Привърженици на оставането в ЕС: Brexit e мъртъв!

Те искат нов референдум и Великобритания да не напуска Съюза
Обновена: 13 мар 2019 07:33 | 13 мар 2019 07:33,
19
Привърженици на оставането в ЕС: Brexit e мъртъв!
Снимка: БТА

"Няма да има Брекзит! Брекзит е мъртъв", скандираха около 300 еврофили снощи пред британския парламент и аплодираха отхвърлянето от депутатите на споразумението за развод с Европейския съюз, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Още по темата

"Това е чудесно, това е още един етап, с който да останем в ЕС", заяви 82-годишната Нина Хаул, която участва в демонстрации под прозорците на Уестминстър "от 14 месеца", при всяка парламентарна сесия за Брекзит.

Противниците на Брекзит бяха окичени със сини и жълти гирлянди, с цветовете на европейското знаме. Те искаха парламентът да отхвърли споразумението, за да може след това да се свика нов референдум с надеждата Великобритания да остане в ЕС.

37-годишната Ема Кнагс бе дошла да защити правото си на свободно движение и заяви: "Цялото ми семейство е облагодетелствано от европейското гражданство. Родителите ми живяха 28 години в Белгия, където съм родена и успях да науча други езици", казва тя.

Други привърженици на оставането в ЕС са обезпокоени за сигурността.

"Допускам, че тероризмът може да се върне във Великобритания, ако има Брекзит", казва 55-годишният ирландец Питър Бенсън, който от 35 години живее във Великобритания.

Пред парламента имаше и няколко десетки привърженици на Брекзит, които също бяха доволни, отбелязва АФП.

"Гласувахме за излизане от ЕС, следователно трябва да излезем от ЕС, нали сме демокрация", казва Сюзън Никълсън, дошла от Йоркшър.
Лондончанката Хариет се надява, че Брекзит ще върне величието на Великобритания, ще промени облика на "свръхнаселения" Лондон и ще накара "някои хора да си заминат", добавя АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
1
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
съдбата на великобритания е да бъде индивидуален играч защото е силна страна с мислещи управници умеещи да разрешават всякакви проблеми и т.н...за нация като нас е по добре да бъдем част от отбор понеже сме слаби индивидуални играчи но за британците оставането ведин отбор е като да си под възможностите си .за нас е жалко че силен играч и голям голмайстор като британеца напуска нашия отборза британеца обаче това е отваряне на договор за по добра индивидуална изява.
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-скоро след две седмици ще излезете от ЕС без сделка. След 2 години и половина не се договорихте, защото очаквахте само ползите от европейския пазар. Сами активирахте излизането си. И да имиграцията в момрнта е най-висока и то от цветни създания от бившите ви колонии. Честито! Показахте на Европа кои сте.
11
6
 
4
 
! Отговори
Вие нормални ли сте? преди 5 години
На какво се надявате? Англичаните засрамено да се извинят и да целуват краката на европейските *** бюрократи ли?Сега вече и 5 референдума да направят резултатът ще е твърд BR Exit!Англичаните няма да приемат този позорен унизителен шамар от EU , даже това да им струва национална катастрофа.А и след неминуемата криза след развода, ще си сключат двустранни договори както им харесва и накрая ще излязат по-силни. И пак ще си ходят където си поискат без да се съобразяват с разни евро идиотии.
10
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
е искат нов референдум и Великобритания да не напуска Съюза--ще има, ако на изборите за европарлама, хакерите на пу - тя успеят да спечеля. тогава ще има референдум "за оставане".ако пу - тя НЕ успее да спечели - ще има много Твърд брекзит без никакви шикалкавения повече. цялата патаклама от 2 години е заради изчакването на изборите за европарла-мента
9
7
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Няма начин! - Искат, но от 17-ти век Блитания на практика се управлява от еврейски масони, които искат унищожаването на Германия (ЕС) и Русия...
8
3
 
8
 
! Отговори
75% преди 5 години
Такова съдбоносно решение трябва да се потвърди на нов референдум, но за такава кардинална промяна трябва да гласуват поне 3/4 от всички, имащи право на глас.
7
8
 
4
 
! Отговори
Макето преди 5 години
ЕС лв падне!
6
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А онзи лешпeр Фараж, дето му платиха от Кремля да нахъса англичаните с референдум за напускане на ЕС, де изчезна бе?Вместо до го натирят като мръсно коте, Фараж си вее дир.ика в ЕП и ние му плащаме заплатата.
5
13
 
16
 
! Отговори
100 % финансова преди 5 години
помощ за брексаджиите от Русия--защото само тя има някаквоа полза от разбита на парчета Европа--много по лесно щеше да си върти преговорите с някакви малки държавички и къде с пари къде с натиск да си прокара интересите---твърди се че бая националисти са и на хранилката ... няма как да и харесват такива ЕС резолюции в които и се заявява ,че не искат да работят с нея и не я смятат за партньор и че всички значими проекти ще бъдат ревизирани отново/ може би спрени /
4
4
 
27
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
промени облика на "свръхнаселения" Лондон и ще накара "някои хора да си заминат", добавя АФП.И къде ще "заминат"? В колониите им и сега никой не ги спира да ги връщат. Големи алабyги!
3
10
 
21
 
! Отговори
Алов преди 5 години
И ние не искаме Тиквата ама Машината на Цеко и ромите ни определят за кой ще се гласува и тук е така жабета
2
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти ли си дежурнжото тр ол на Кауноглавия тази сутрин ?Защо си мислиш, че англичаните са проЗДи като вас герберастите ?
1
17
 
26
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
На Пуtю плановете пак не сработиха :) А онзи лешпeр Фараж, дето му платиха от Кремля да нахъса англичаните с референдум за напускане на ЕС, де изчезна бе? Харчи на Путеka паричките сигурно на някой хавайски плаж :)))) Следва фиаско и с Мъдурчо във Венецуела, само почакайте да видите, другаре