Българин буйства в парк в Рим, ранява полицай

Петима служители на реда озаптили мъжа
19 мар 2019 12:15, Елка Василева
28
Българин буйства в парк в Рим, ранява полицай
Снимка: архив, Reuters

Български гражданин предизвика паника и страх в най-големия римски парк „Вила Памфили”.

Млад мъж, за когото впоследствие се установило, че е българско гражданство, нападнал без никаква причина двама възрастни минувачи на алея в парка, съобщи в. ”Месаджеро”, цитиран от „24 часа“.

Той ударил по лицето единия от тях, след което друг минувач се впуснал след него, за да го спре, тъй като явно бил в объркано състояние.

Щом го настигнал, последвал втори удар на българина, този път по лицето на друг възрастен минувач, след което нападателят пак се впуснал да бяга.

Опитващият се да го спре италианец повикал случайно минаващата патрулна кола на полицията, които тръгнала по дирите на българина. Дошли на помощ и други три полицейски коли.

Операцията по задържането му се оказала по-трудна от предвиденото, защото мъжът освен че бил в превъзбудено състояние, не говорел италиански и нямал документи у себе си.

Петима полицаи били необходими, за да възпрат българина. Той обаче успял да рани и полицая, който му слагал белезниците. Едва по-късно се установило гражданството на нападателя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: паркрим
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Посмали манго преди 5 години
Е чак пък българин, хайде сега...
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Едва по-късно се установило ГРАЖДАНСТВОТО на нападателя."Така че, българоненавистниците да престанат да пишат глупости, а да изчакат телевизионен репортаж по случая, за да видим физиономията на този и да направим извод чия зараза пълзи по света и се прикрива зад нашето етническо название.Ще се хванете ли на бас какъв е този?
10
0
 
6
 
! Отговори
SS преди 5 години
Българи въоръжавайте се кой с каквото може.Нещата вървят на зле.Не вярвайте на неолибералните ценности.НЕ БЪДЕТЕ ОВЦЕ!ИДВА ВРЕМЕ, КОГАТО ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВА СЕБЕ СИ.На никой не му пука за обикновенния човек.
9
3
 
1
 
! Отговори
Булгар булгар преди 5 години
Българската зараза пълзи ли пълзи. Напълно обяснимо е защо един африканец или азиатец е по-високо в социалната стълбица от българина в лицето на цивилизования свят.
8
1
 
3
 
! Отговори
до НЕбългарин преди 5 години
Хайде кажи ми с какво етническо самосъзнание си от една страна, и с какво гражданство от друга! Та да ти обясня по-бавно. Не че не си ме разбрал, но се правиш на луд. Щото българската лична карта дава много предимства, за разлика от такава извън ЕС.
7
0
 
7
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Ама какви са тези белезници,.Какви са тези "тоталитарни и социалистически" постъпки.Това е нарушаване на личните му и човешки права.Нима не може човек да даде израз на бушуващите чувства. Веднага БХК, Америка за България,Затворено общество,както и редица други Торосоидни структури да застанат в негова защита.Ами италианската полиция да вземе пример от българската.Полицаите могат да ги бият маслено зелените,но остават безмълвни на своят пост.
6
1
 
8
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
Още едно доказателство, че мултирасовия мултикултурализъм не работи!
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мда не знам защо и кюрдите се набъркаха в новината но с тях имаме е но общо терора на турската ислямофашистка империя над нас тъй че естествено че на тях ще симпатизираме повече.На кой да симпатизирам на турския султан дето нарежда геноцида над моята нация ли.А тоя българин по поведение а и това че е без снимка го доказва явно е български византиец ромеи.Пак ще му переме пешкира естествено.В немските лични документи пише германец и отдолу пройзход приметно Алжир.Но в нашите не тогава е така.
4
4
 
4
 
! Отговори
НЕбългарин преди 5 години
Имаш ли представа колко от твоите съплеменници дето не се имат за българи са с българско гражданство? Ако имате далавера даже и марсианци сте готови да се пишете! Казано на чист НЕбългарски - гь0тверени-Ти сега лаф ли каза или самолет мина? При преброяване, защо има графа етнос мислиш? Едно е гражданство на определена държава друго е етноса! И каква далавера, ще имам аз, ако се пиша българин или турчин?
3
7
 
5
 
! Отговори
до НЕбългарин преди 5 години
Имаш ли представа колко от твоите съплеменници дето не се имат за българи са с българско гражданство? Ако имате далавера даже и марсианци сте готови да се пишете! Казано на чист НЕбългарски - гь0тверени
2
6
 
14
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Роналдо Асенов - българин!
1
5
 
15
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Правя обосновано предположение ,че е с българско гражданство ,но не е българин, а поредният любимец на демократичните неолиберали,както и на БХК ,Америка за България ,Затворено общество и редица *** структури