Орбан иска край на "кошмара Съединени щати на Европа"

Унгарците искали след евровота нови лидери и нов старт
15 мар 2019 20:31,
39
Орбан иска край на "кошмара Съединени щати на Европа"
Снимка: БТА

Премиерът на Унгария Виктор Орбан заяви днес, че неговият народ желае след евроизборите Европа да има нови лидери и "нов старт", за да бъде предотвратен упадъкът на континента, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс, цитирани от БТА.

Още по темата

По думите му трябва да бъде сложен край на "кошмара Съединени щати на Европа", така че Европа отново да принадлежи на европейците. Орбан каза, че е горд със заслугата на Унгария за възпирането на "нашествието на мигранти" през 2015 г.

Той подчерта, че без християнската култура "в Европа няма да има свободен живот".

Изявлението на унгарския премиер бе направено дни преди Европейската народна партия (ЕНП) да обсъди евентуалното замразяване на членството на Орбановата партия ФИДЕС или нейното изключване от групата. Някои представители на десноцентристката ЕНП твърдят, че със своята реторика срещу мигрантите и ЕС, както и с авторитарното си управление Орбан се отклонява от християндемократическите ценности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
2
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Християн демократите с техните ценности да се хванат за ръка и да ходят да живеят в някоя арабска страна.
31
2
 
1
 
! Отговори
защо преди 5 години
Nightborn, за "с"-то съжалявам. Грешка. Но на думата. Въпросът ти е "кой " а не "коя". И не може да си в управлението и в Брюксел. Нонсенс. Виж гласуванията и изказванията в европарламента и тогава коментирай. Щото "баце" се моли на Медведев и на другия нен гласува... А дали, или за кой ще гласуваш си е твоя работа. Лека нощ
30
1
 
10
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Един бисер на еврейското слабоумие е - "християндемократически ценности". Самият изсраел не ги признава, обявен е за еврейска република и граждани могат да й бъдат само родени от майки еврейки. Съгласно Космическите закони, ако се избият евреите (поръсят се с хигиенна цел с прах против ***, усилен многократно - закупен от еврейски фармацевтични фирми), ще се забележи че няма никакви Европейски Съединени Щати за закриване.
29
3
 
8
 
! Отговори
Nightborn преди 5 години
ДО 28- защо Кой е то`а ДжамбаСки ? От ВМРО го гледам че е . Така го пише в нета! Ми, за такова меко ***, къде е в управлението и парламентО маса време и крепи топките на баце - ми нема да гласувам! За такива предатели като ВМРО, АТАКА, оня къв беше, а да - Симеонов, НДСВ и предателите СДС ( и подразделения).... ми няма да гласувам! Кофтито е, че май, вече само *** ще гласуват за вас, за ГЕРБ и т.н.т. Гласете изборите, подправяйте бюлетините, че инак си заминавате! Не ви искаме!
28
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре че и Сорос споменахте.Кое е по-лесно да се изхвърли Сорос от едната държава Европа или да го изхвърлим от сто корумпирани държавички една по една първото естествено.Ако някой иска да запази европейската и християнската култура му трябват точно съединени щати на Европа с консервативно правителство вън от зависимостта със САЩ.А другото сто държавички срещу исляма ние в България го изпробвахме, бяхме на три държавички и после платихме за тая глупост с едни някакви пет века, именно робство.
27
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно тука никой май не е прав.Орбан не е приятел на Русия просто националния интерес на държавата му е такъв.Второ САЩ не искат съединени щати на Европа те харесват Орбан защото разделя Европа и искат Европа на парчета.Второ защо да е зле съединени щати на Европа, защото ще сме суперсила а не парчетия то държавички кандидат колонии на новите велики сили.Това нищо общо няма с европейска култура и хрустиянство Русия като е федерация да не е антихристиянска или пълна с араби.Тролете сега.
26
3
 
5
 
! Отговори
защо преди 5 години
Nightborn, единственият, който защитава българския интерес е Джамбаски.
25
1
 
14
 
! Отговори
Nightborn преди 5 години
Когато кажа, че не гласувам ми кавате ,че по тоя начин спомагам да се избират такива като бойко, дпс, бсп и т.н.т .Е, кажете за кого да гласувам, като са един дол дренки ?! Е, кажете къде е българският Орбан?Е, ако имахме такъв и не съм гласувал- тогава ми вменявайте вина, че не съм го направил ! А, инак, не ми пречите, дето ме обвинявате - просто нямате солидна почва за обвинения ! Лека ви вечер и сполай ви :)
24
0
 
4
 
! Отговори
68980 преди 5 години
До Хм Има, замисли се, какво започва в Бг с написването на История Славянобългарска.
23
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До по-далече от РусияБраво на ОРБАН!
22
25
 
15
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 5 години
Колкото по далече от Русия и Сърбия толкова по-близо до цивилизацията.
21
8
 
38
 
! Отговори
антисоросоид преди 5 години
Уважавам Орбан защото е заклет като мен антисоросоид и антиджендар. Напред Орбан.
20
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Общо взето каквото е предложил е било разумно.Само, че от САЩ трудно ще се отървем. Много са агресивни. А вече и ни налазиха.
19
5
 
30
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Парадоксално,но факт-в България няма нито една партия,която би подкрепила Орбан в Европарламента!За кого да гласуваме????
18
10
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес Орбан е надеждата на цяла Европа! Един нормален човек в един луд и извратен свят.Дерзай Викторе!
17
35
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
РЕЙТИНГА НА КОМУНДЕЛО ОБРАЛ СЕ СРИНА НА 0% КОГАТО ДАДЕ УБЕЖИЩЕ НА КОМУНДЕЛО КОЛЕГАТА СИ ОТ МАКЕДОНИЯ!КОМУНДЕЛО ОБРАЛ Е ВЕЧЕ НАПЪЛНО ОПОЗОРЕН !!! ТЪЙ, ЧЕ ПРИ РЕЙТИНГ 0% САМО КОМУНДЕЛИТЕ МУ ОСТАНАХА ДА МУ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ!!!СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА КОМУНДЕЛА ОТ МАКЕДОНИЯ , ЧЕ СЕ СКРИ БАШ ПРИ ОБРАЛ :D
16
3
 
34
 
! Отговори
Вангел преди 5 години
На тез евроизбори,ще има много изненади...На хората им писва яко,от досегашната политика...
15
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя ги дърпа към Русия,а народът на Унгария много обича руснаците.Особено когато идват с танкове в ,,Бойна Готовност'',народът още помни ,,братската'' любоф,и премазаните под веригите.
14
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма край вече хванали сте се на хорото. Или ще ви превземат по военен път или по мирен, и ще ви заселят с арабели и всякакви да ви претопят за да не може да се измъкнете.
13
6
 
27
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Някой трябваше да каже това!