Акция "Орландовци": Мишената - лидерът на бандата Коце Белия

На двамата полицаи също ще им бъде повдигнато обвинение
Обновена: 8 мар 2019 08:53 | 8 мар 2019 08:51, Александър Попов
6
Акция "Орландовци": Мишената - лидерът на бандата Коце Белия
Снимка: Булфото, архив

15 души бяха задържани вчера при полицейска акция срещу банда, която се е специализирала в грабежи, разпространение на наркотици. Зам.-главният прокурор Иван Гешев разкри нови подробности след извършениете арести. Заловен е и лидерът на бандата, известен с прякора Коце Белия.

Още по темата

"Ако не са привлечени като обвиняеми ще бъдат обвинени 14 души с един водач - Коце Белия. В този район на София е криминален авторитет. Обвинен за рязане на мантинели, тежки грабежи – на поща, разпространение на наркотици, гробищна мафия и други. 90% от задържаните в акцията са от клана на Гольовците. И двамата задържани полицаи ще бъдат привлечени като обвиняеми. У единия от тях е открито известно количество наркотици. Те са дългогодишни служители на "Охранителна полиция". Единият е уволняван, другия е в процес на освобождаване", каза Гешев пред Нова тв.

Ударът е срещу клана на Гольовците, замесен и в сбиването в Кюстендил миналия месец, което завърши с убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
28
 
! Отговори
Тишо преди 5 години
Интересно на какъв принцип ги прибират! Държавата ни е с население по-малко от един голям европейски град. Всеки един се знае, всеки един е известен на полиция, съседи и т.н. Защо ни съобщават, че поредният наркодилър, автокрадец, джепчия е с N на брой присъди, *** видиш ли на сега сме го хванали! Ми като ги знаете и хващате - връчвайте им по една кирка и да ходят да копаят въглища, да оправят пътища, да копят тунели. Нямало пари за ремонти - хайде бе! Няма воля да се изчисти държавата!
3
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз познавах един честен, доблестен и некорумпиран полицай. Но той умря.
2
0
 
23
 
! Отговори
дано преди 5 години
До това еДа нужна е,и всички искаме това не може повече да плащаме от данъците си на една каста която само иска,получава а нищо не дава......и този приказки за малките заплати в полицията е лъжа.
1
1
 
30
 
! Отговори
това е преди 5 години
На държавата и народа е нужна нова полиция,сегашната е разядена от корупция и бандитизъм и народа плаща на бандити и корумпирани полицай те са първи на протестите за по големи заплати!.