Хубчев отсече: Не съм доволен от формата на играчите

Нямаме големи имена, призна селекционерът
21 мар 2019 19:30, Красимир Ангелов
10
Хубчев отсече: Не съм доволен от формата на играчите
Снимка: Булфото

Селекционерът на националния отбор на България по футбол Петър Хубчев заяви, че почти във всеки лагер не е доволен от физическото състояние на играчите, които вика, но за 3-4 дни няма как да направи нещо повече за подобряване на тези качества.

Хубчев говори преди мача на България с Черна гора, с който утре от 19.00 часа на националния стадион се откриват Европейските квалификации.

Днес стана ясно, че и вратарят Пламен Илиев напуска лагера на тима, като съмненията са за скъсан менискус. Той е вторият играч, който си тръгва заради травма след Кирил Десподов.

"Не мога да кажа кога точно е станала контузията, но 4-5 човека дойдоха с оплаквания от първия ден на лагера. Но всички играчи са много важни, много ценни. Държа на всички играчи, а всяка една контузия обърква плановете ни, в това число такова е положението и с Пламен Илиев", посочи селекционерът.

"Аз разчитам на отбора, който е от 11 човека. Утре може и Ивелин Попов да не е в отбора по някаква причина. Но отборът е важният", посочи Хубчев. Той беше попитан как би коментирал изказването на нападателя на Етър Велко Батрович, според когото България трябва да се радва, ако вземе равенство от Черна гора.

"Той не е първият човек, който изказва подобно мнение. И аз съм казал на нашия отбор, че трябва да свикват с такива мнения. Нямаме големи имена, от дълго време не сме били на голям форум. Но ние се стараем да надградим това, което сме постигнали до тук в Лигата на Нациите - и технически, и тактически, да се развием. Момчето играе тук, знае нашето първенство и познава нашия футбол", коментира Хубчев.

Какво още каза националният селекционер четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да беше извикал младия вратар на Ч.Море Дюлгеров...момчето се раздава и ще си даде сърцето
8
0
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Не треньорчето е виновно, а скапаната система ! Резултатът е ясен , още преди началният сигнал, спортът( не само футболът) е в отчайващо положение, шуробаджанащината е навсякъде, няма лъч на надежда за по-добро развитие и излизане от блатото! Някой, ако се сети да каже нещо положително- ще му бъда благодарен! Все пак успехи на момчетата!
7
0
 
6
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Той и Стоичков айм нот ляйк
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пусни Макенджиев да пази, пусни някой от публиката ако и той се контузи! Моля те, САМО НЕ ПЕРУЦИ!
5
0
 
17
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Как да си пусне човек да гледа мача,с малкото Перуци на вратата..
4
3
 
8
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Ха ха ха,питай перуката дали е във форма, да изпука десет мастички?!То е ясно, че за вас винаги футболистите ще са виновни!Не че и те нямат вина, но важното е какъв пример дава ръководството.
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубчев направи невъзможното- хвана пропаднала банда лентяи и успя да изкара националния от блатото, вкарвайки го в по-горните урни за жребиите.
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубчев затова ме кефи- винаги е реалист. Дори когато каза, че ще опукаме Холандия и всички му се смяха излезе прав. Най-важното е, че не лети в небесата, няма ги стандартните изхвърляния "вземаме 3-те точки и мислим за следващите", точно такъв треньор ни трябва.
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На кючеци и пиене на уиски ще скъсат бразилия,германия и италия взети заедно,защо не се изтъкват тези факти?!