Обещание за звезди и пълна власт върнало Зидан в Реал

Перес сериозно се потрудил, докато убеди французина да се върне
12 мар 2019 14:02, Красимир Ангелов
8
Обещание за звезди и пълна власт върнало Зидан в Реал
Снимка: БТА

Флорентино Перес е положил огромни усилия, за да убеди Зинедин Зидан да се върне в Мадрид, пише вестник "АС".

Снощи французинът подписа договор до лятото на 2022-а година и обяви, че сега е бил точният момент да се върне, като не е могъл да откаже.

Още по темата
Според мадридското издание обаче, на Перес изобщо не е било лесно да накара Зидан да приеме предложението, като му е обещал сериозна реконструкция на отбора и привличането на 3 суперзвезди, както и пълната спортна власт в отбора.

Един от играчите, които се очаква да бъде привлечен, ще бъде Еден Азар, който трябва да бъде в основата на възраждането на Реал. Ситуацията в Челси определено ще накара белгиеца да погледне към "Бернабеу" и вече дори се говори, че от Мадрид са влезли в контакт с лондончани.

Не на последно място Зидан е поискал и сериозно увеличение на заплатата си в сравнение с предишния му период, тъй като тогава не бе сред най-добре платените треньори в света. Сега обаче възнаграждението му трябва да подхожда на клуб от калибъра на Реал.

Всичко за изненадващото завръщане на Зинедин Зидан в Реал четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Опитват да омилостивят феновете ,но резила е пълен .За по малко от година се смениха три треньора !!!Мисля няма нормален отбор да е правил това освен много закъсали опашката пред изпадане !И пак е много !А беше просто ,трябваше да оставят Роналдо !
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЯМА ЛИ ДА ВЗЕМЕ ЕДИН БЪЛГАРИН ЗА ТАЛИСМАН НАПРИМЕР МАЛКАТА ПЕРУКА
4
2
 
10
 
! Отговори
Ром"с преди 5 години
350 МИЛИОНА ЗА ЛЯТНА СЕЛЕКЦИЯ са му обещали +парите от продажбата на Бейл и Крос ли или Модрич,но мисля ,че този път няма да му се получи на Зидан в Реал .Този Реал издишваше още при Зидан ,но спечели ЛШ с много късмет и много-много помощ от съдийският корупус на УЕФА.Състава на Реал си беше доста добър преди ,а сега почти всички са в залеза си от основните футболисти ,като,Марсело,Рамос(ако не е в Реал ,ще го гонят през мач),Крос,Бейл,Модрич,Бензима,изчезна Роналдо.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В случая с Реал е повече от пари ,знаеш .
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Аноним 1Прав си ,но ми дай един пример за отбор без финансии...Парите играят,а футболистите са много ,и то не кой знае с какви качества...
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е лесно ,а да няма милиардите на Реал да видим .