Стрелба в училище в Бразилия: Поне 10 жертви!

Маскирани тийнейджъри влезли и открили огън
13 мар 2019 18:00, Петя Славова
9
Стрелба в училище в Бразилия: Поне 10 жертви!
Снимка: БТА

Най-малко 10 души бяха убити в стрелба в училище в градчето Сузано в покрайнините на бразилския град Сао Пауло, предадоха световните агенции.

Двама маскирани тийнейджъри влезли в училището сутринта местно време и открили огън безразборно. След като убили 10 души, сред които най-малко петима ученици и ранили 17 души, двамата нападатели се самоубили.

Малко преди това нападение е имало стрелба на около 500 метра от училището, но все още не е ясно дали нападателите са били същите, предаде БТА.

Около 1000 деца е имало в училището в момента на нападението.Стрелбите в училищата са рядкост в Бразилия, въпреки че там престъпността е голяма. Последната стрелба в училище беше през 2011 г., когато 12 деца бяха убити от бивш съученик в училище в Рио де Жайнеро. Засега не е ясно дали двамата нападатели днес са били бивши ученици в училището.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
баретата реши да легализира оръжията за белите хора и веднага му спретнаха масовка като американските.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе,самоубили се!За това са били маскирани,нали!?Истината е,че там военните такива ги трепят моментално без съд и присъда!Там на черните много им се ще да я карат като в САЩ,ама не им стиска!За това и реват,че "Бразилия не е демократична!"
7
1
 
1
 
! Отговори
Донaлд Крaвapя преди 5 години
Амaтьoри! Копират от нас.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1 номер. Болен мозък си ти казвам! И между другото.Те такива " бивши" Те управляват сега в момента Нещо да кажеш? Но явно си сляп !
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е Американски патент! Неуравновесени млади хора!
4
3
 
1
 
! Отговори
до 3 преди 5 години
Кристин, това ти ли си?Няма да дам, 2 пъти - няма да дам за твойта операция!
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На вас двамата са ви много порното и видео игрите.
2
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато ментално увредени младежи трепят свои връстници с автомати, президентшата Деса, родом от Харманлийската дивашка прерия целува с език Словашкия Президент, оставя му следа от червило, а пенсионираният самальотчик и *** румен радиев мига на парцали и гледа тъп0, защото е под чехъл! Най - недостойният президент, мучащ като едър рогат ***, неспособен да изкаже свое мнение, патерица на Нинова Техноимпекса, участвала в приватизационния процес на дружество при неясни обстоятелства! ОСТАВКА!
1
18
 
3
 
! Отговори
Шокиращо ужасен! преди 5 години
Лошо! Гледах и видео! Доста кръв! Ужасих се!Дано скоро такъв материал да видим и от връх Бузлуджа по време на събиране на партията - българоубийца с ужасени активисти, отговорна за убийствата без съд и присъда на хиляди българи, за тероризъм, за криенето на аварията в Чернобил, за тройния фалит на държавата, за дефицита на стоки!