Кобрата очаква труден мач с Дину, целта му - нокаут!

Кубрат Пулев се готви за първия си мач в САЩ
22 мар 2019 11:38, Александър Попов
26
Кобрата очаква труден мач с Дину, целта му - нокаут!
Снимка: Reuters

Кубрат Пулев няма търпение за първия си мач в САЩ. В нощта на събота срещу неделя българинът, който има 26 победи и 1 загуба на професионалния ринг, ще се изправи срещу румънеца Богдан Дину. Двубоят ще се проведе в Коста Меса, Калифорния, а родният боксьор е абсолютен фаворит на букмейкърите.

"Дину е труден съперник. През 2007 година го победих на световното първенство в неговата страна, но не беше лесно. Беше истинска битка. Той е техничен и нанася много удари. Когато се качи на ринга, често се поддава на емоциите. Трябва да се справя със стила му, който включва постоянно да атакува и да търси удари. Важното е да съм концентриран през цялото време и да изчакам момента, в който да го сваля. Искам да го нокаутирам брутално. Това е целта ми - да вдигнат моята ръка, а той да лежи долу", закани се Кобрата.

"После ще искаме мач с Оскар Ривас. Бихме се на Олимпиадата в Пекин през 2008 година. Ривас спечели със съдийско решение и това още ме тормози. Наистина много искам този мач и се надявам "Топ Ранк" да ми го осигури. Видях какво причини Ривас на Дженингс, но той ще си плати за случилото се помежду ни в Пекин", убеден е Пулев.

"Първо трябва да си свърша работата срещу Дину и след това продължавам към следващата цел", добави Кобрата, който е официален претендент за титлата на Международната боксова федерация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
Склададжията - боксов специалист май вече е помел склада (след като е вдигнал 10 тона щайги) и е минал да нацъка минусчета. :)
20
1
 
2
 
! Отговори
мъст и вулкан преди 5 години
ас съм отмъщението и съм тук да кажа че за бокс мускула му е малак
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Благодаря на 17 и 18...
18
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този път поне да беше избрал боксьор със фамилия Джошуа като предишния със фамилия Фюри за да привлече повече внимание.
17
1
 
3
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
"затова той и щаба му правилно отказаха и си искат времето за такава среща ,Джошуа искаше да го набара неподготвен за бой."... Абсолютно вярно!
16
1
 
3
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
До и сега за КобратаНай-после да прочета мнения(включвайки и предишните ти два коментара), от които се разбира, че човекът който ги пише наистина е тренирал и разбира от бокс.
15
2
 
4
 
! Отговори
и сега за Кобрата преди 5 години
За да си нагласи играта точно за Джошуа на Кобрата ще му трябва една година къртовски труд на него и на щаба му --трябва да се създаде тактика която да надделее над силните страни на Джошуа ,да се намерят подобни на Джошуа спаринг партньори и една година Кобрата да забрави всичко друго и да се наглася със новата тактика каквото ще включва трябва новото да му стане природа --затова той и щаба му правилно отказаха и си искат времето за такава среща ,Джошуа искаше да го набара неподготвен за бой.
14
4
 
4
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
Успех, Кобра!
13
1
 
5
 
! Отговори
до 10 преди 5 години
Та за Тайсън да си допиша --понеже е не е от най високите за него са много важни отклоните, потапянията и то при движение напред за да избегне удара на високия противник когато му налита и да го удари много често с кроше или ъперкът по откритата след избетнатия удар страна-- целите му тренировки са се провеждали по този начин за нагласяне на такава техника --опъва се едно въже на височина на гушата му и един път минава от долу и удря после на другата страна--та при него има много техника
12
1
 
3
 
! Отговори
До 101 преди 5 години
Тренирал съм бокс доста врече ,а след това бойни изкуства,като винаги съм търсил смисъла на създаването им ,а именно по слаб човек или жена да победи в истински бой / уличен ако ще / много по силен физически противник от всякакъв сорт -борец ,джудис ,самбис и прочие...Бокса не е бой а е техника интересно е да се гледа техника за съжаление много често почти винаги чистия бой надделява--а и много хора не виждат техниката--пример е Тайсън --той е цар на отклоните -целите му тренировки са в отклони
11
5
 
3
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Ако Пулев беше боец, германците никога нямаше да го оставят. Но той е Сиркаджия, симулатор и страхливец!Пyлю ще се опули!Защо не оставиха Кличко? -защото е спортсмен, сериозен и коректен!
10
2
 
4
 
! Отговори
SS преди 5 години
Да,целта му е да не бъде проснат на земята 6-7 пъти ...
9
5
 
3
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Така, че не говорете много глупости ами се бийтеИ ти ли много остроумничиш като Пyлю?Аз говоря не толкова за физическите способности, колкото до моралните и етичните такива. Аз не считам, че боя в частност бокса, е много добър пример за подражание. Леката атлетика, Биатлона, дори борбата възпитават повече отколкото да се млатят там разни безмозъчни (в повечето случаи).
8
1
 
15
 
! Отговори
нека победи преди 5 години
Пулев може и дя не е най-добрия в света,но е фактор защото присъства във сметките на големите--видимо тренира здраво и дано се представи достойно ! В тежка катетгория е много трудно и за България такъв играч на върха е абсолютна рядкос.Губил е ,но е губил от велик като Кличко, пак може да загуби , но ще е играл пак с велик ! Аз му желая успех--пък нека победи който заслужава.....
7
9
 
5
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Ако Пулев беше боец, германците никога нямаше да го оставят. Но той е Сиркаджия, симулатор и страхливец!Пyлю ще се опули!
6
0
 
2
 
! Отговори
Учител по Бг преди 5 години
Нокалтирали, Нокаутирали е неграмотен бездарник .
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо не му разбирам логиката на този циркаджия... в интервю за американската телевизия обяснява, че поредният тутманик, който той си е избрал бил класи под него и че той бил на друго ниво, а от друга страна реве че никой не искал да играе от шампионите с него.Ами и те са от друго ниво бе ***, нали ти дадоха шанс и вместо да тренираш даваш интервюта от чалготеки в 3 посреднощ, немците му били виновни че нявал време да се подготви и накрая си писа неизвинено с управдание по болест като ученичка
4
2
 
3
 
! Отговори
Пича преди 5 години
До Гледна точкаМи да, що пък не?Който не се е боксирал не са го нокалтирали! Така, че не говорете много глупости ами се бийте.
3
8
 
14
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Този е такъв ***, но се чудя как намира да се бие срещу още по-големи смешници!?Имаше възможност да докаже колко струва срещу Джошуа, но го заболя г.. подмишницата??? Няма такъв дзвер!
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, каква да му е целта? Да играят балет ли?