Упорита: Софиянка даде на вноски 50 бона на ало апаши

65-годишната жена била убедена, че помага на полицията
6 мар 2019 13:39, Анисия Иванова
43
Упорита: Софиянка даде на вноски 50 бона на ало апаши
Архив: Булфото

Нова голяма телефонна измама е станала в София. 65-годишна жена дала близо 50 000 лева на измамници под предлог, че съдейства на полицията, съобщи БНР.

Жената е подала сигнал за измамата на 1 март в полицията в София. Тя обяснила, че е давала парите на няколко пъти, като ги е оставяла на различни места. В единия от случаите измамената е оставила близо 30 000 лева.

Схемата на измамниците отново е добре позната от случаите в последните месеци - съдействие на полицията.

Случаят се разследва от СДВР. Извършителите се издирват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
6
 
! Отговори
Хм... преди 5 години
Не мога да разбера откъде има толкова много пари толкова tъпа, просtа, глупаvа и наиvна жена. А и не само тя, разбира се. За колко случаи вече става въпрос?! И не се научиха, и това е. Да си хвърлиш с лека ръка хиледарките от балкона, или да ги сложиш до пейка или кош за ***, ей богу, не го разбирам. Опитвам се да им влезна някак си в празните глави на такива щедри "помагачи на полицията", за да им разбера странното разбиране, че са полезни, но не се получава. А и много богати хора си имаме.
33
0
 
5
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Най богатия и *** народ на планетата сме явно. Такива са фактите.
32
0
 
3
 
! Отговори
Николай Германия преди 5 години
Още ли вярвате бе хора тази който ви мамят непрекъснато къде ви е акъла защо още се връзвате на подобни смотани измамници просто нямам думи като има още найвни хора нека да страдат по тези измами вие сте си виновни това е положението.
31
0
 
2
 
! Отговори
мадона преди 5 години
До 18Глупако, ако ти имаше някакво наследство от реституция, сигурно нямаше да си го искаш??!! Ей, че завист кипи от теб!!!!
30
0
 
6
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Измамените са хора на всякаква възраст, но по-младите си мълчат и не се оплакват в МВР.Колкото до това, че един на 2000 пенсионера са го излъгали, не знам как онези 80% го разбират като всички пенсионери са богати?!
29
2
 
20
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Изводът от такива новини е: Драги пенсии, не бъдете дърти скъперници, не се редете за най евтиното мляко и хляб, харчете си кинтите, яжте, ходете по театри, дайте на внуците за айфон, дарете ако щете на някой закъсал. Къде ще ги носите тез пари, най- вероятно като изкукуригахте тотално като тая, ще мятате и вие през терасата на кафевите
28
2
 
7
 
! Отговори
trafalgar преди 5 години
поредната глуха или ***
27
1
 
8
 
! Отговори
Св преди 5 години
Това е добра идея. Ако не можеш да си позволиш цялата сума за измама - абонамент - на вноски, а ако имаш забавяне - ниско ГПР до 50%
26
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
50 хиляди -!? От къде ги имат, аз 2 лв да намеря на улицата и го броя келипир
25
7
 
8
 
! Отговори
Бен Ган преди 5 години
Смятайте, какъв е 90% от електората на БСП. Като добавим и ***... Ха кажете ми, дали не си заслужаваме управниците?
24
1
 
14
 
! Отговори
Работещ бедняк преди 5 години
Има бол пари дала! Аз като нямам никакви от мен какво да откраднат?
23
1
 
6
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
До Анонимен 8 Знаеш, ли колко ще им е удобно на шефовете? Като ни налегне деменцията, няма и да разберем дали ни плаща заплата.....
22
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е до годините, лош материал, от 80 те процента, изкарал си парите по втория начин , под масата.Начи аз да имам 50 к изкарани с лишения и прочие, разбирай по честен начин,някой да ми се обади и да ми каже да мятам, познай кога ше дам и 1 стотинка! Пукясвам с подбелени очи, ше се бия, разкол, кръв, цифки и фърчащи месища, но пари няма да дам! тая балдъза е крала и затова лекомислено ги е изхвърлила, нека й!
21
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ще отмине и това поколение, живяло в соца и народната милиция, ще отминат и тези далавери, но неграмотните, но гениални *** измамници ще измислят нова схема! Защото им позволяваме!!!
20
1
 
3
 
! Отговори
до 16 мдаа преди 5 години
Бе то и изкуственият подбор хич не е за пренебрегване при обстоятелствата...
19
1
 
5
 
! Отговори
Тръба преди 5 години
Когато е за някоя мръсотия изобщо не са с деменция. Даже са много изобретателни и организирани. Акъли раздава, командва, чете морал, вика, заплашва, следи, капанчета залага, нахлува, на бой налита, мускули показва... Всички са му длъжни ръйш ли? Като не му клекнеш веднага звъни на ушака. Да ти отреже тока и водата е първата му работа. Същите нискочели *** са били и на 20 години, и на 30... Кючеци, гюбеци, маанета... Такива като мен, дето учиха и строяха бяха аджамийчета.
18
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пък едно време реститутката не рева когато скачаше и викаше "Кой не скача е червен"!Ей ти седесарска свобода и демокрация!
17
2
 
17
 
! Отговори
един друг преди 5 години
Като ги пишете глупостите, вярвате ли си? (Защото аз не). Излиза, че в България всички пенсии болни от деменция, че и с 10ки хиляди спестявания, а иначе "ровят по кофите". Я се спрете с глупостите. На пенсиите им се говоре всеки ден, по телевизия, по радио, по вестници и все не разбрали, не чули. Незнанието не оправдава.
16
1
 
17
 
! Отговори
на шампоан преди 5 години
Преди 2-3 дни ми звънна *** от немски номер 0049 151 45435261. Като усети, че не се хващам ме напсу.ва и се разкрещя, че както турците са ни е&aли 500 години нас гя.у.рите, така щели тия сега да ни таковат. Някой ги насъсква, те нямат акъл за подобни идеи. Май са ни замислили косовска схема, ако не слушкаме в черноморската акватория.
15
0
 
14
 
! Отговори
мдаа преди 5 години
Дарвин добър труд е написал на времето! Естественият подбор води Еволюцията напред!