Арестуваната полицайка внесла нелегално мобилка за Боклука

Баща й, директор на "Охранителна полиция", също в ареста
Обновена: 25 мар 2019 14:27 | 25 мар 2019 14:27,
30

Снимка: "Булфото"

Задържаната полицайка в Благоевград- Розалина Кьосева, е изнасяла нерегламентирано информация за разследвано лице, каза министърът на вътрешните работи Младен Маринов по време на брифинг, съобщава Агенция "Фокус".
Още по темата

"Акцията е на прокуратурата в Благоевград и дирекция "Вътрешна сигурност". Касае разследващ полицай от ОДМВР-Благоевград, за която смятаме, че нерегламентирано е изнасяла информация, свързана с разследване на конкретно лице", уточни той.

"В момента се извършват процесуално-следствени действия. Прокуратурата и дирекция "Вътрешна сигурност" ще излязат с конкретни факти", обясни Маринов, като уточни, че разследването се води от 3–4 месеца.

Междувременно служители на "Вътрешна сигурност" изведоха замeстник-шефа на ОД на МВР - Благоевград Георги Кьосев от апартамента му в жк "Еленово". Кьосев е отведен в сградата на полицията за разпит, съобщава Bulfoto.

Георги Кьосев е шеф на „Охранителна полиция“ към ОД на МВР - Благоевград и е баща на Розалина Кьосева – дознателка към 1 РУ в Благоевград.

Причината за акцията в полицията е именно Розалина, за която неофициално се твърди, че внесла телефон в ареста на Владимир Г., познат с прозвището Боклука, задържан показно през ноември 2016 г. при акция в кафе "Наоми" в Благоевград. Доказателство за престъпното деяние на младата дознателка е телефонен запис, където се чува разговорът ѝ с арестанта.

Розалина Кьосева не живее в същия блок в жк "Еленово", където бе правен обиск днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези май са членове на ГЕРБ
1
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пххх ... Че това си е практика бе! Всеку уважаваще себе си адвокат има поне трима такива в полицията.