Осъдиха педофила Стоян Златния на 5 години затвор

Присъдата може да се обжалва
9 мар 2019 14:00, Петя Славова
33
Осъдиха педофила Стоян Златния на 5 години затвор
Снимка: архив, Булфото

Организаторът на конкурси Стоян Стоянов Златния бе осъден за педофилия, предаде 24 часа. 70-годишният мъж влиза зад решетките за 5 г., след като стана ясно, че е блудствал с малолетни момичета в периода 2010 и 2011 г. Гаврил се с децата в София и в хотел на Слънчев бряг.

Стоян имал различни тактики за прелъстяване. На някои предлагал пари и по този начин ги държал в замисимост, други деца манипулирал с подаръци, а трети принуждавал да пият алкохол.Държал се приятелски с тях, но увредил психиката им.

Арестуван е на 62 години. В колата му е открит незаконен пистолет. Именно с оръжието Златния карал момичетата да се събличат пред камера.

Прякорът му Златния идва от огромните ланци и пръстени, които носил. Те били фалшиви.  Преди две години Стоян е бил пречакан пред дома си в столичния квартал "Банишора" и наръган 6 пъти с нож. Отървава се с леки наранявания. Сред версиите за нападението е, че извършител е жена. Все още няма обвинен за инцидента.

Присъдата на Стоян Златния може да се обжалва на втора инстанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неграмотни журналисти и писачи. Когато си вадиш хляба като журналист, а не можеш да пишеш правилно, е много тъжно.
21
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа!
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка майка , която мрази мъжът си / обикновено след развод/ може да настрой детето- децата срущу баща им. Обичта към другия мъж ще създаде чувства за обич от децата , но може да стане и в другата крайност.
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 21. Абсолютно си прав. Но да ли някой ще обърне внимание на тези факти. Когато човек обича децата те по естествен начин също го обичат . Но в тоя случай има зад него други прикрити. Тези прикритите са за затвора.
18
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И така.Този се е представял за паралия,и се е кичел с тенекета-ментета.Правил се е на паралия,какъвто изобщо не е.Поведението,а и битието му са били на евтин сводник.Което означава че някой друг е спонсорирал за конкурсите,за да се набират момичета.Този е от схема на организирана престъпна група,като той е най-ниското звено.Полицаите и прокурорите не трябва да спират да го нищят този,трябва да се стигне до дъното,в тинята.Там където са хората с истинските пари.И най вече Кой е бил зад гърбът му?
17
0
 
9
 
! Отговори
ББ преди 5 години
Браво!
16
0
 
11
 
! Отговори
КО-НЕ преди 5 години
А папата,от вати-квана,ко ши кай по въпроса а
15
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пожелавам му другия път нapaняванията да не са чак толкова леки. Както и след затвора да си носи един чул отзад, че да не сипе по тротоарите.
14
2
 
17
 
! Отговори
Гошо петното преди 5 години
Тоя надмина,на папата,педофилпоповете
13
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типичен пример за сеяндурско тарикатче от мегданя. Съшия като оня от село Сирищник с алаброса и хотела в Кюстендил. Разликата е че този е с фалшиви ланци а оня е с истинско злато. На всичкото отгоре и едни умници го бяха избрали за президентин на оФцете.
12
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да видя осъдиха Бойко Борисов на затвор или някой от тия 240 боклуккаа а не тоя мурдаррр където е трябвало да е преди 9 години в панделата и да бъде 9та година влачен и Еван по килията както дърпа момичето в дискотеката тоя мръсен чичак.
11
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До дртпрчТи на такив а момичета, Кви си мислиш, че са им бащите. Виж го това на снимката. 94-а баща му е носел адибас и е въртяш гьобецо под ритъма на Доко Доко, докато си е вял златния ланец с едната ръка.
10
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Непушнолет и 17 годишни с нови телефони от чичо, дет викат "*** аз съм на 21 години"
9
2
 
51
 
! Отговори
Втрещен преди 5 години
9 години дело? На първа инстанция ? За педофилия ?! Аз ли нещо съм объркан?! А урода си шета свободно ! Девет години !!! И още толкова за втора инстанция! Ей, не знам кой го е ръгал, но ако бе засегнато мое близко дете, гръкляна му със зъби бих изтръгнал!
8
36
 
9
 
! Отговори
гг преди 5 години
Когато жертвите са българки, държавата се грижи за тях. А когато са ромски момичета, на расистите не им пука. За тях даже дела не си правят труд да образуват. ***!
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5Не знам в случая,какво ти е виновна полицията? Виждам,че си с големи претенции,но не си успял да научиш,че присъдите се издават от други органи!
6
1
 
23
 
! Отговори
бг преди 5 години
Новият прякор ще му бъде Стоян Фалшиво Златният :)
5
2
 
21
 
! Отговори
Dz преди 5 години
Този дълго няма да живее!
4
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
трябвало им е 8-9 години за да го осъдят на първа инстанция!! Остават още 2, преди присъдата да влезе в сила. Т.е. с тов темпо ще ус пеят да го вкарат в затвора след около 15 години, когато той ще е на 85 /ако ги доживее/. На това му се вика правосъдие по български. "Отлична" полицейска работа! Нашата полиция и цацатура ни пазят!
3
2
 
41
 
! Отговори
. преди 5 години
Предполагам всеки един родител ще ме подкрепи...А зашо не е на дръвника този "хубавец"?Защо трябва да го храним?До 70 щом не се е променил, очевидно няма да се промени.И като излезне пак да продължи.. айде няма нужда!