сайта, понеже други няколко коментара които го критикуваха са изтрити, а той е тука още. Сигурно понеже е стойностен, или понеже е верен въпреки, че не по темата. Каквото и да е, за новинарчетата е важно да се лее помия по президента, а този е идеален.
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това се случва от десетилетия, но чак сега се появява по свободните медии.
9
0
 
29
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Добре, само че снимката ви от Pixabay е на момиченце от Бялата раса, а всички знаем, че да си продават децата е специалитет на едни други индивиди, НЕпринадлежащи към Бялата раса. В конкретния случай също иде реч за тях!
8
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Белият силистренски бус с търговците на ромчета от бургаско се е преместил във варненско.Социалните отложиха продажбата на 14 годишната ромка от родителите и сега ромските търговци пак пробват с 9 годишно.А самите търговци медии и служби МЪЛЧАТ.
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбирам, че 1 и той е от продадените, ама не знам кой го е купил.
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
момче или момиче е детето?С каква цел е щяло да бъде продадено? За булка, за просяк, за донор? Има голяма разлика.
5
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
6 деца!!!! Едно време на такива многодетни българи им даваха тристайни апартаменти и в добавка микробус"Латвия" с волгов двигател за да може фамилията да се придвижва, а сега са принудени да си продават някое от децата за да преживяват останалите....
4
3
 
15
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
До 5Той този е редовен, плашещо е, че коментара му има харесвания, но подозирам, че играе VPN-а. Особено активен е в новини където е споменат Радев. Предполагам е от на цеко бюджетните ***, дето са на промоция.
3
18
 
4
 
! Отговори
do 3 преди 5 години
Пак си прекалил с херцата, изкесляко, връщай се в наркокомуната за лечение на зависимостта.
2
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снимката е подвеждаща, защото показва грешния етнос, който статията тактично премълчава. Аман от лъжлива пошлотия.
1
51
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дотук ни доведе Промяната на президент Румен Радев от Харманли! Гласувахте за него, халал да ви е, наиграхте се, ликувайте!Всеки ден убийства, самоубийства, палежи, грабежи, метежи, катастрофи, наводнения, пожари, урагани, криза, бедност, мизерия, нищета, инфлация, скъпотия, немотия, несигурност, страх, смутни времена, студ, тъмнина, безвремие, побоища, силови нападения, духовен колапс, национален падеж, морален упадък!РЕШЕНИЕТО - ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ - ПАТЕРИЦАТА НА *** НИНОВА!