Арестуваха шеф на автоморга заради разфасована крадена кола

Полицейската операция е проведена в село край Бобов дол
11 мар 2019 11:00, Красимир Ангелов
9
Арестуваха шеф на автоморга заради разфасована крадена кола
Снимка: БТА

Полицията задържа собственик на автоморга след открити части за автомобили, обявени за издирване, съобщава БТА.

При проведени специализирани полицейски действия в частна автоморга в с. Големо село, община Бобов дол, полицаи са открили раздробен на части лизингов автомобил "Ауди" А5, съобщиха от полицията.

Автомобилът е бил обявен за издирване от столицата. В обекта са открити и части от други автомобили, обявени за международно издирване.

Собственикът на автоморгата - 42-годишен мъж от Дупница, е задържан за 24 часа в полицейския арест. Започнати са досъдебни производства в РУ Бобов дол, уведомен е и дежурен прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има един бояджия в Добрич,който оправя всякакви марки коли.По тъмна доба автоцаря ще ви боядиса и размени частите така изкусно че да ти напрай кеф.За фокуса ша си платиш двойно без документ иначе колата ти отива на скрап
5
1
 
9
 
! Отговори
Мияч на чинии преди 5 години
Е, защо чак сега и защо само този шеф на автоморга, като се знае, че този "бизнес" се практикува от десетилетия, и то от всички !?Началото води още от времето, когато поръчваха на ромите да "берат" чугунените капаци от уличните канали, които след претопяване, Фандъкова ги купуваше и отново ги връщаше на местата им.Дай на комунисти да ти правят "пазарна икономика" !Та да питам, да пращам ли пари или да ги занеса лятото...ама друг път !
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е и? Ще напише обяснения от рода "не знаех къде са частите, един тъмносин, когото за пръв път виждам ми ги продаде изгодно" и даже няма да погледнат повече преписката.
3
0
 
24
 
! Отговори
диета преди 5 години
спрял е хранилката
2
0
 
31
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
едвали има морга където това да не е обичайна практика
1
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То пък да беше само там..